Ehsan_king99
Registered User
http://forum.persiantools.com/threads/دانلود-مستقيم-قالب-سايت-4jok.387712/
چرا لینک دانلود این تاپیک کار نمیکنه؟:general208::general208:
چقدر مودب و شیک برخورد کردی![]()
عزيزم مگع قحطي قالب اومده كه اين قالب شيري رو ميخواي استفاده كنيhttp://forum.persiantools.com/threads/دانلود-مستقيم-قالب-سايت-4jok.387712/
سلام همشهریپس کلا بیخیال کار نت بشم؟
مثلا چی کار؟سلام همشهری
این همه کار هست برو سراغ مجازاش
آدم تا چه حد میتونه بی شرف و بی انصاف بشه آخه :general208: طرف دونه دونه مطالب اختصاصی یکی از سایت هام رو کپی کرده ، یه لحظه فکر کردم دیتابیس سایتم رو داره :general710:
براش به شرح زیر ایمیل زدم :
با سلام و ضمن عرض خسته نباشید بخاطر کپی کامل تمام مطالب سایت ***** ، خواستم خدمتتون عرض کنم اگر برای اپدیت سایت مشکل دارید شخصا براتون پست بدم تا اذیت نشید. :general711:
یک سایت بزن روش کار کن اگه ایده جدید داشته باشی خیلی خوبهمثلا چی کار؟
ببین دوست عزیز ابتدا ببین علاقت تو چه کاریه ... سایت تفریحی , موزیک و ... میتونه به عنوان زمین خاکی مناسب باشه برات البته با توجه به بودجت میگم...مثلا چی کار؟
اینجوری که تو بهش ایمیل زدی در جوابت یوزر پسورد میفرسته که از فردا کارتو شروع کنی
یکم جدیت به خرج میدادی خو
نوغر آقا الیاس هم هستیم :-*
خوب ویکی صدا فیلتره ، رابط کاربری اش هم چنگی به دل نمیزنه.خب ویکی صدا هست دیگه چه نیازی به مشابهشه؟ :|
اقا شما چرا انقدر کم شدی؟ قبلا بیشتر بودیجناب آقای @hitup از اینکه در جشنواره دایان برنده شده اید چه حسی دارید؟ قصد دادن شیرینی ندارید؟ :دی
خب اینم حرفیه اما اگه میشد سایتشو هک کرد بهتر بود:general607:همچین مواردی زیاد اتفاق افتاده ، متاسفانه جز حرص خوردن نتیجه دیگه ای نداره ، چون اولا خیالشون راحت که از راه قانونی نمیتونم فشار جدی وارد کنم و از طرفی هم فرهنگ این قشر قدری رشد نکرده که برای حقوق دیگران ارزش قائل بشن ، نهایتا طلبکار هم میشن ، پس بهتر هست که آدم خودش رو کوچیک نکنه![]()
انوقت برا خودش دردسر میشهخب اینم حرفیه اما اگه میشد سایتشو هک کرد بهتر بود:general607:
از کجا میفهمه کاره اینه یا از کجا میخواد اثبات کنه؟انوقت برا خودش دردسر میشه
اگه قالب ات سبک و بهتر از قبلی باشه تاثیر مثبتی هم دارهکی میتونه به من بگه با تغییر قالب سایتم رتبم افت میکنه یا نه؟
الان توی فونت صفحه اولم حالا میخوام قالب اختصاصی بزارم ولی میترسم !!!
توی ساب دامین نسخه قبلی رو نصب کنم؟
راهی چاره ای ؟
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
پیشنهاد میشه پیوند هارو تغییر ندیقالب جدید 100درصد از لحاظ لود و ولید بودن از این بهتره ولی بازهم میترسم . تازه شاید کلهم پیوندهای یکتاهم بخوام عوض کنم
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk