پس میتونم سایت خودمو هم تبلیغ کنم؟!!خطر و اینا نداره که؟!چندين بانك شماره در پنل موجود هست
به تفكيك شهر و استان و محله , سن و جنسيت , ايرانسل , همراه اول و bts و ....
همچنين شما مي تونيد از بانك شماره خودتون استفاده كنيد
پس میتونم سایت خودمو هم تبلیغ کنم؟!!خطر و اینا نداره که؟!چندين بانك شماره در پنل موجود هست
به تفكيك شهر و استان و محله , سن و جنسيت , ايرانسل , همراه اول و bts و ....
همچنين شما مي تونيد از بانك شماره خودتون استفاده كنيد
پس میتونم سایت خودمو هم تبلیغ کنم؟!!خطر و اینا نداره که؟!
به نظرم یا به قیمت واقعی بده یا همین هزار خودمون :دیدوستان يه سامانه بازي آنلاين فلش با وردپرس زديم مثل فيد خوان هزار بديم يا بيشتر ؟ :angrybirds8:
به نظرم یا به قیمت واقعی بده یا همین هزار خودمون :دی
@MihanV با کدوم پلاگین میزنی؟
همین بازی آنلاینپس بايد قيمت واقعي كارشناسي بشه , شوراي رقابت رو بايد بگم بياد قيمت گذاري كنه :general710:
چيو؟
همین بازی آنلاین
چون یک پلاگین مخصوص برای این کار بود؟
دیشب ساعت 3 مطلب نوشتم امروز با استفاده از rss تو سایتش بوداینو دیدید بچه ها
http://wpnote.ir/
فروش خبر خوان چطور بود !!!!؟؟؟؟دوستان يه سامانه بازي آنلاين فلش با وردپرس زديم مثل فيد خوان هزار بديم يا بيشتر ؟ :angrybirds8:
یعنی بیان چوب بکنم تو .. بقول امین خشنود اقا کجا میبری من که هنوز کاری نکردم...بخاطر ارسال اس ام اس تبلیغاتی سایت موزیک مث این : دانلود آهنگبله
چه خطري ؟ :دي
G" is the 7th letter of alphabet, and Germany starts with "G" -The name Germany contains 7 letters -Germany was in Group "G" or Group "7" -Germany ended group stage with 7pts -Germany scored 7 goals in group stages-4 vs Portugal, 2 vs Ghana and 1 vs U.S.A -Germany scored 7 goals vs Brazil -And obviously, we are in 7th month of year and winning goal was scored 7 minutes to end of extra time...what a world cup
حتما بخاطر عکسای هاتتبه نظر تون چه دلیلی داره که یک سایت جن.س.ی (که 70K فالوِر داره خودش) بیاد اکانت توئیتر 1 روزه منو فالو کنه ؟ :angrybirds8:
فروش خبر خوان چطور بود !!!!؟؟؟؟
آیا هزینه هایی که کردین و وقتی که گذاشتین ارزشش رو داشت !!!!؟؟؟
این 2 تا سوال بالا میتونه شما رو به جواب برسونه .
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
برای فروشگاه پوشاک ، فروشگاه مستقل رو پیشنهاد میکنین یا راه اندازی سیستم همکاری در فروش !!!!؟؟؟؟؟
کلاً نظرتون در مرود فروشگاه پوشاک چیه !!!!!؟؟؟
یعنی بیان چوب بکنم تو .. بقول امین خشنود اقا کجا میبری من که هنوز کاری نکردم...بخاطر ارسال اس ام اس تبلیغاتی سایت موزیک مث این : دانلود آهنگ
به نظر تون چه دلیلی داره که یک سایت جن.س.ی (که 70K فالوِر داره خودش) بیاد اکانت توئیتر 1 روزه منو فالو کنه ؟ :angrybirds8:
ميخواستن سر حرفو باز كنن [emoji23]به نظر تون چه دلیلی داره که یک سایت جن.س.ی (که 70K فالوِر داره خودش) بیاد اکانت توئیتر 1 روزه منو فالو کنه ؟ :angrybirds8:
یکمی بیشتر باشه بهتره، هزار تومان یه جوریهدوستان يه سامانه بازي آنلاين فلش با وردپرس زديم مثل فيد خوان هزار بديم يا بيشتر ؟ :angrybirds8: