Ali-Ahmari
Registered User
- نوشتهها
- 3,285
- لایکها
- 4,882
چرا؟نمیتونم تایپیک ایجاد کنم
چرا؟نمیتونم تایپیک ایجاد کنم
تازه ثبت نام کردم
تو ک دست ب اسپمت خوبه :دیتازه ثبت نام کردم
فک کنم باید یه تعداد پست بزنم تا بتونم تایپیک ایجاد کنم
منظورم اینه اگر بخواهن بگیرنشون ، کار راحتیه براشون ، اینها تنها کاری که میکنن ، فیلترشون میکنن .ایران فیلم خیلی بیشتر از یک سایته! مثل این سایت های دانلود فیلم کپی کار نیست ...
سایت اینا رو هم با تیر میزنند! خوش خورم رو نشان بده به من اول! :دی
شک نکن که در آمد بسیار بالایی دارند ، تقریبا هر کی به فیلم علاقه داره این سایت رو میشناسه ، حتا بزرگترین منبع شبکه های ماهواره ای همین ایران فیلمه!
عزیز این سایت یوزر های زیادی داره بالای 20 هزار تا دیگه میدونی ماهی بالای چند ملیون میشهمن هنوز با سایت ایران فیلم در عجبم ، امروز یک فیلم دوبله اش رو نگاه کردم ، کیفیت دوبله اش از حق نگذریم خیلی خوب بود ، سوالی که پیش میاد ،
اینطور که پیداس این سایت دم دستگاه کاملی باید داشته باشه ، یک مکانی هم باید داشته باشن ، از اون طرف خودتون میدونید که سایت های دانلود فیلم رو
سایشون رو با تیر میزنن ، الان اینها چطور خوش خرم دارن کار میکنن؟
یک چیز دیگه هم اینکه ، این سایت هر چقدر هم درآمد داشته باشه ، بازهم هزینه های استدیو و دوبلاژ و... خیلی بالاست ، اینها پول از کجا میارن ؟
خیلی ضایع کار میکنی :دی
یکی از اولین استدیو های دوبلاژ معروف و مجهز قدیم ایران فیلم بود دیگه نمیدونم ربطی بهم دارند یا نه ...من هنوز با سایت ایران فیلم در عجبم ، امروز یک فیلم دوبله اش رو نگاه کردم ، کیفیت دوبله اش از حق نگذریم خیلی خوب بود ، سوالی که پیش میاد ،
اینطور که پیداس این سایت دم دستگاه کاملی باید داشته باشه ، یک مکانی هم باید داشته باشن ، از اون طرف خودتون میدونید که سایت های دانلود فیلم رو
یک چیز دیگه هم اینکه ، این سایت هر چقدر هم درآمد داشته باشه ، بازهم هزینه های استدیو و دوبلاژ و... خیلی بالاست ، اینها پول از کجا میارن ؟
به جان جفت بچه هام فتوشاپ نیست :|خیلی ضایع کار میکنی :دی
+ تبلیفاتی که هر بنر از یه ملیون کمتر نمیگیرنعزیز این سایت یوزر های زیادی داره بالای 20 هزار تا دیگه میدونی ماهی بالای چند ملیون میشه
همونطور که دوستمون گفت بعضی از شبکه های ماهواره منبعشون ایران فیلم هستش
قبل از این که مترجم استخدام کنی ببین این کار برات بازدهی لازم رو داره یا ن ... شاید خیلی ضرر بدی ... فک کن شاید راه های بهتری هم باشه
داره عزیز خوبم دارهقبل از این که مترجم استخدام کنی ببین این کار برات بازدهی لازم رو داره یا ن ... شاید خیلی ضرر بدی ... فک کن شاید راه های بهتری هم باشه
سخت گیری نمیکنند ، اگر بخوان بگیرن میگیرن! هر چند احتمالا خیلی هم گرفتنشون راحت نیست.منظورم اینه اگر بخواهن بگیرنشون ، کار راحتیه براشون ، اینها تنها کاری که میکنن ، فیلترشون میکنن .
خصیصه ( property ) روبرو رو قرار بدید : list-style-type:none;عاقا یه مشکلی دارم کی میتونه کمک کنه
برای li توی استایلش یه عکس تعریف کردم به این صورت ( منظورم دایره اس) :
Capture.PNG
توی http://validator.w3.org هم ام*له داد که توی تگ <ul> بجای <div> از <li> استفاده کن..منم div هارو li کردم الان تو یه جایی که ازش استفاده کردم بازم اون دایره رنگی ها میوفته..
1.PNG
موندم چیکار کنم
در مورد یه سری چیزا اصن نمیشه بحث کرد فقط میگم دست های پشت پردهمن هنوز با سایت ایران فیلم در عجبم ، امروز یک فیلم دوبله اش رو نگاه کردم ، کیفیت دوبله اش از حق نگذریم خیلی خوب بود ، سوالی که پیش میاد ،