MOHAMMAD026_1
مدیر بازنشسته
همچین هم گرون نیست ها؟این قیمت گرونی که دارند باز ftp?
اصلاً حتی نمیتونم بخندم....
اتفاقا قیمت هاش مناسب هست.
پشتیبانی اش در عرض 2 دقیقه ج میدن + آپتایم بالا
همچین هم گرون نیست ها؟این قیمت گرونی که دارند باز ftp?
اصلاً حتی نمیتونم بخندم....
کاش فقط کــــاش قبل از اینکه حرف بزنیم کمی فکر کنیمدوست عزیز بنده قصد بحث ندارم
خودتون هم میدونید اشتباه شما در کجا بود.
بحث رو ادامه ندید.
شما گفتید با پی اچ پی میشه منتقل کرد در صورتی که ایشون گفتند تنها اف تی پی دارند و در اون صورت اگر نتونند زیپ کنند باید همه همه)) (با هم) با پی اچ پی به صورت خیلی راحتی که عرض کردید منتقل کنند؟
موفق باشید.
فرزاد جون اینکه دیگه عادی شدهدوستان پی پال رو باز کنید با ای پی کشور حقیرمون ، چه پیامی میاد ؟
https://www.paypal.com/
لطفا توهین نکنینکاش فقط کــــاش قبل از اینکه حرف بزنیم کمی فکر کنیم
به جای اینکه خودتون رو .... فرض کنید :| برید پست های بندرو دقیق بخوندید من هم گفتم دونه دونه نه بلکه با php همرو زیپ کنید و بعد به راحتی انتقال بدید
شما هم فکر کنم صورتتون رو نشسته بودید و پست بندرو نتونستید خوب بخونید اشکالی نداره
در ضمن ایشون هم گویا اکانت هک شده زیر دستشون بود وگرنه کدش رو همین الان میدادم ...![]()
Access Deniedدوستان پی پال رو باز کنید با ای پی کشور حقیرمون ، چه پیامی میاد ؟
https://www.paypal.com/
می دونم کلاً بسته اس کسرا جان.فرزاد جون اینکه دیگه عادی شده
البته عب نداره ما هم دسترسی اونارو به صفحه زیبا و پر محتوای پیوندها مسدود میکنیم تا از دسترسی به علم و تجارت دنیا باز بمونن :|
پورتش چند صد گيگه ؟ [emoji1]
كدوم ديتا سنتر.
همون ١٠ تومنيه[emoji23]
من به شما توئیتر را پیشنهاد میکنم :android21:دوستان خوبی بدی دیدید حلال کنید. من شاید دیگه نیام این تاپیک.
کاری بود پ.خ بدید.
اینجا فقط وقت تلف کردنه ، برو تمام وقت ات رو بزار رو کارهات ، php رو کامل کن .دوستان خوبی بدی دیدید حلال کنید. من شاید دیگه نیام این تاپیک.
کاری بود پ.خ بدید.
اینجا فقط وقت تلف کردنه ، برو تمام وقت ات رو بزار رو کارهات ، php رو کامل کن .
فرزاد من با کریو میتونم باهاش کار کنما :-?می دونم کلاً بسته اس کسرا جان.
این ارور رو نمی داد تا چند روز پیش ، فکر میکردم مشکل از پروکسیه ولی دیدم نه خود پی پال اجازه ورود نمیده.
الان میخواستم یه پرداخت انجام بدم با پروکسی، فکر کنم با SSL گرفت که من از ایرانم و ارور داد .
اینجا فقط وقت تلف کردنه ، برو تمام وقت ات رو بزار رو کارهات ، php رو کامل کن .
چند وقتیه به همین نتیجه رسیدم. منم دیگه ممکنه نیام تا چند وقت، برم یکم به کارام برسم یه سر و سامونی به سایت بدم.فقط نه بيشترش :general505:
Access Deniedمی دونم کلاً بسته اس کسرا جان.
این ارور رو نمی داد تا چند روز پیش ، فکر میکردم مشکل از پروکسیه ولی دیدم نه خود پی پال اجازه ورود نمیده.
الان میخواستم یه پرداخت انجام بدم با پروکسی، فکر کنم با SSL گرفت که من از ایرانم و ارور داد .
شوما نیمیخوای بری ؟با توجه به جنبشي كه براي رفتن ايجاد شده از دوستان درخواست ميكنم رمز اكانت هاشو قبل رفتن پ خ بدن , اين مدت كه نيستن من براشون نگهداري كنم![]()
شوما نیمیخوای بری ؟![]()
دوستانی که از کروم استفاده میکنند
ورژن 36 برای شما هم مشکل داره ؟ :general208: