http://www.tedmontgomery.com/tutorial/style.htmlعایا میشود در تگ marquee نوشته های داخل تگ رو رنگی کرد؟:general705::general705::general705::general705::general705::general705::general705_O:general705:
http://www.tedmontgomery.com/tutorial/style.htmlعایا میشود در تگ marquee نوشته های داخل تگ رو رنگی کرد؟:general705::general705::general705::general705::general705::general705::general705_O:general705:
marquee {
color: red;
}
عایا میشود در تگ marquee نوشته های داخل تگ رو رنگی کرد؟:general705::general705::general705::general705::general705::general705::general705_O:general705:
marquee {
color: red;
}
باگ چی؟نرم افزار باگ پیدا کن وجود داره یا باید یه حرفه باگ هارو پیدا کنه؟
کسی نداره؟!!!!!!:angrybirds8:پشتیبانی بسیار عالی داره :|
دیدم که میگم...کلا هیچی تو حیطه ی کاریشون نیست...پاسخ رو خیلی سریع میدن... ولی باید 2 روز جواب رد بدل کنی که تازه یارو بفهمه چند ... چندیم
اخر سرم میگه بما مربوط نیست...:general406:
ولی پشتیبانیش رو حذف کنی... بقیه چیزاش عالیه...![]()
اسکریپتباگ چی؟
نرم افزار که وجود نداره اما یه سری از نرم افزارها هستند که باگهای sql injection و xss رو چک میکنند مثل Acunetix Webاسکریپت
قیمت اش؟ تا کی آماده میشه؟یک قالب شخصی زیبا آماده کردم به زودی برای فروش قرار داده میشه![]()
تا حالا چند بار خود من مجبور شدم چنین کاری رو انجام بدم و مشکلی پیش نیومدهتمام عکس ها و فایل ها در ساب دامین dl2.name.com بود . حالا میخوام منتقل کنم به dl.name.com
الان اگه از دیتابیس dl2 رو در تمام پست های سایت به dl تغییر بدم . از نظر گوگل مشکلی ایجاد میشه؟
یعنی آدرس عکس ها و فایل های پست های سایت تغییر کنه
خیلی هم خوبه..ممنون اگه مث فید خوان قیمتش کمر شکن نباشه میخرمیک قالب شخصی زیبا آماده کردم به زودی برای فروش قرار داده میشه![]()
خدا میدونه سرور بدبخت رو چیکارش کردی :general710:وی پی اس ارزون میخوام با پورت قوی :general707:
یکی از ممد گرفتم سره 1 ساعت کل سرور خوابید :general707::general707::general707::general707:
@MOHAMMAD026_1
نه ، وایبر و لاین نسخه نهاییش اومده و همونطور که قبلا گفتم فقط اینستاگرام نسخه بتا هستشیکی از همکاران گرفته بود میگفت برنامه هایی مثل وایبر و لاین نسخه بتا هستند و کامل نیستند و ظاهرا امکاناتی مثل مکالمه صوتی رو هم ندارند!
اهل بازی کردن نیستم فقط میخوام چند تا برنامه کاربردی مثل همین لاین و وایبر اینا نصب کنم.
دوستان تجربه شخصی با ویندوزفون 8 دارند؟