• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693
سلام دوستان چند تا سوال دارم ميشه پاسخ بديد

سايتم رو 5 روزه بالا اوردم از روزي هم كه بالا اوردم سايت رو تو الكسا و گوگل وبمستر وريفاي كردم

تو الكسا سايتم رنك جهاني گرفته ولي هنوز رنك ايران رو نگرفته چند روز طول ميكشه رنك الكساي ايران ور بگيره

سايت با داشتن 39 پست اختصاصي هنوز مطالبش تو گوگل ايندكس نشده و فقط چند صفحه ايندكس شدن مشكل از كجاست ممنون ميشم راهنمايي كنيد
وقتی بازدید به یه حد نسابی بررسه، رتبه هم میاد

پ.ن: من یه سایت 1 هفته پیش زدم.
حالا رتبه اش رو نگاه کن: :general711:
پرشین هک

parsipersian

Registered User
لایک‌ها
1,789
مودم وایمکس دارم ، مشکل اینه که به وسیله لپ تاپ از طریق وایرلس نمیشه بهش وصل شد

یعنی با کابل شبکه وصل میشه . با تلفن همراه هم وصل میشه
ولی با لپ تاپ از طریق وایرلس وصل نمیشه

پ ن : با سه تا لپ تاپ مختلف امتحان کردم

sulduz195

Registered User
لایک‌ها
894
وقتی بازدید به یه حد نسابی بررسه، رتبه هم میاد

پ.ن: من یه سایت 1 هفته پیش زدم.
حالا رتبه اش رو نگاه کن: :general711:
پرشین هک

داداش كارت درسته برات پ.خ كردم ببين چي زدم فقط حال كني كل مطالب رو اختصاصي ميزنم نظرت رو هم در مورد سايت ارسال كن

maysam.m

Registered User
لایک‌ها
1,371
کسی میدونه بدون ثبت شرکت میشه یک نام و لوگوی تجاری رو ثبت کرد؟

e4lyas

Registered User
لایک‌ها
2,399
یک Loop تو html داریم اونم html5‌ که اونم تو ویدیو پلیرش هست :‌
<video controls loop>

زبون برنامه نویسی با مارک آپ متفاوته ...

8song

Registered User
لایک‌ها
1,302
عایا سایت 16 ایران، باید این باشه ؟
http://ad2up.com
:|
تازه ریداکت شده به گوگل :|

پ.ن: عایا این همون تبلیغات سبز رنگ نیست ؟ (بنر سبز رنک که نوشته (دانلود) )
:general707:اینجاس که میگن : از چی بگم برات..
دوستان تاینی مویز براتون بالا میاد ؟ tinyez.us
هیچکدوم از سرورهاش آپ نیست انگار ؟
الاان برا من بالا اومد

reza0002

Registered User
لایک‌ها
805
کسی ازین مدیر ipap خبر نداره؟o_O
این نمیخواست جایزه بده واسه چی مسابقه برگزار کرد؟:general710:
داداش من گفته بودم دیگه به این بخش نمیام ولی چند روزه از میلاد خبری نیست فکر کنم شاید بیام :D
جایزه ها هم داده شد منتها سایت شما چون پاپ آپ خودکار داشت سفارشتون رو سیستم حذف کرده بود
----------------
ممنون محمد جان که تگ کردی

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693
:general707::general707::general707::general707::general707::general707::general707:

world-cup-2014-61-5732030822219776-hp.gif

sulduz195

Registered User
لایک‌ها
894
دوستان خواهشا كمك كنيد چند روزه سايت جديدي بالا اوردم تو گوگل وبمستر هم وريفايش كردم الان وارد گوگل وبمستر شدم ديدم اين اخطار ور ميده مشكل از كجاست رفعش كنم مطالب سايت در گوگل هم ايندكس نميشه

http://123456.ir/: Googlebot can't access your site

Over the last 24 hours, Googlebot encountered 29 errors while attempting to connect to your site. Your site's overall connection failure rate is 61.7%.

You can see more details about these errors in Webmaster Tools.

Recommended action

• Verify that the web service software for your site is installed and running properly.
  • Verify that your firewall or server are not blocking googlebot's access to your site.
  • Verify that all scripts that run on your site have proper permissions to run.
  • Verify that your site has proper permissions to access the pages of your site.
  • Using Webmaster Tools, find a day with a high error rate and examine the logs for your web server for that day. Look for errors in the logs for that day and fix the causes of those errors.
  • Your site may be overloaded. Talk with your hosting provider about either reconfiguring your web server or allocating more resources to your web server.
  • If your site redirects to another hostname, another possible explanation is that a URL on your site is redirecting to a hostname that has one or more of the problems listed above.
After you think you've fixed the problem, use Fetch as Google to verify that Googlebot can properly access your site.

Learn more in our Help Center.

amir_coolboy

Registered User
لایک‌ها
902
دوستان کسی وایمکس مبین نت یا ایرانسل داره ؟

nader2013

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
45
دوستان خواهشا كمك كنيد چند روزه سايت جديدي بالا اوردم تو گوگل وبمستر هم وريفايش كردم الان وارد گوگل وبمستر شدم ديدم اين اخطار ور ميده مشكل از كجاست رفعش كنم مطالب سايت در گوگل هم ايندكس نميشه

http://123456.ir/: Googlebot can't access your site

Over the last 24 hours, Googlebot encountered 29 errors while attempting to connect to your site. Your site's overall connection failure rate is 61.7%.

You can see more details about these errors in Webmaster Tools.

Recommended action

• Verify that the web service software for your site is installed and running properly.
  • Verify that your firewall or server are not blocking googlebot's access to your site.
  • Verify that all scripts that run on your site have proper permissions to run.
  • Verify that your site has proper permissions to access the pages of your site.
  • Using Webmaster Tools, find a day with a high error rate and examine the logs for your web server for that day. Look for errors in the logs for that day and fix the causes of those errors.
  • Your site may be overloaded. Talk with your hosting provider about either reconfiguring your web server or allocating more resources to your web server.
  • If your site redirects to another hostname, another possible explanation is that a URL on your site is redirecting to a hostname that has one or more of the problems listed above.
After you think you've fixed the problem, use Fetch as Google to verify that Googlebot can properly access your site.

Learn more in our Help Center.
سایت بالا نمی یاد

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
به مشکل عجیبی بر خوردیم در پیوند یکتا!
مطالب سایت با پیوند یکتا فابریک به صورت
http://www.site.com/?p=123
بالا میان ولی با بقیه انواع پیوند یکتا بالا نمیان! دیتابیس زیاد حجمش بالا نیست، پلاگین ها دخالتی ندارن و غیرفعال کردم همه رو باز هم تست کردم درست نشد، تنظیمات سایت هم مشکلی ندارن، کسی همچین مشکلی داشته؟ راه حلی به ذهنتون میرسه؟

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
به مشکل عجیبی بر خوردیم در پیوند یکتا!
مطالب سایت با پیوند یکتا فابریک به صورت
http://www.site.com/?p=123
بالا میان ولی با بقیه انواع پیوند یکتا بالا نمیان! دیتابیس زیاد حجمش بالا نیست، پلاگین ها دخالتی ندارن و غیرفعال کردم همه رو باز هم تست کردم درست نشد، تنظیمات سایت هم مشکلی ندارن، کسی همچین مشکلی داشته؟ راه حلی به ذهنتون میرسه؟
.htaccess رو تغیر نام بده ببین میشه یا نه

Ehsan_king99

Registered User
لایک‌ها
6,518
ای ارور گــــــوگــــــل یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:general306:
We do not detect any structured data on your site.

ali-tahmasb

Registered User
لایک‌ها
1,856
ای ارور گــــــوگــــــل یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:general306:
We do not detect any structured data on your site.
میگه هیچ اطلاعات ساخت یافته ای روی سایت شما پیدا نمیکنیم.. آدرس سایتت چیه؟

بالا