چه عجب از اینوراخود من هم org رو در این چنین موارد انتخاب میکنم. البته از net هم خوشم میاد به شرطی که با نام دامنه هم یه جورایی ست بشه!
وبمستر قدیمی :دی
چه عجب از اینوراخود من هم org رو در این چنین موارد انتخاب میکنم. البته از net هم خوشم میاد به شرطی که با نام دامنه هم یه جورایی ست بشه!
اسپم نده بگیر بخواب :دیچه عجب از اینورا
وبمستر قدیمی :دی
خوابیده بودماسپم نده بگیر بخواب :دی
احتمالا مشکل از قالبته که با این افزونه مشکل داره٬ وگرنه نصف وردپرس کارا از همین افزونه استفاده میکنن و به مشکلم بر نخوردنتمامي موارد رو بررسي كردم مشكل اصلي افزونه
wordpress seo by yoast
بود الان چه افزونه اي رو نصب و استفاده كنم دوستان
Html@P R O @Mohammad_Vazin @MihanV @Web-Master و همه دوستان با تجربه
میخوام یه کد html رو پیچیده کنم.
هر کسی نتونه دیکد اش کنه و اینکه رو همه سرور ها قابل احرا باشه
چه نوع رمز نگاری پیشنهاد میشه ؟
با فایل زبلا باز کنید و پوشه ها رو یکجا درگ کنید و بریزید تو هارد همونجا...!دوستان یه هاست دانلود دارم که بصورت ftp هست
حالا میخوام از کل اطلاعات بک آپ بگیرم.
راهی هست ؟
@P R O @miladgraph @MihanV @Mohammad_Vazin @Web-Master
حجم حدودا 100 گیگ هست
یه روش به ذهنم رسید اول.
با نرم افزار های مدیریت ftp، همه فایل هارو دانلود کنم و رو هاست جدید آپلود کنم (البته با vps)
اما جواب نداد
نظر دیگه ای نبود؟!!!:general609:به نظرتون کار سایت مستند میگیره؟:angrybirds4:
مثل اینا...
http://tvmostanad.com/news.php
http://manotodvd.com/
پ.ن: از بچه ها کسی سایت طراحی میکنه؟! بخوام مثل اینا طراحی بشه حدودا چقدر درمیاد؟!:general609:
میدونید دسترسی ftp یعنی انتقال دونه دونه و... راحتتره؟این که راه برای افرادی هست که بیکارن و دل خوشی دارن !!
چرا از php استفاده نمیکنی ؟
انتقال سرور به سرور انجام بده همه 100 گیگ رو حدود 5 دقیقه انتقال میده به سرور جدید به راحتی !
اگر کارت خوب باشه چرا که نه!نظر دیگه ای نبود؟!!!:general609:
چند نفر رو میشناسم که همچین سایت هایی رو راه اندازی کردن تقریبا به بازدید خوب هم رسوندن ولی چون کسب درآمد از این جور سایت ها نسبت به بقیه سخت تر هست یا فروختن یا کلا از اینترنت حذف اش کردن :angrybirds8:نظر دیگه ای نبود؟!!!:general609:
بنده به نوبه خودم تشکر میکنم از شما که من رو قابل دونستید :دی@P R O @Mohammad_Vazin @MihanV @Web-Master و همه دوستان با تجربه
میخوام یه کد html رو پیچیده کنم.
هر کسی نتونه دیکد اش کنه و اینکه رو همه سرور ها قابل احرا باشه
چه نوع رمز نگاری پیشنهاد میشه ؟
بخدا کاری نمیخوام بکنم فقط میخوام ببینم سلاح مجازی بدتر از استاکس نت هم میشه درست کرد یا نه؟ : )))))این امین @Web-Master معلوم نیست باز داره چه بلایی سر نت ایران میاره خیلی وقته کم پیدا شده:general710::general710:
چرا اوتارت رو عوض کردی؟ به لیدی گاگا خیانت کردی؟
شایعه شده ازدواج کردی و به اینجا کم سر میزنی؟ :general711:بنده به نوبه خودم تشکر میکنم از شما که من رو قابل دونستید :دی
ولی در این زمینه تجربه ای ندارم :دی
بخدا کاری نمیخوام بکنم فقط میخوام ببینم سلاح مجازی بدتر از استاکس نت هم میشه درست کرد یا نه؟ : )))))
بمب اسپمری : ))))
چرا اوتارت رو عوض کردی؟ به لیدی گاگا خیانت کردی؟
امير تاووسي كلي باگ گيري كرده .اسکریپت زیپ مارکت، کلی باگ داره :|
جان ؟میدونید دسترسی ftp یعنی انتقال دونه دونه و... راحتتره؟
تا 60 تا سرعت دانلود داری برو خداروشکر کن :دیسلام دوستان عزیز سرعت اینترنت من خیلی پایین اومده 1 مگ هست ولی موقع دانلود 40 یا 60 دانلود میکنه. کوکی ها رو حذف کردم درست نشد. مودم رو دوباره کانفیگ کردم نشد. چیکار کنم؟؟؟؟
میخوام حداقل در حدی باشه که هر بچه ای سری کپی نتونه بکنهHtml
معمولا با سخت ترین روش هم کد کنید دبکد میشه.
Php رو با فریم ورک های ساده بنویسید به راحتی قابل دیکد شدن هست... چه برسه به html
تو وی پی اس همین کارو کردمبا فایل زبلا باز کنید و پوشه ها رو یکجا درگ کنید و بریزید تو هارد همونجا...!
به همین سادگی!
همونطور که گفتم، وقتی دروپ و درگ میکنم، فقط یه پوشه خالی درست میشه و انتقال هم نمیدهچرا جواب نداده؟
وقتی فقط ftp داربد یک پوشه بسازید به نام transfer
حالا پوشه اصلی هاست ftp رو باز کنبد و همه رو انتخاب ..درگ و... توی اون پوشه بریزید...
البته جایی که هاست خریدید باید براتون رایگان.. انجام بدند..
من تن تاک رو پیشنهاد میکنمسلام دوستان عزیز سرعت اینترنت من خیلی پایین اومده 1 مگ هست ولی موقع دانلود 40 یا 60 دانلود میکنه. کوکی ها رو حذف کردم درست نشد. مودم رو دوباره کانفیگ کردم نشد. چیکار کنم؟؟؟؟
اما هنوز Cross site script دارهامير تاووسي كلي باگ گيري كرده .
٢٠ مگابايت حجم اسكريپته.
زيپ ماركت معمولي ٥ مگابايته