• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

ali-tahmasb

Registered User
لایک‌ها
1,856
رفیق. این سایت را اگر بخواهیم از اول تا اخر به صورت حرفه ای یاد بگیرم. چه قدر طول می کشه.
و یک چیز دیگر ایا تمام اموزشات لازم در این سایت هست و با یاد گرفتن این سایت و تمرین کردن می توان برنامه های توپی که در ذهن داریم را اجرا بکنیم.
این سایت هنوز کامل نشده. هر چند وقت یکبار آپدیت میشه و آموزش ها مرحله به مرحله اضافه میشه. ولی شما اگه سرعتت رو تنظیم کنی به مشکل بر نمیخوری. اگر هم انگلیسی بلد باشی که دیگه خیلی خوبه

مدیرش داره ازدواج میکنه و وقت زیاد نداره
۲۰تیر امسال بهترین روز زندگی منه. روزی که با همسرم آغاز زندگی مشترکمون رو جشن می گیریم. ببخشید که این چند وقته نتونستم به اینجا سر بزنم، برام خیلی دعا کنید. امیدوارم که بعد از این واقعه مهم بتونم آموزش ها رو بالاخره کامل کنم :) ان شاالله

برگرفته شده از AndroidCode.ir

F A R Z A D

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,582
خیلی خوبه، البته اون یه مقدار خیلی مهمه چه مقدار باشه. با مفهوم کلاس و ... که آشنایی دارید؟
زبان انگلیسی مورد نداره؟
اره شی گرایی و کلاس آشنا هستم ...
زبان هم خیلی ضعیف یا خیلی قوی نیستم ولی ترجیها فارسی باشه ...

ali-tahmasb

Registered User
لایک‌ها
1,856
اره شی گرایی و کلاس آشنا هستم ...
زبان هم خیلی ضعیف یا خیلی قوی نیستم ولی ترجیها فارسی باشه ...
http://itjar.ir/ این سایت هم آموزش داره. یکم تدریسش روان تر از اندروید کد هست. ولی دیگه آپدیت نمیشه. تا قسمت 11 بیشتر نیومده. فکر هم نکنم بخواد دیگه آپدیت بشه
همون اندروید کد برای شما فکر میکنم مناسب باشه با وجود اینکه مفاهیم اصلی برنامه نویسی رو بلد هستید

F A R Z A D

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,582
این سایت آموزش حرفه ای نمیده فقط برای استارت هست.
برای آموزش باید تمرین کنی. من الان کلی آموزش PHP دیدم ولی هنوز خیلی چیزاش برام مبهمه چون زیاد درگیرش نشدم و کار عملی انجام ندادم.
آموزش های کجا رو دیدید ؟

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
این سایت آموزش حرفه ای نمیده فقط برای استارت هست.
برای آموزش باید تمرین کنی. من الان کلی آموزش PHP دیدم ولی هنوز خیلی چیزاش برام مبهمه چون زیاد درگیرش نشدم و کار عملی انجام ندادم.
شوما هرجاشو متوجه نشدی بپرس :D ما هم از شوما هرجا آندروید گیر کردیم میپرسیم :D .. تبادل کالا به کالا

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
بچه ها واقعا اندروید دارد خیلی جا می افتد باید فکری برایش بکنیم. اینم یک بازار بسیار پول زا هست. اسم پول زا را اوردم
یاد پسر عمه زا افتادم.

AHMD222

Registered User
لایک‌ها
104
اینو به هدر اضافه کن :
<meta charset="utf-8" />
اضافه کردم مشکل حل نشد...:(
همش فونت ها رو اینطور نشون میده البته فقط پاپ آپ تک شاپ اینطوریه وبقیه مشکلی ندارن
¢ÙŠØ§ از دست Øشرات موزي داخل منزل عاصي شده ايد !!!

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
یعنی نتیجه گیری ات
l3est تو حلقم مهدی جون. اندروید کار نکردم. ولی فکر کنم زیاد سخت نباشد. ویندوز فلانی سخت نبود.
بابا ایول. این گونه باشه پس هیچی سخت نیست. و به این نتیجه می رسیم.
عاشق باشی و علاقه داشته باشی هیچی سخت نیست.
راستی مهدی جون هنوز نت مخابرات نامحدود میده یا نه

learndl

کاربر فعال کار و سرمایه
لایک‌ها
3,422
html زبان برنامه نویسیه ؟
emoticon.ir_.00111.gif

بله یک نوع زبان برنامه نویسی هست بخصوص از وقتی html 5 اومد بیشتر تاکید شد ....

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
برای هاست دانلود اسکریپت خاصی میریزن؟ که راحت اپ کنن - راحت لینک فایل رو بگیرن - بشه همه فایلهارو به صورته دسته بندی شده در دایرکتوری ها دید و...
ftp نباشه

usersarelosers

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
دوستان کسب درآمد از رودفایل تعطیل شده؟ فایلا رو آپ کردم و دانلود هم شده ولی پول نمیندازه. بعد سقف برداشتش 40 دلاره؟
در کل چه آپلود سنتری رو پیشنهاد میکنید؟ این که بیشتر بشمره و پولش خوب باشه مهمه برام. قیمت اکانتش مهم نیست.
ممنون

Last edited:

sulduz195

Registered User
لایک‌ها
894
سلام دوستان چند تا سوال دارم ميشه پاسخ بديد

سايتم رو 5 روزه بالا اوردم از روزي هم كه بالا اوردم سايت رو تو الكسا و گوگل وبمستر وريفاي كردم

تو الكسا سايتم رنك جهاني گرفته ولي هنوز رنك ايران رو نگرفته چند روز طول ميكشه رنك الكساي ايران ور بگيره

سايت با داشتن 39 پست اختصاصي هنوز مطالبش تو گوگل ايندكس نشده و فقط چند صفحه ايندكس شدن مشكل از كجاست ممنون ميشم راهنمايي كنيد

ali-tahmasb

Registered User
لایک‌ها
1,856
برای هاست دانلود اسکریپت خاصی میریزن؟ که راحت اپ کنن - راحت لینک فایل رو بگیرن - بشه همه فایلهارو به صورته دسته بندی شده در دایرکتوری ها دید و...
ftp نباشه
داداش VPS بگیر راحت تری، اینجوری وسط آپلود مشکل پیش میاد :دی

ارسال شده با Sony Xperia M توسط تاپاتاک 4

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
داداش VPS بگیر راحت تری، اینجوری وسط آپلود مشکل پیش میاد :دی

ارسال شده با Sony Xperia M توسط تاپاتاک 4
حالا مساله اون نیست میخوام یه اسکریپت داشته باشم با مشخصات بالا که کارو راحتکنه :دی
فایلها خیلی کوچیکه مشکل نیس

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767

learndl

کاربر فعال کار و سرمایه
لایک‌ها
3,422
html فقط برای یه سری برنامه کاربری اندروید و ios و.. استفاده میشه. اونا هم خیلی محدود هستن.
پایین یه لینک دادم توضیح داده که زبان های برنامه نویسی باید چیزایی مثل حلقه ها رو داشته باشن که html نداره.
html حتی یه عدد رندوم نمیتونه تولید کنه چطور زبان برنامه نویسیه :eek:

+ http://stackoverflow.com/questions/14512218/is-html5-a-programming-language

دقیقا مشکل اینجاست که فکر مکینید فقط برای همین هست کمی جستجو کن حتی سیستم عامل هایی که مبتنی بر html 5 نوشته شده اند هم وجود دارن

پایین یه لینک دادم توضیح داده که زبان های برنامه نویسی باید چیزایی مثل حلقه ها رو داشته باشن که html نداره.
html حتی یه عدد رندوم نمیتونه تولید کنه چطور زبان برنامه نویسیه :eek:
دقیقا html هم حلقه داره و میشه استفاده کرد !

نمیتونه تولید کنه ؟ مطمعنید ؟ حتی تو نسخه های قبل با استفاده از لیست ها یا li و ul هم میشه تولید کرد دیگه توی html 5 که هیچ !

البته بحث اینجا سر قدرت html نیست فقط خواستم بگم نگید html زبان برنامه نویسی نیست چون دقیقا زبان برنامه نویسی هست حالا درسته به قدرت زبان هایی مثل php و asp و ... نیست و معمولا به عنوان زبان استاتیک شناخته میشه ، اما همین زبان ها بدون html هیچ هستن !

راستی همون لینکی هم که دادی قشنگ مطالعه کن یه چیزاییرو جا انداختی فک کنم :D

قرار نیست هر زبانی از توابع و متغیر و حلقه و ... تبعیت بکنه گرچه html هم توابع و ... خودش رو داره ( به سبک خودش ) ولی زبان برنامه نویسی حساب میشن

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
دقیقا مشکل اینجاست که فکر مکینید فقط برای همین هست کمی جستجو کن حتی سیستم عامل هایی که مبتنی بر html 5 نوشته شده اند هم وجود دارن

دقیقا html هم حلقه داره و میشه استفاده کرد !

نمیتونه تولید کنه ؟ مطمعنید ؟ حتی تو نسخه های قبل با استفاده از لیست ها یا li و ul هم میشه تولید کرد دیگه توی html 5 که هیچ !

البته بحث اینجا سر قدرت html نیست فقط خواستم بگم نگید html زبان برنامه نویسی نیست چون دقیقا زبان برنامه نویسی هست حالا درسته به قدرت زبان هایی مثل php و asp و ... نیست و معمولا به عنوان زبان استاتیک شناخته میشه ، اما همین زبان ها بدون html هیچ هستن !
programming language
HyperText Markup Language
اینا شبیه هم هست؟
شما یه حلقه درست میکنی تو Html برای نمونه:general609:

بالا