alireza9401
Registered User
- نوشتهها
- 448
- لایکها
- 331
چین قشنگ بیدحالا چرا چین
چین قشنگ بیدحالا چرا چین
من به شخصه از این سایت هایی که لینک اصلی مطالب ترجمه شده رو قرار میدن لذت میبرم :دیجون من جواب بدید :general106:
راسی حواسم به کاخش نبود . خوب ما که کاخ نداریم پس ببندیم بریم بمیریم .دیاز چی بگم برات از اون جوونای کاخ نشین(ufont) که وارد میکنن کالا ساخت چین
سایت های اسپم+پاپ آپ...:general112::general211::general208:راسی حواسم به کاخش نبود . خوب ما که کاخ نداریم پس ببندیم بریم بمیریم .دی
پ ن : ولی واقعا اصلا کاری به سایت و جنبه وبمستری ندارم کیفیت نت افتضاحه بدنبال یه وکتور بودم باور کنید 50تا سایت اسپم رو ناخواسته مرور میکردم که وکتور نصیبم نشد هیچ فروش کرم موبر ضدحساسیت نصیبم شد تازه اونم درگاهش خراب بود پرداخت نشد :|
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
هیچی بابا بگیر بخواببدبخت با کی بودی
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
حاژِی بصورت مجازی با لگد، چک مالت می کنموهیچی بابا بگیر بخواب
خیر ولی ممکنه اگر تو مسائلی مثله پورن و سیاسی و ... وارد شده باشه بگیرنش ...سایتی که فیلتر میشه مدیرش رو هم میگیرن؟پرونده براش درست میشه؟
قیمت پایین پورسانت مناسب نتیجه اینه که فروش زیاد میشه ...من منظور مجاز بود.چرا همکاری در فروش زیر اینقد محبوب شده بین وبمستران؟
takshop91.biz
شرمنده من بد متوجه شدم :ایکس @};-من منظور مجاز بود.چرا همکاری در فروش زیر اینقد محبوب شده بین وبمستران؟
takshop91.biz
یعنی مجوز میخواد :دیدوستان منظور حبیب از آهنگ الله اکبرش چیه ؟
نه اتفاقا من فکر کنم منظور دیگه ای داشتهیعنی مجوز میخواد :دی
حل نشد که هیچ همه چی بهم ریختخصیصه ( property ) روبرو رو قرار بدید : list-style-type:none;
این مقدار میاد برای لینک های شما اگه شکلی در نظر گرفته پاک می کنه .. ( میتونه مربع باشه / دایره / دیسک و غیره .. )
)من تابحال بهش فکر نکرده بودم ممنون که این راهو یادم دادی:general304:کارم به جایی رسیده که میرم تو سایت شبکه پویا نظر میدم به خاطر بک لینک :|
خیلی رنگبندیش خوبهیه هدری گذاشتم دوستان خوششون نیومد نظرتون در مورد این لوگو چیه؟مشاهده پیوست 638377
نگفت که این هدره گفت هدری که گذاشته بودمآیا این هدر میباشد؟بیشتر شبیه لوگوئه