MOHAMMAD026_1
مدیر بازنشسته
این سایت مپ نباشه، نمیشه ؟
مطالب اونقدر بالاست، سایت مپ کراش میکنه
مطالب اونقدر بالاست، سایت مپ کراش میکنه
من چند جا سرور اختصاصی داشتم، اما همشون واسط و آشغال بودن (از سایت های ایرانی که واسط بودن)عزیزان
سرور اختصاصی برای هاست دانلود میخوام بگیرم. کجا رو توصیه میکنید؟
حجم فایلهام حدود 800 گیگه و فعلا 10 ترابایت ترافیک کافیه. برای دانلود نرم افزار میخوام. جایی باشه که به برنامه های کرک شده برای دانلود گیر نده.
ممنون از پاسختونهاست دی ال
البته شاید یکم گرون باشه، اما تضمین هست که فایل هات نمیپره
اینم بگم من چند جا سرور اختصاصی داشتم، اما همشون واسط و آشغال بودن (از سایت های ایرانی که واسط بودن)
آخر خودم پی پال گرفتم و مستقیم از خود دیتاسنتز هتزنر آلمان سرور گرفتم. (البته قبلش باهاشون هماهنگ کنید که ایرانی هستید. طی چند تا شرایط، بهتون سرور میدن)
اکانت پی پال رو بگو، برای داداشم هست
اینا همه تجربه هست
1- جدیدا فک کنم فقط ایرانهممنون از پاسختون
فقط چند سوال
هاست دی ال مگه سروراش ایران نیست؟ اونا که خیلی گرونه اصلا نمیصرفه.
هتزنر در مورد اینکه برنامه کرک شده برای دانلود بذاریم گیر نمیده؟ این طی چند تا شرایط که گفتید یعنی چی؟ میشه بیشتر توضیح بدید؟
تو سایت هاست دی ال که من خیلی وقته چک کردم فقط نوشته سرور اختصاصی و مجازی ایران. نمیدونم شاید خارج از این چیزی که تو سایتشون دارن هم میفروشن .1- جدیدا فک کنم فقط ایرانه
من تا 2 ماه پیش، ازش سرور آلمان گرفتم
2- خوب مطمئنن باید کار هایی انجام بدی که بو نبره :general703:
چون کشور آلمان، قانون کپی رایت داره
من رو سرور ام کلی نسخه نال شده انجمن ساز و.. نصبه
اما با یسری کار ها، جوری کردم که زیاد حساس نشن :general510:
4- شرایط یکیش همین بود.
که قبلش هماهنگ کنید ایرانی هستید و اینکه
چون ایران تحریمه، پی پال با مشخصات دیگران در کشور های دیگه ساخته میشه
به این قضیه حساس هستن
بگید حساب پی پال به نام برادرم در کشور دیگه هست و از اون طریق خرید میکنم. :general406:
1- اگه فقط برای هاست دانلود میخوای، سرور ویندوز بگیر (کانفیک اش هم راحت تره نسبت به لینوکس)تو سایت هاست دی ال که من خیلی وقته چک کردم فقط نوشته سرور اختصاصی و مجازی ایران. نمیدونم شاید خارج از این چیزی که تو سایتشون دارن هم میفروشن .
برای خود سایت احتمالا از همین هاست دی ال یه سرور بگیرم .من این سروری که میگم رو فقط برای استفاده به عنوان هاست دانلود میخوام و نمیخوام اسکریپت نال شده ای چیزی روش نصب کنم. برای استفاده از سرور اختصاصی به عنوان هاست دانلود مگه اسکریپتی چیزی میخواد روش نصب بشه؟
منظور من از گیر دادن به اون برنامه هاییه که برای دانلود میذارمه.به اونا هم گیر میدن یا نه؟
سیستم داریم 4 تومن@MOHAMMAD026_1 @miladgraph @ali-ahmari @MihanV @siavashx @brand2 @P R O و بقیه دوستان
اگه یکی بخواد یه کیس جمع کنه که واقعاً بشه بهش گفت غول بنظرتون چقدر هزینه برمیداره
توجه کنید که فقط کیس نه مونیتور و موس و کیبورد
اگه مشخصات یه سیستم غول رو دارن معرفی کنید برای یکی از دوستان نیازه که محدودیت مالی هم نداره
بعدا مشکل میشه بهتره از اول لینک رو بزاریدوستان یه سوال بنظرتون پست های ابتدایی سایت رو بدون لینک دانلود بزارم؟
چون حالا حالا که کسی سایت منو نمی بینه وقتی 400 تا پست زدم بعدش لینک دانلود هم بزارم
بنظرتون سایت موزیک روزی چندتا پست خوبه؟
والا من یه سیستمی برا خودم 4 تومنی در نظر دارم بهش گفتم میگه جواب میده :general611::general611::general611::general611: به نظر من که از این غول تر نمیاد هم از نظر مالی طبق جیب خودم هم از نظر سخت افزاریسیستم داریم 4 تومن
سیستم داریم 15 تومن
سلیقه + تجربه + مورد استفاده کاربر
استفاده کاربر، خانگی هست یا ... ؟
یه سیستم دور بر 4 الی 5 تومن جمع کنوالا من یه سیستمی برا خودم 4 تومنی در نظر دارم بهش گفتم میگه جواب میده :general611::general611::general611::general611: به نظر من که از این غول تر نمیاد هم از نظر مالی طبق جیب خودم هم از نظر سخت افزاری
سیستم خانگی میخواد فوق فوقش 2-3 تا گیم نصب میکنه و یه وبگردی ساده ، والا ملت پول اضافه دارن نمیدونن چجوری خرج کنن :general710:
تو پخش سخت افزار پی تی تاپیک بزن بهت یه سیستم 20 تومنی پیشنهاد بدن :دی@MOHAMMAD026_1 @miladgraph @ali-ahmari @MihanV @siavashx @brand2 @P R O و بقیه دوستان
اگه یکی بخواد یه کیس جمع کنه که واقعاً بشه بهش گفت غول بنظرتون چقدر هزینه برمیداره
اگه مشخصات یه سیستم غول رو دارن معرفی کنید برای یکی از دوستان نیازه که محدودیت مالی هم نداره
قرار داد با پست اصلا برای چی هست؟ یعنی بدرد نمیخوره؟لازم نیست ...
اگر کار با وردپرس رو بلد هستید با وردپرس راه اندازی کنید
اگر نه پرستا شاپ برای شما راحت تر خواهد بود
@MOHAMMAD026_1 @miladgraph @ali-ahmari @MihanV @siavashx @brand2 @P R O و بقیه دوستان
قرار داد با پست اصلا برای چی هست؟ یعنی بدرد نمیخوره؟
کار معمولی که بلدم. ولی کدنویسی اگه منظورتون خیلی ابتدایی بلدم.
منظورتون افزونه ی وردپرس هست؟ اگه آره چه افزونه ای رو پیشنهاد میکنید؟
هیچ چی فیدبرنر گوگل نمیشهدوستان يك افزونه عضويت در خبرنامه خوب براي وردپرس معرفي كنيد ممنون ميشم