کلی افزایش داشتم :general710:@siavashx @Fereydoon74 @ali-tahmasb @miladgraph @Web-Master @hitup @zgg123 @k-boy و سایر دوستان و بستگان
شما هم کاهش بازدید داشتید؟ من امروز نسبت به دیروز 50 درصد کاهش بازدید داشتم:general607:
کلی افزایش داشتم :general710:@siavashx @Fereydoon74 @ali-tahmasb @miladgraph @Web-Master @hitup @zgg123 @k-boy و سایر دوستان و بستگان
شما هم کاهش بازدید داشتید؟ من امروز نسبت به دیروز 50 درصد کاهش بازدید داشتم:general607:
مشخصه بخاطر شب های احیا شدیدا افت داریم! :دی@siavashx @Fereydoon74 @ali-tahmasb @miladgraph @Web-Master @hitup @zgg123 @k-boy و سایر دوستان و بستگان
افزایشی هس همش@siavashx @Fereydoon74 @ali-tahmasb @miladgraph @Web-Master @hitup @zgg123 @k-boy و سایر دوستان و بستگان
بهتره از سایت های ایرانی بخری، راحت تری، برای خودت میگم.خوب vps هزینش بالاست نه؟
چقدر باید هزینه کرد؟
آره چند تا سایت خوب معرفی کنید
چرا میبندند من تجربش رو داشتم دیگه وقتی هم ببندند همه زحمتهات به فنا میره
فکر کنم از اینجا خریدم مطمعن نیستم:
http://www.bluehost.com/
در مورد سایتم نظر ندادید :general406:
دوستان تاپیک زیر راسته؟میشه از cpu طلا به دست آورد.ولی مقدارش اینقدر هست که بشه به عنوان شغل و درآمد بهش نگاه کرد؟
http://forum.persiantools.com/threads/شغل-پر-در-آمد-و-کمیاب-که-در-انحصار-افراد-کمی-قرار-دارد-به-دو-روش-خانگی-و-صنعتی-بازیافت-طلا-و-نقره.554067/
اگه سود داشت گزینه بهتری از مواد مخدر هست.
@aalireza439 شما که گرگانی منم شهرستان همسایه.بیا به جای مواد مخدر بزنیم تو کار این؟:general707:
@siavashx @Fereydoon74 @ali-tahmasb @miladgraph @Web-Master @hitup @zgg123 @k-boy و سایر دوستان و بستگان
میتونه میفروشه دیگهچرا سایت یک ابزار و بلاگ اسکین نسبت به بقیه سایت ها با پیج رانک مشابه و یا حتی بالا تر بیشتر بک لینک میفروشه؟؟؟
حتما دلیل خاصی داره:general403:کسی نمیدونه؟:general609:میتونه میفروشه دیگه
ایا قیمت این طلا با طلا های تو بازار فرق میکنه؟یاد جوونیام افتادم به فکر گنج و طلا
به این کار میگن قالکاری ، در موردش تو اینترنت زیاد مطلب میتونی گیر بیاری ، :general210:
بردهای جدید رو که نمیارن بخرن و بسوزونن که ازش طلا بردارن
آش زیاد دهن سوزی هم نی :general510:
بعداً اگه هسش بود بازم در موردش میگم ، که ملزومات کارش چیه و ....
آشنا داشته باشی میتونی آب اش کنیایا قیمت این طلا با طلا های تو بازار فرق میکنه؟
برای این کار باید مجوز گرفت؟
خطر داره؟چون با مواد شیمیایی درگیره و شاید هم سرب!
ارزشش رو داره به جای وبمستری بشینیم پای اون؟
طبق گفته اون دوستی که لینک فروش آموزشش رو چند صفحه پیش گذاشتم:18 تا 24:general607::general509:عایا میشه از cpu های قدیمی یا سوخته هم طلا استخراج کرد ؟
آشنا داشته باشی میتونی آب اش کنی
پ.ن: طلا اش چند عیار هست ؟
با قالبت خیلی حال کردمدرضمن این سایت منه
http://it-pros.ir/
متخصصین یه نگاه بندازن نظر بدید به نظرتون این کار میگیره؟
البته هنوز خیلی محصول هست که باید اضافه بکنم هنوز یک ماه نشده که سایت راه افتاده
به نظرتون این فروش نرم افزار و فیلمهای آموزشی به زبان اصلی بعد از چه مدت میتونه به فروش خوب برسه؟ اصلا میرسه؟
دوستان حتما نظراتتون رو بدید
ممنون
من 30 درصد کاهش داشتم@siavashx @Fereydoon74 @ali-tahmasb @miladgraph @Web-Master @hitup @zgg123 @k-boy و سایر دوستان و بستگان