hojat_rastegar
Registered User
وبلاگ رنک دار پرشین بلاگ میهن بلاگ کسی داشت خریدارم پیام خصوصی بده حتما حتما
بجای 8. 8.1 بریزدوستان میخوام ویندوز 8 بریزم،
آخرین ورژن و پکی که هست کدومه ؟
از نظر کارایی و سرعت ، از 7 بالاتره ؟
از نظر سخت افزار ممکنه به مشکل بخورم ؟
سیستم HP PRO BOOK 4540 هست.
دوستان حرفه ایی لطفا در این مشکل بنده رو راهنمایی کنید
@MihanV
@Web-Master
@Mohammad_Vazin
@P R O
http://forum.persiantools.com/threads/مشکلاتی-با-بروز-رسانی-google-xml-sitemaps-به-نگارش-4-0-7.592110/
از هر جایی میگیری از هاست دی آل نگیر ... ماشالا پشتیبانیش یه مشت آدم خورن )))))برای یک سایت پاپ اپ با 15 هزار ای پی روزانه
هاست دی ال رو پیشنهاد میکنید یا پارس پک ؟
کدوم سرویس و هاست
هاست دی ال بهترین گزینه هست . هرچی باشه خیالت راحت هست ! ولی پارس پک تا ای پی هات از 100 تا رفت بالاتر روز بعد میگه باید فلان قسمت رو ارتقاع بدی ! پشتیبانی سریع ولی خیلی کم عقلی دارن ! در کلبرای یک سایت پاپ اپ با 15 هزار ای پی روزانه
کدوم سرویس و هاست
دوستان تو قسمت fetch گوگل وبمستر وقتی بر روی fetch and render کلیک میکنم تا پستی رو ایندکس کنم مرحله بعد که باید روی submited to index کلیک کنی Crawl this URL and its direct links غیر فعاله کسی میدونه مشکل چیه ؟
افزونه زیاد هست افزونه نمیخوام کد میخوام
رفت قاطی باقالیاعه رودفایل چرا فیلتر شد؟
http://www.rodfile.com/
چه پروسه طولانی پاپ آپی :general107::general107:برای ربداکت شدن به کل وب فارسی وارد این صفحه شوید :general607:
هاست دی البرای یک سایت پاپ اپ با 15 هزار ای پی روزانه
کدوم سرویس و هاست
از بس ما تگ کردیم :دیآقا شما که دیروز عضو شدی از کجا فهمیدی من حرفه ایم ؟ یعنی انقدر تابلو هست ؟ :دی
پ ن : اعتماد به نفس بیداد میکنه :دی
پشتیبانی بسیار عالی داره :|از هر جایی میگیری از هاست دی آل نگیر ... ماشالا پشتیبانیش یه مشت آدم خورن )))))
به پشتیبانی جایی که ازش vps گرفتید، تیکت بزنید و بگید براتون نصب و کانفیک کنناز دوستان کسی هست یه کانفیگ Open V++P++N انجام بده!؟
واسه استفاده شخصی میخوام!
اگه پست موردی داره بفرمایید ویرایش کنم ولی خب گیرم اگه میتونید دریغ نکنید!
تیکت زدم گفتن اوپن وی پی ان بلد نیستیم خواستید کریو انجام میدیم!!!!به پشتیبانی جایی که ازش vps گرفتید، تیکت بزنید و بگید براتون نصب و کانفیک کنن
(خودشون رایگان میکنن)
برنامه نویسا تقلبی شدن:general607:99% برنامه رو میسازم بعد به خاطر یه مشکل کوچیک نیمه کاره ولش میکنم.
وگرنه الان با مایکروسافت رقابت میکردم:general707: