A-L pc
Registered User
- نوشتهها
- 159
- لایکها
- 180
به نظرتون یک سایت موزیک با آرشیو مشابه سایت ویکی صدا جواب میده ؟
:android01: ? Any thoughts
به نظرتون یک سایت موزیک با آرشیو مشابه سایت ویکی صدا جواب میده ؟
آواتارت رو عوض کن شاید فرجی شد:android01: ? Any thoughts
با این نرم افزار http://www.softpedia.com/get/System/File-Management/Bulk-Rename-Utility.shtml می تونی انجام بدیدوستان نرم افزاری هست یه دسته فایل apk رو تغییر نام داد ؟
الان 200 تا نرم افزار و بازی با فرمت apk هست که به این صورت تگ خودرن:
file(site.com).apk
میخوام ای کلمه site.com رو تغییر بدم به site.ir
راهی هست ؟؟
@MihanV @Mohammad_Vazin @P R O @Web-Master @miladgraph @l3est @MR-S @aalireza439 @nassera و... بقیه دوستان : )
این عکسو همینطوری گذاشتم ، خودمم خیلی خوشم نماید ازش ، البته بدم هم نمیاد.:general601:آواتارت رو عوض کن شاید فرجی شد
تابستون شده دیه :|این روزها همه سئوکار شده اند شما چطور؟:general304:
سئو و بهینه سازی سای از 20 هزار تومن شروع میشود ( رقابت زیاده دیگه )
دامنه برای سایت سئو خریداریم (الکی)![]()
تشکربا این نرم افزار http://www.softpedia.com/get/System/File-Management/Bulk-Rename-Utility.shtml می تونی انجام بدی
برای نمایش همه فایل های فولدر ها تیک subfolder تو بخش selection رو فعال کن.
این عکسو همینطوری گذاشتم ، خودمم خیلی خوشم نماید ازش ، البته بدم هم نمیاد.:general601:
حالا به خاطر شما عوضش میکنم.
تو دقیقا تو 98 چیکاره ای؟من همین الان کشف کردم باید برای اینکه دختری تو نت راه بدن اول باید ازش تست شعور+هوش بگیرن:general208::general208:
چشام کور شد از بس تو نودهشتیا جواب اشکالات جدید انجمن رو دادم لامصبما انگاری *رن..تازه بعد توضیح دوقورت و نیمشونم باقیه :general211:![]()
با این نرم افزار http://www.softpedia.com/get/System/File-Management/Bulk-Rename-Utility.shtml می تونی انجام بدی
برای نمایش همه فایل های فولدر ها تیک subfolder تو بخش selection رو فعال کن.
این عکسو همینطوری گذاشتم ، خودمم خیلی خوشم نماید ازش ، البته بدم هم نمیاد.:general601:
حالا به خاطر شما عوضش میکنم.
حالا نظری نداری ؟ در مورد سایتی با آزشیو مشابه ویکی صدا؟ می تونه موفق بشه؟
دوستان نرم افزاری هست یه دسته فایل apk رو تغییر نام داد ؟
الان 200 تا نرم افزار و بازی با فرمت apk هست که به این صورت تگ خودرن:
file(site.com).apk
میخوام ای کلمه site.com رو تغییر بدم به site.ir
راهی هست ؟؟
@MihanV @Mohammad_Vazin @P R O @Web-Master @miladgraph @l3est @MR-S @aalireza439 @nassera و... بقیه دوستان : )
این نرم افزار رو قبلا تست کردم
من چندین پوشه دارم
این نرم افزار فقط محتویات 1 پوشه رو عوض میکنه
وقتی که تغییر نام فایل های داخل پوشه دیگر رو هم تیک میزنم، عمل نمیکنه![]()
نکته وبمستری روز: برای جلوگیری از مشکلات احتمالی٬ لطفا وین خود را اکتیو کنید .خوشبختی یعنی این داشته باش ببین بازدید 3برابر شده خخخخخخخخ:general707::general707:
نكته وبمستري فردا :اگه وين ديگه بالا نيومد و دسكتاپ پر بود از فايل هاي مهم يك عدد ويندوز لايو تهيه فرماييد.[emoji1]نکته وبمستری روز: برای جلوگیری از مشکلات احتمالی٬ لطفا وین خود را اکتیو کنید .
اونجا هم مث اینجا بخاطر محیطش و لینک بیلدینگ فعالیت میکنمتو دقیقا تو 98 چیکاره ای؟![]()
استففر..افشین ااا این حرف چیهمايه خال
shookhi :|
خب اکتیو کی اش رو بدین رو چشم :دینکته وبمستری روز: برای جلوگیری از مشکلات احتمالی٬ لطفا وین خود را اکتیو کنید .
ویندوز لایو؟نكته وبمستري فردا :اگه وين ديگه بالا نيومد و دسكتاپ پر بود از فايل هاي مهم يك عدد ويندوز لايو تهيه فرماييد.[emoji1]
ویندوز liveاونجا هم مث اینجا بخاطر محیطش و لینک بیلدینگ فعالیت میکنم
استففر..افشین ااا این حرف چیه
خب اکتیو کی اش رو بدین رو چشم :دی
ویندوز لایو؟اون دیگه چیه؟
اتفاقا یبار اینطوری شدم ویندوز بالا میومد اما کل صفحه سیاه بود با جون کندن تونستم با تسک منیجر برنامه ها رو ران کنم از اطلاعات بک آپ بگیرم و ریستور کنم که اوکی شد
من برات انجامش ميدم پخ بده صحبت كنيمکسی قالب 4jok رو برا وردپرس به من نمیده؟:general709:
رایگان؟من برات انجامش ميدم پخ بده صحبت كنيم