alireza9401
Registered User
- نوشتهها
- 448
- لایکها
- 331
دوستان به نظرتونپکیج آموزش زیر خوبه؟ارزش خرید داره؟
http://epay.i-nahad.ir/box/6
http://epay.i-nahad.ir/box/6
منظورتون واضح نبود شما چند روز این رو پرسیدین 75 !!!!؟؟؟ منظورتون چند روز پیشه و یا چند جا !!!!؟؟؟@nassera من چند روز این رو پرسیدم ۷۵
سه روز پیش تقریبا همین مدل رو فروشنده میگفت ۷۵ که ۷۰ چونه زدم گرفتممنظورتون واضح نبود شما چند روز این رو پرسیدین 75 !!!!؟؟؟ منظورتون چند روز پیشه و یا چند جا !!!!؟؟؟
خب 75 تومن !!!!؟؟؟؟
اگه من بیام قیمت این رو خیلی پایین تر از اینا بزنم بنظرتون میتونم فروش خوبی داشته باشم ، تنوع محصول هم خیلی بالاس
قیمت تک فروشیم رو فقط چند درصد بالاتر از قیمت عمده اش بزنم ، :general707::general707::general707::general707:
مثلا همین عکسی رو که گذاشتم رو تو رنج نصف قیمتی که شما گفتی و شاید حتی پایین تر :general707::general707::general707::general707::general707::general707:
لباس های راحتی که معمولا همه سایز خودشون رو میدونن ،سه روز پیش تقریبا همین مدل رو فروشنده میگفت ۷۵ که ۷۰ چونه زدم گرفتم
خودم باشم لباس رو اینترنتی نمیگیرم چون حتما باید تن بزنم ببینم
اما کیف و کفش باشه چرا اینترنتی تهیه میکنم
شلوار و تی شرت و پیراهن مردانه ات چه قیمتی هست؟لباس های راحتی که معمولا همه سایز خودشون رو میدونن ،
و این که هیچ مغازه ای هم که لباس راحتی رو برای پرو نمیده ، ( طرفای ما که اینطوریه ، میتونی باز کنی و نگا کنی اما پرو نه ، بخاطر مسائل بهداشتی و .... )
لباس های مام که جنس ایرانی و .... که نی ، لباس مارک ترک هستش ، پس از نظر جنس مشکلی نی ،
قیمتش رو هم مناسب بدیم ، با 1 خرید مشتری دائمی میشن حتماً ، فکر کن همون جنس 50% زیر قیمت بازار
حالا ببینیم چی میشه ، بازم کمی تحقیق میکنیم تا بعداً مشکلی پیش نیاد
لباس های مردانه مسلماً قیمتشون پایین تر از لباس زنونه هستش ، الان دستم نمونه لباس مردانه نیسشلوار و تی شرت و پیراهن مردانه ات چه قیمتی هست؟
دیشب قیمت کردم 5750ت شما میتونید ارزونتر بدید؟@ali-ahmari & @miladgraph & @zgg123 & @brand2 و بقیه دوستان
الان دقیقاً همین لباس که 2 تا سایز رو الان دارم که اصل ترک هستش جنسش نخی هست و .... رو از اهل فن ( مادر، همسر ، دوس دختر و ..... ) بپرسید ببینید که تو بازار شبیه این جنس رو که اصل ترک باشه رو چند میفروشن
بعد بیاین قیمت بگین و منم میگم همین رو تو فروشگاه چند خواهم گذاشت :general707:
مشاهده پیوست 630838
از کجا قیمت کردی دادا :general707::general707::general707: تخفیف هم دارن :general711::general711::general711:دیشب قیمت کردم 5750ت شما میتونید ارزونتر بدید؟
ممنونم جواد جانپایگان
دایان شاپ
میزبان رو میدونم تعطیل شد رفت!ممنونم جواد جان
من مدت نسبتا زیادی هست که پی تی نیومدم
اما به نظرم آشنا میاید برام
نمیدونم.... شاید یه خرید و فروشی باهم داشتیم. بالاخره یه ارتباطی بوده!
یه سوال دارم. من حقیقتش خیلی وقته که دنبال اخبار سیستم های همکاری در فروش نیستم
میتونید وضعیت این سیستم ها رو برام بگید؟
مثلا: بازار / میزبان / ایران امیر / برمودا / و تعدادی دیگه که خودمم اسمشون خاطرم نیست متاسفانه
اگه به طور مثال شما برای دسته ی آهنگ بک لینک بخری اون وقت علاوه بر اینکه کمک می کنه تا خود دسته بالا بیاد تو گوگل رو پست های اون دسته هم تو بلند مدت تاثیر میزاره . مثلا شما رفتی و برای کلمه ی دانلود آهنگ جدید بک لینک خریدی حالا اگه تو عنوان پستت عینا همین کیورد تکرار شه تاثیرش بیشتره (مثلا عنوان این باشه : دانلود آهنگ جدید تتلو به نام کی از پشت عمامتو می بنده )دوستای عزیز میخواستم بدونم یه بک لینک برای دسته بندی بگیریم اون بک لینک روی تمام پست های داخل بک لینک هم تاثیر میزاره یا فقط اون خود دسته رو میاره بالا تو گوگل؟
انگلیسی : 0یعنی بیان چوب بکنم تو .. بقول امین خشنود اقا کجا میبری من که هنوز کاری نکردم...بخاطر ارسال اس ام اس تبلیغاتی سایت موزیک مث این : دانلود آهنگ
دوستان اینو بخونید در مورد قهرمانی آلمانه خیلی جالبه
کد:G" is the 7th letter of alphabet, and Germany starts with "G" -The name Germany contains 7 letters -Germany was in Group "G" or Group "7" -Germany ended group stage with 7pts -Germany scored 7 goals in group stages-4 vs Portugal, 2 vs Ghana and 1 vs U.S.A -Germany scored 7 goals vs Brazil -And obviously, we are in 7th month of year and winning goal was scored 7 minutes to end of extra time...what a world cup
کار خدا رو ببینبه نظر تون چه دلیلی داره که یک سایت جن.س.ی (که 70K فالوِر داره خودش) بیاد اکانت توئیتر 1 روزه منو فالو کنه ؟ :angrybirds8:
+ تروجانی ذره کد نویسی
ی دیفیس !
2 تا DdoseR !
حالا میگیم با ی VPS !
با اندکی ادعا و ی ID مثل هکرا به راحتی ی هکر شوید |:
ما خواستار گذاشتن عکس های بیشتر هستیم@ali-ahmari & @miladgraph & @zgg123 & @brand2 و بقیه دوستان
الان دقیقاً همین لباس که 2 تا سایز رو الان دارم که اصل ترک هستش جنسش نخی هست و .... رو از اهل فن ( مادر، همسر ، دوس دختر و ..... ) بپرسید ببینید که تو بازار شبیه این جنس رو که اصل ترک باشه رو چند میفروشن
بعد بیاین قیمت بگین و منم میگم همین رو تو فروشگاه چند خواهم گذاشت :general707:
مشاهده پیوست 630838
ما خواستار گذاشتن عکس های بیشتر هستیم
آقا فکرا داغونه ها :general210:بخاطر جنساش دیگه درسته !!!؟؟؟
میخوای عکس لباس خواباش رو بزارم !!!؟؟؟ :general210::general210::general210::general210::general210::general705::general705::general705::general705:
پ.ن: میبینم که امضات هم را افتاده مبارکه
الان حس نی ، اگه فردا حسش بود 1-2 مدل دیگه هم میازمآقا فکرا داغونه ها :general210:
منظورم عکس از مدل هست نه خانومه
پ.ن: وسوسه ام میکنی اینو بزارم ها ؟
طراحیش با @miladgraph هستشالان حس نی ، اگه فردا حسش بود 1-2 مدل دیگه هم میازم
اگه فردا هم هسش نبود انشالله میمونه تا سایت را بیفته :general711:
پ.ن: خدایی الان که نقل و قول کردم و دارم تایپ میکنم ، چشام 2-3-4-5-6 میزنه :general308::general308::general308: ، و سر گیجه و حالت تهو گرفتم :general702::general702::general702:
اینو کی طراحی کرده اگه ببینمش :general211::general211::general211::general211:
@miladgraph نمیخواستم مزاحمشون بشم :general510: ، فقط خواستم یه خسته نباشید خدمتشون عرض کنم ، کارشون حرف نداره :general504:طراحیش با @miladgraph هستش
طراحیش با @miladgraph هستش
حالا کی گفت میلاد طراحی کرده ؟@miladgraph نمیخواستم مزاحمشون بشم :general510: ، فقط خواستم یه خسته نباشید خدمتشون عرض کنم ، کارشون حرف نداره :general504:
پ.ن : الان بنمون نکنه خوبه :general505:
کسی که توانایی اینو داره که بنری بزنه که بتونه آدم رو کور کنه حتماً طراحه ، وگرنه چجوری و از کجا میدونه میشه با بنز آدم رو کور کرد :general707::general707::general707::general707:حالا کی گفت میلاد طراحی کرده ؟
اصلا شما به این بنر میگید طراحی ؟ :|