afshin313
Registered User
اونو ديگه خودم درستش ميكنم [emoji5]اما هنوز Cross site script داره
ميدونم كجاشه [emoji1]
اونو ديگه خودم درستش ميكنم [emoji5]اما هنوز Cross site script داره
میخوام حداقل در حدی باشه که هر بچه ای سری کپی نتونه بکنه
<link rel="stylesheet" href="data:text/css;base64,QGltcG9ydCB1cmwoIGh0dHA6Ly9nb29nb29saS5pci93cC1jb250ZW50L3RoZW1lcy9nb29nb28tbmV3L3N0eWxlLmNzcyApOw==">
دقیقا میخوام پیچیده اش کنمhtml رو نمیشه انکود کرد چون توسط مرورگر باید خونده بشه مگر اینکه فقط ناخواناش کنید
برای مثال برای css :
کد:<link rel="stylesheet" href="data:text/css;base64,QGltcG9ydCB1cmwoIGh0dHA6Ly9nb29nb29saS5pci93cC1jb250ZW50L3RoZW1lcy9nb29nb28tbmV3L3N0eWxlLmNzcyApOw==">
یا میتونی از این استفاده کنی که رایگان هست :
https://www.ioncube.com/html_encoder.php
احتمالا مشکل از شرکتی که ازش اینترنت میگیری. برو توی صفحه مدیریت مودم ببین سرعت دریافت و ارسالت رو چندهسلام دوستان عزیز سرعت اینترنت من خیلی پایین اومده 1 مگ هست ولی موقع دانلود 40 یا 60 دانلود میکنه. کوکی ها رو حذف کردم درست نشد. مودم رو دوباره کانفیگ کردم نشد. چیکار کنم؟؟؟؟
function save_rseo_nofollow($content) {
$content["post_content"] =
preg_replace_callback('~<(a\s[^>]+)>~isU', "cb2", $content["post_content"]);
return $content;
}
function cb2($match) {
list($original, $tag) = $match; // regex match groups
$my_folder = "/hostgator"; // re-add quirky config here
$blog_url = "http://localhost/";
if (strpos($tag, "nofollow")) {
return $original;
}
elseif (strpos($tag, $blog_url) && (!$my_folder || !strpos($tag, $my_folder))) {
return $original;
}
else {
return "<$tag rel='nofollow'>";
}
http://www.freelancephp.net/wp-external-links-pluginاین کد برای نوفالو کردن لینک های خروجی خوبه؟؟ :
کد:function save_rseo_nofollow($content) { $content["post_content"] = preg_replace_callback('~<(a\s[^>]+)>~isU', "cb2", $content["post_content"]); return $content; } function cb2($match) { list($original, $tag) = $match; // regex match groups $my_folder = "/hostgator"; // re-add quirky config here $blog_url = "http://localhost/"; if (strpos($tag, "nofollow")) { return $original; } elseif (strpos($tag, $blog_url) && (!$my_folder || !strpos($tag, $my_folder))) { return $original; } else { return "<$tag rel='nofollow'>"; }
سلام
دوستان به نظرتون از کدوم مدل سایت میشه راحت تر به درآمد رسید ؟ تفریحی ، خبری ، دانلود ، ورزشی ، دیجیتال و ... ؟
حق با شماست ، ایده ی جدید احتمال موفقیتش خیلی بیشتر هست اما گاها پیش میاد که استفاده از ایده ی دیگران اما بسیار قدرتمند تر از ایده ی پیاده سازی شده فعلی هم جواب میدهیک ایده جدید
حق با شماست ، ایده ی جدید احتمال موفقیتش خیلی بیشتر هست اما گاها پیش میاد که استفاده از ایده ی دیگران اما بسیار قدرتمند تر از ایده ی پیاده سازی شده فعلی هم جواب میده
کاملا صحیح میفرماید ولی داشتیم ایده هایی که به موفقیت رسیدن.در کشور ما که اکثرا این رسم قدیمی هنوز پابرجاست که بشینیم ببینیم بقیه چیکار میکنن اگه خوب بود ما هم کپیش کنیم
حالا شما به عنوان یک وب مستر قدیمی و کسی که سابقه ی بسیار زیادی داره توی این زمینه ، برای شروع کار وب مستری و اینکه با چند و چون کار آشنا بشیم و در کنارش یه درآمدی هم باشه ، چه زمینه ای رو برای شروع پیشنهاد می کنید ؟در کشور ما که اکثرا این رسم قدیمی هنوز پابرجاست که بشینیم ببینیم بقیه چیکار میکنن اگه خوب بود ما هم کپیش کنیم
شما که الان اندازه کل پی تی درامد دارین تو روزحالا شما به عنوان یک وب مستر قدیمی و کسی که سابقه ی بسیار زیادی داره توی این زمینه ، برای شروع کار وب مستری و اینکه با چند و چون کار آشنا بشیم و در کنارش یه درآمدی هم باشه ، چه زمینه ای رو برای شروع پیشنهاد می کنید ؟
میشه یه سایت وردپرس رو قفل کرد به شکلی که دیگه هیچی تو دیتابیس ارسال و ویرایش نشه؟ (غیر از قفل کردن دیتابیس از طریق دایرکت ادمین هاست)
حالا شما به عنوان یک وب مستر قدیمی و کسی که سابقه ی بسیار زیادی داره توی این زمینه ، برای شروع کار وب مستری و اینکه با چند و چون کار آشنا بشیم و در کنارش یه درآمدی هم باشه ، چه زمینه ای رو برای شروع پیشنهاد می کنید ؟
گاهی اوقات میشه ، ایده قدیمی رو به شکل جدید اجرا کرد.یک ایده جدید
دقیقا. مثلا یک مثال میزنم. یخچال اولش یه چیز خیلی ساده بوده، در داشته و کارش فقط خنک نگه داشتن بوده. بعد یواش یواش ایده هایی اومد و کاملشون کرد، یا به شیوه دیگه و آسون تر ارائه کرد. مثلا کنترل دما گزاشتن، بعد آب سرد کن .... یخ ساز .... کنترل یخچال به صورت الکترونیکی ، لمسی و ...گاهی اوقات میشه ، ایده قدیمی رو به شکل جدید اجرا کرد.
این چیزا خیلی وقته زیاد شده، تو انجمن شاپ کیپر هم دیدم زیاده. شاید بعضی هاشون هم واقعی نباشه.ادمین ها اینجا مگه بنگاه خیریه هست ؟
هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد ....
حمایت کنید از این مادر و سه فرزندش
بچه ها ی پرشین تولر این خانواده را شادمان کنیم
فراخوان تهیه جهیزیه عروس یتیم
صدقه شب قدر*گزارشی از یک دیدار تلخ
فراخوان برای تهیه هزینه های جراحی یک..
جراحی -♥- یک کودک 18 ماهه ( امروز )