afshin313
Registered User
از لاگ سرور.از کجا میفهمه کاره اینه یا از کجا میخواد اثبات کنه؟
ايپي و ساعت نفوذ رو ميدي فتا.فردا ٩ صب ميري دادگاه[emoji5]
از لاگ سرور.از کجا میفهمه کاره اینه یا از کجا میخواد اثبات کنه؟
منم يه چيزي تو همين مايه ها دارم :دي
دوستان من یه دیتابیس با فرمت mdb دارم
با accsess بازش میکنم. اما موقع جستجو، خیلی کند هست
حجم دیتابیس: 1 GB
چه نرم افزاری رو پیشنهاد میکنید؟
پ.ن: قابل توجه @afshin313 :دی
خودتکه خبر داری , دارم با ماشین تو جاده کار میکنم :دیاقا شما چرا انقدر کم شدی؟ قبلا بیشتر بودی![]()
بستگی به سایت داره ، از 500 تا 2000 (معمولا)دوستان، نرخ نویسندگی سایت برای هر یک پست اختصاصی حدودا چقدر هست ؟
تو روز روشن، فیک پیج میدی ؟وبلاگتو از حالت نگاتیو دیدی؟
امتحان کن خیلی جالبه
اینم آدرسش
blogfacom.my3gb.com/index.html
ابتدا وارد مدیریت شده وسپس مشاهده وبلاگ رو میزنید
جــــــالب بود نه؟؟!!! اگه خوشت اومد بیا به وبلاگ من هم سربزن نظر فراموش نشه
_________
:general502:
![]()
نه بابا :دیتو روز روشن، فیک پیج میدی ؟
فیشینگ![]()
اون 3 نقطه رو خودمون باید پر کنیم :دیبزودی نخستین سایت .... در ایران راه اندازی میشود شاید بنظر موضوعی پیش پا افتاده باشه ولی در دراز مدت بازدیدهای یکتایی بدست میاره که از 100تا گوگلم بهتره. ایده ای که داشتمو دارم پیاده سازی میکنم اولین در جهان میتونم بگم
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
فردا یا پس فردا پر میکنم براتوناون 3 نقطه رو خودمون باید پر کنیم :دی
بگو ببینیم چیه شاید مشابه داشته باشهبزودی نخستین سایت .... در ایران راه اندازی میشود شاید بنظر موضوعی پیش پا افتاده باشه ولی در دراز مدت بازدیدهای یکتایی بدست میاره که از 100تا گوگلم بهتره. ایده ای که داشتمو دارم پیاده سازی میکنم اولین در جهان میتونم بگم
نداریم . میدونم نداریم . اصلا گفتنش خوب نیست چون بظاهر موضوعی بی معنیه ولی با اون فکری که براش کردم متفاوت ترین خواهد شدبگو ببینیم چیه شاید مشابه داشته باشه
---------
آقا یه منو آبشاری ساختم فقط وقتی موس رو یکی از موضوعات میبریم تا آخرین زیر منو ظاهر میشه
چطوری میشه کاری کرد که تا موس نره سطح پایین زیر منوهاش رو نشون نده
به چیه سایت بستگی داره ؟بستگی به سایت داره ، از 500 تا 2000 (معمولا)
به چیه سایت بستگی داره ؟
هکر هکر باشه برای اونم راه حل داره @MOHAMMAD026_1 تورو میگم اا خخخخ:general106:از لاگ سرور.
ايپي و ساعت نفوذ رو ميدي فتا.فردا ٩ صب ميري دادگاه[emoji5]
آقا از همینجا آرزوی موفقیت میکنم بخاطر اون اولین در جهان:general206:بزودی نخستین سایت .... در ایران راه اندازی میشود شاید بنظر موضوعی پیش پا افتاده باشه ولی در دراز مدت بازدیدهای یکتایی بدست میاره که از 100تا گوگلم بهتره. ایده ای که داشتمو دارم پیاده سازی میکنم اولین در جهان میتونم بگم
@afshin313هکر هکر باشه برای اونم راه حل داره @MOHAMMAD026_1 تورو میگم اا خخخخ:general106:
آقا از همینجا آرزوی موفقیت میکنم بخاطر اون اولین در جهان:general206:
بلاگفا فک کنم آدرس سایت منو بلاک کرده :| هر چی لینک میدم به سایتم نمیذاره پست بزنم :|:general111:
بابا ایشون استاد که هیچ بزرگ من هستن
سلام برادرجناب آقای @hitup از اینکه در جشنواره دایان برنده شده اید چه حسی دارید؟ قصد دادن شیرینی ندارید؟ :دی