• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

alireza9401

Registered User
لایک‌ها
331
هیچ چیز منو نمیتونه از کامپیوتر به جز دو چیز:
1-والیبال
2-.....
خدانگهدار;)

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
چیزی بهتر از contactform7 پیدا میشه؟ بعضی وقتها ایمیل را نمی فرسته (سرور مشکلی نداره)

فقط ساده باشه:)

rohullah23

Registered User
لایک‌ها
279

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
6,667

8song

Registered User
لایک‌ها
1,302
دوستان بهترین روش برای برنامه ریزی کار های روزانه چیه؟ چند وقته دل به کار نمیدم درست،:( میخوام با برنامه ریزی ادامه بدم ببینم چی میشه؟:)

http://cafebazaar.ir/app/com.ahmad.zen.taskplanner/?l=fa
این اپ خوبه به نظرتون یا این؟
http://cafebazaar.ir/app/ir.olanj.todolist/?l=fa
دقیقا مشکل های منه..این همه وقت به سایتم رسیده بودم پیج یک بودم..
رایگان این برنامه ها هم هست ها فک کنم
دوستان یه طراح ( گرافیست ) حرفه ای برای زدن تم اختصاصی معرفی کنید لطفا ؟؟
@ufont و sirena.ir

nasser_a

Registered User
لایک‌ها
4,425
برای فروشگاه پوشاک ، فروشگاه مستقل رو پیشنهاد میکنین یا راه اندازی سیستم همکاری در فروش !!!!؟؟؟؟؟

کلاً نظرتون در مورد فروشگاه پوشاک چیه !!!!!؟؟؟

یکی از ذوستان عمده فروش لباس هستش ، و مشکلی با قرارداد بستن باهاشون و دریافت جنس و فروش اینترنتی محصولات نی
بنظرتون استارت این کار رو بزنیم !!!!!؟؟؟؟

miladgraph

همکاربازنشسته
لایک‌ها
6,018

miladgraph

همکاربازنشسته
لایک‌ها
6,018
برای فروشگاه پوشاک ، فروشگاه مستقل رو پیشنهاد میکنین یا راه اندازی سیستم همکاری در فروش !!!!؟؟؟؟؟

کلاً نظرتون در مورد فروشگاه پوشاک چیه !!!!!؟؟؟

یکی از ذوستان عمده فروش لباس هستش ، و مشکلی با قرارداد بستن باهاشون و دریافت جنس و فروش اینترنتی محصولات نی
بنظرتون استارت این کار رو بزنیم !!!!!؟؟؟؟
یه زمانی فروش t-shirt LED خیلی خوب فروش داشت ...
اونجوری که دوستان میگن فروش مانتو هم خوب فروش داره ولی به نظرم اینجور کسب کارها فصلی هست چون احتمالش کمه که طرف بیاد ژاکت یا ... رو از سایت بخره اصولا جنس های خاص رو میان از سایت میگرن که نمونه توش مغازه های سطح شهر نیست و تفاوت های زیادی داره علاوه بر این به دلیل فیت نبودن سایز و ... ممکنه به راحتی خریدار نباشه و جنس ها رو نگیرن ...

ali-tahmasb

Registered User
لایک‌ها
1,856
دوستان بهترین روش برای برنامه ریزی کار های روزانه چیه؟ چند وقته دل به کار نمیدم درست،:( میخوام با برنامه ریزی ادامه بدم ببینم چی میشه؟:)

http://cafebazaar.ir/app/com.ahmad.zen.taskplanner/?l=fa
این اپ خوبه به نظرتون یا این؟
http://cafebazaar.ir/app/ir.olanj.todolist/?l=fa
دوستان نظر نمیدید برای این افزونه ها، میخوام یکیش رو بخرم، بین چند گزینه این ها رو انتخاب کردم، کدوم بهتره به نظرتون؟

ارسال شده با Sony Xperia M توسط تاپاتاک 4

nasser_a

Registered User
لایک‌ها
4,425
یه زمانی فروش t-shirt LED خیلی خوب فروش داشت ...
اونجوری که دوستان میگن فروش مانتو هم خوب فروش داره ولی به نظرم اینجور کسب کارها فصلی هست چون احتمالش کمه که طرف بیاد ژاکت یا ... رو از سایت بخره اصولا جنس های خاص رو میان از سایت میگرن که نمونه توش مغازه های سطح شهر نیست و تفاوت های زیادی داره علاوه بر این به دلیل فیت نبودن سایز و ... ممکنه به راحتی خریدار نباشه و جنس ها رو نگیرن ...
یه همین خاطر من فکرم رو روی لباس هایی متمرکز کردم که تو بحث سایز و .... مشکلی پیش نیاد مثل لباس های زیر و راحتی که با 1 سایز اینور اونور شدن هم باز اغلب مشکلی پیش نمیاد و فصلی هم نی
و یه تمایز بازرگ هم اینه که چون من جنس رو بدون واسطه از وارد کننده میگیرم ، اصل سود کمتر فروش بیشتر رو رعایت کنم فکر کنم کار بگیره مثلا جنسی رو که بیرون میدن 60 تومن من اینترنتی بزارم 40-45 تومن

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
یه همین خاطر من فکرم رو روی لباس هایی متمرکز کردم که تو بحث سایز و .... مشکلی پیش نیاد مثل لباس های زیر و راحتی که با 1 سایز اینور اونور شدن هم باز اغلب مشکلی پیش نمیاد و فصلی هم نی
و یه تمایز بازرگ هم اینه که چون من جنس رو بدون واسطه از وارد کننده میگیرم ، اصل سود کمتر فروش بیشتر رو رعایت کنم فکر کنم کار بگیره مثلا جنسی رو که بیرون میدن 60 تومن من اینترنتی بزارم 40-45 تومن
ولی جنسو ادم تا از نزدیک نبینه نمیشه نظر داد
مگه اینکه واقعاجنس و مدلی باشه که تو بازار نباشه
وگرنه شما بدی 45 با پول پستش بشه 50 خوب طرف میره از بازار میگیره که مشکلی هم نداشته باشه یه وقت:D
البته خیلی ها هم خرید اینترنتی رو ترجیه میدن...

بالا