ایا قیمت این طلا با طلا های تو بازار فرق میکنه؟
برای این کار باید مجوز گرفت؟
خطر داره؟چون با مواد شیمیایی درگیره و شاید هم سرب!
ارزشش رو داره به جای وبمستری بشینیم پای اون؟
باید ببنیم چند عیاره بعد شاید بشه فروختش
مجوز نمیخواد دیگه
خطر که داره، همین وب مستری هم خطر داره، ولی کار همیشگی که نیست، کوتاه مدته برای جذب سرمایه :general707:
هر کاری ارزش داره:general711:
عایا میشه از cpu های قدیمی یا سوخته هم طلا استخراج کرد ؟
آشنا داشته باشی میتونی آب اش کنی
پ.ن: طلا اش چند عیار هست ؟
آشنا نمیخواد که، ما چند سال پیش یکی از فامیل هامون داشت، میرفت سر کوچه شون میگفت اینا طلا بازیافتیه، یکم ارزون تر میخرید
CPU CPU است دیگر :general707:، CPU باید طلا داشته باید CPUای که طلا نداشته باشد CPU نیست :general707::general707:
میگفت تو هر قطعه ای فرق داره طلاش
طبق گفته اون دوستی که لینک فروش آموزشش رو چند صفحه پیش گذاشتم:18 تا 24:general607::general509:
منم با یکی از خریدار ها در پ.خ دارم صحبت میکنم، میگه خریده و دنبال قطعه هست که تست کنه و خبرش رو بده. بعد اعلام میکنم
كسي نسخه پولي پي اچ پي فاكس كه سايتاي ايراني دارن ميفروشن رو استفاده كرده؟
ارزش خريد داره؟
اپن سورسه؟
من خیلی وقت پیش استفاده کردم، سایت هم خوب داشت میگرفت، ولی کار شریکی بود، یارو یهو زد زیر همه چی و ول کرد رفت، اسکریپت هم دست اون بود دامین دست ما، farsinama.ir دیگه کاری نشد کنیم. ول کردم اومدم. اسکریپتش رو بهینه تر کردن، باگ هاش رو گرفتن، فارسیش بهتر ترجمه شده. جدایی از اون ها توی فروم ساپورتش افزونه ها و اپلیکیشن های زیادی هست که با اضافه کردنشون خیلی بهتر میشه. ولی طبق اون تجربه ای که دارم، این نوع سایت ها زود پا میگیره، کاربر های ثابت زیاد پیدا میکنه و در کل خوب رشد میکنه به شرطی که تبلیغات ابتدای کار فراموش نشه. من یک سال پیش حدود 200 ت اول براش تبلیغ کردم. داشت به بازدهی میرسید که یارو گند زد به همه چی
اگه میخوای از این اسکریپت برای جامعه مجازی استفاده کنی ارزش خرید داره به نظر من.
تا اونجایی که میدونم فقط روی یه دامین اجرا میشه که میتونی بدی برات دیکد کنند و بشه همیشه همه جا نصبش کرد:general707::general707:
بازم اگه سوالی داری بگو کمک کنم
کلوب دات کام لوگو خودش رو عوض کرد ...
تصویر لوگو جدید :
اون علامت بینهایت مال Visual Studio نیست؟
چرا همه از علامت بینهایت استفاده میکنند
تا اون جایی که خبر دارم اول مایروسافت در Visual Studio
بعد رایتل
حالا هم این