Mohammad_Vazin
Registered User
یله..آقایون این وضعیت طبیعیه که با 700 ip حدود 7000 تا بازدید داشته باشم؟ سایت ترول... وات د هل
میانگین هر نفر ده صفحه... خوبه...
یله..آقایون این وضعیت طبیعیه که با 700 ip حدود 7000 تا بازدید داشته باشم؟ سایت ترول... وات د هل
گه سایت پو*رن، فیلتر شکن، یاوو باشه، بلهسایتی که فیلتر میشه مدیرش رو هم میگیرن؟پرونده براش درست میشه؟
میتونه به جرم سوءاستفاده از نام تجاری، ازت شکایت کنهآقا یه دامنه میخوام بگیرم .. اما مشابه این دامنه ثبت شده که ( - ) داره و روش سایت هست . بنظرتون ضایع نیست ؟
مثلا Persian-tools رو ثبت کرده من میخوام Persiantools رو بگیرم
آمارگیرت رو عوض کن ببین نتیجه چیهآقایون این وضعیت طبیعیه که با 700 ip حدود 7000 تا بازدید داشته باشم؟ سایت ترول... وات د هل
به منم ببببببده:general606::general605::general711:
حاژی من گی نیستماحاژِی بصورت مجازی با لگد، چک مالت می کنمو
درست صحبت کن
:|حاژی من گی نیستما
-
بچه ها بازدید شما هم کم شده این چند روز ؟
نه آخه برای من برعکس شده همه چیز (کلا آمارگیر نصب نمیکنم):|
وات یو سی من.
کلا من از روی چند سایتم وبگذر رو حذف کردم و الان امارگیر ندارم خیلی تاثیر داره این کار توی الکسا
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
کسی نمیداند عایا؟آیا سایت سپیداد زمین میخوره؟آخه همه مطالبش بدون تغییر کپیه !! یعنی اگه منبع رو زیر پست کپی قرار بدیم گوگل کاریمون نداره؟
آهنگ برای 20سال پیش هست. احتمالا اون موقع ها باید ببینی منظورش چی بوده:general703:دوستان منظور حبیب از آهنگ الله اکبرش چیه ؟
اگر هم موضوع نیست سایتهاتون، نه ضایع نیست!آقا یه دامنه میخوام بگیرم .. اما مشابه این دامنه ثبت شده که ( - ) داره و روش سایت هست . بنظرتون ضایع نیست ؟
مثلا Persian-tools رو ثبت کرده من میخوام Persiantools رو بگیرم
واقعا ماله 20 ساله پیشه؟آهنگ برای 20سال پیش هست. احتمالا اون موقع ها باید ببینی منظورش چی بوده:general703:
بلی.واقعا ماله 20 ساله پیشه؟
الان چرا گذاشتن برای دانلود؟
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk