این وضعیت رو تاحالا امتحان نکردم نتیجه رو اطلاع میدم:general703:
اگر روی قالبش و مخصوصا سئو (تگ های اچ و .. ) همچنن نیو تب و امثال اینها رعایت بشه پتانسیل اومدن تمام 45 سایت توی نتایج خوب گوگل هستپیشنهاد هست
اگر فید های هوشمندانه ای بهش اضافه بشه زود نتیجه میده :general703:
البته به لطف قیمت بالایی که زدیم تا الان 45 سایت رو من اطلاع دارم که راه اندازی شده باهاش :general509: رقابت یکم سخت میشه ...
احتمالا دامنه ات قاطی مرغا شده !!!کسی از کارمندان زحمت کش نیک خبری نداره؟:general210:
ی دامنه ثبت کردم هنوز تاییدش نکردن:general710:
www.ssyoutube.com/watch?v=tQ_R8Gr26kkاز دوستان کسی میتونه زحمت مستقیم کردن فیلم ها زیر رو بکشه.
ببنیم چجوریاست!
www.youtube.com/watch?v=tQ_R8Gr26kk
www.youtube.com/watch?v=IQra9_ytN8A
www.youtube.com/watch?v=rK9LvMKKIQ8
www.youtube.com/watch?v=PKR7Qfnv-M4
چشم بسته غیب گفتی :android07: مثل خودمی ، من همیشه باید یک صندلی دیگه کنارم باشه تا پاهام رو روش بزارم .من یه پوزیشن مخصوص دارم
یه صندلی دیگه به جز صندلی کامپیوتر میزارم کنار و صندلی کامپیوتر رو 90 درجه به راست میچرخونم پامو دراز میکنم رو صندلی بقلی بعد ماوس و کیبورد رو میزارم رو پام
ممنون :general406:
دوستانی که میخوان اندروید کار کنن، این شامل همه ی چیزایی هست که نیاز دارید . اونی که 5 گیگ هست رو دانلود کنید.
تمام نسخه های اندروید و پلاگین eclipse رو داره. یکی از دوستان لینکش رو داد. خودم حدود 40 درصدشو دانلود کردم.
قیمت رو که بالا ببرین همین میشه:general107: باشه من سعیمو میکنمپیشنهاد هست
اگر فید های هوشمندانه ای بهش اضافه بشه زود نتیجه میده :general703:
البته به لطف قیمت بالایی که زدیم تا الان 45 سایت رو من اطلاع دارم که راه اندازی شده باهاش :general509: رقابت یکم سخت میشه ...
اسکریپت خبرخوان خوب چی هست الان؟
No Problemاونایی که رو نت افراز سایت دارن سایتشون بدون مشکل باز میشه؟:general210:
مال من که پست ها بالا نمیاد:general410::general107:
درد که یکی 2 تا نی ، وقتی سایت بالا نمیاد ، کم کمش باید 2 چیز رو چک کنیم ، نتمون که قطع نباشه و هاستموناونایی که رو نت افراز سایت دارن سایتشون بدون مشکل باز میشه؟:general210:
مثل بنز باز میشهاونایی که رو نت افراز سایت دارن سایتشون بدون مشکل باز میشه؟:general210:
خب مشکل من تنها که نیس:general210:درد که یکی 2 تا نی ، وقتی سایت بالا نمیاد ، کم کمش باید 2 چیز رو چک کنیم ، نتمون که قطع نباشه و هاستمون
نه این که نتمون همیشه ردیفه شمام هی به هاست شک میکنی :general711:
مثل بنز باز میشهاونایی که رو نت افراز سایت دارن سایتشون بدون مشکل باز میشه؟:general210:
:general710::general710::general710::general710::general710:خب مشکل من تنها که نیس:general210:
الان چندتا از دوستام پیام دادن که پستای سایتشون بالا نمیاد.منم رفتم سایت خودمو چک کردم دیدم مال منم اونطوری شده:general107: