بری تو رودخانه یه صافی بگیری سنگ طلا پیدا کنی :دی
صافی چیه :general405: همون چیزیه که صاف هستش :general707:
آقا امروز صبح گذرم به مغازه ی خیلی شیک افتاد، نه چندان خوش جا، و نه چندان معروف. در اون قسمت بیشتر ساعت فروشی و کتاب فروشی هستن، اصن این تک بود. ولی منظقه گرونیه، یعنی جنس ارزون معمولا پیدا نمیشه، حدودا شبیه این رو دیدم، روش زده بود 85، ولی راحت میشد تا 75 راضیش کرد. من خودم طرفدار این هستم که انواع جنس در اینترنت اروزن ترش پیدا بشه. ولی یه مشکلاتی پیدا میشه. ممکنه مشتری فکر که جنس فرق داره. مثلا میتونید بگید در صورت اینکه جنس نامرغوب باشه، میتونید پس بیارید. یا ..... البته همه جنسی نه، مثلا جنس شما میگی اصل هست ولی برای مثال همین آلمو والت، الان دارن تو مترو میفروشن 2.000 تومن :general707::general707::general707: تعجب کردید؟ جای تعجب نداره. ابتدا که اومده بود قیمتش 28 ت بود، بعد توی اینترنت شد 18ت عمده فروش میداد 8ت مغازه فروش میداد 10ت بعد مغازه فروش شد 5ت حالا مترو 2ت، چند وقت دیگه به قول یکی از دوستان توزیعش رایگان میشه
ولی کلا مثال فرق داست
یه قیمت معقول باشه بهتره، جوری که عمده فروش بتونه فعالیت کنه، ولی بین رقبا قیمت هاتون خوب باشه
شما خجالت نکشیدی رفتی قیمت لباس زنونه پرسیدی :general710: ملت چی میگن اونوقت :general405: حالا اصلاً بگی روش زده بود نپرسیدم با چه رویی به لباس نگا کردی :general711::general711::general711::general711:
مقایسه لباس و الوما والت تناسبی با هم ندارن ، اره دیگه اینم مشکلی ما ایرانیاس یه چیزی رو ببینیم کسی ارزون میده میگم حتماً تقلبی هستش و ....
بله همینطوره دادا قیمت ها اینجوری اما چون من مستقیم از وارد کننده میگیرم ، به قیمت عمده میخرم و قیمت معقول رو جنس میکشم 10تا20 درصد ، دیگه عین فروشگاهای فیزیکی 100%-200% رو جنس نمیکشم
ایا قیمت این طلا با طلا های تو بازار فرق میکنه؟
برای این کار باید مجوز گرفت؟
خطر داره؟چون با مواد شیمیایی درگیره و شاید هم سرب!
ارزشش رو داره به جای وبمستری بشینیم پای اون؟
طلا ، طلاس دیگه ، بستگی به توانایی و تخصص تو جداسازی ناخالصی ها داره
با پروانه کسب ، مجوز آنچنانی نمیخواد
خطری نداره تا جایی که من میدونم ، 1-2 تا کوره هستش و کمی مواد برای جدا کردن ناخالصی
من به شخصه کار فیزیکی رو به کار وبمستری ترجیح میدم
مگر این که کار ترکیبی باشه ، فیزیکی و وبمستری ، خیلی خیلی خیلی سخته یکی بخواد فقط از وبمستری درآمد دائمی داشته باشه
این کار رو هم نمیشه گفت ، بازم یه تحقیقی بکن ببین ارزش داره ، اون مقتی که میزاری بازدهی داره
کار هم تخصص خاص خودش رو داره کم کمش باید 6 ماه تا 2 سال یه جایی کار کنی تا روال کار دستت بیاد
@nassera آقا این لباس هایی که چند صفحه قبل گفتی عکس و قیمت عمده بفرست. ممنون.
چه خبر وبمسترون :general707:
در اولین فرصت به روی چشم ، البته جنس که خیلی خیلی زیاده فقط زنونه بالای 100-200 تا مدله چند تا نمونه مختلف میفرستم ،