گوگل زیاد از این کارا میکنه :|واقعا چرا وقتی کلمه ی tilt رو در گوگل سرچ می کنید گوگل کج می شه؟
[emoji41]
گوگل زیاد از این کارا میکنه :|واقعا چرا وقتی کلمه ی tilt رو در گوگل سرچ می کنید گوگل کج می شه؟
[emoji41]
خوده گوگل گذاشتهواقعا چرا وقتی کلمه ی tilt رو در گوگل سرچ می کنید گوگل کج می شه؟
[emoji41]
یه نوع تبلیغه برای tilt و سایتشواقعا چرا وقتی کلمه ی tilt رو در گوگل سرچ می کنید گوگل کج می شه؟
[emoji41]
تا طرح رو نبینم نظری نمیدم ... ولی با توجه به سابقه درخشان شما پیش بینی میکنم به زودی شرکت گوگل , ماکروسافت و ... شما رو به عنوان یکی از گرافیست های برتر , طراح رابط کاربری و ... تو بخش های مختلف استخدام کنه :دی@ufont و @miladgraph و @MOHAMMAD026_1 و @ali-ahmari و بقیه دوستان
با توجه به سابقه درخشانم در گرافیک ، دارم یه psd میزنم اولین کارمه خیلی ساده و خوشگله برای یه سایت خاصی که قراره به زودی بالا بیاد ، میشه گفت یه صفحه اصلیه
احتمالاً تا شب تموم شه ، میزارم همینجا تا نظراتتون رو بگین :general711::general711::general711::general711::general711::general711::general711::general711::general711:
بی صبرانه منتظرم@ufont و @miladgraph و @MOHAMMAD026_1 و @ali-ahmari و بقیه دوستان
با توجه به سابقه درخشانم در گرافیک ، دارم یه psd میزنم اولین کارمه خیلی ساده و خوشگله برای یه سایت خاصی که قراره به زودی بالا بیاد ، میشه گفت یه صفحه اصلیه
احتمالاً تا شب تموم شه ، میزارم همینجا تا نظراتتون رو بگین :general711::general711::general711::general711::general711::general711::general711::general711::general711:
باید صبر کنیم :|@ufont و @miladgraph و @MOHAMMAD026_1 و @ali-ahmari و بقیه دوستان
با پینت بک گراند و ایکون ها رو زدم برای یه جا جمع کردن از فتوشاپ استفاده میکنم ، بزودی امکان پی اس دی زدن رو به پینت اضافه میکنم و روی نسخه ویندوز 9 ارائه میدیم :general707 قرار بود سورپرایز ماکروسافت باشه به کسی نگینا :general711: )تا طرح رو نبینم نظری نمیدم ... ولی با توجه به سابقه درخشان شما پیش بینی میکنم به زودی شرکت گوگل , ماکروسافت و ... شما رو به عنوان یکی از گرافیست های برتر , طراح رابط کاربری و ... تو بخش های مختلف استخدام کنه :دی
پ ن : PSD رو میخوای با Paint بزنی :دی
داداش مهدی فکر کنم کارای من باعث کسادی بازار شما بشه :general705::general705::general705::general705::general705:بی صبرانه منتظرم
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
کرده . اصلا حضورتون باعث ریزش مشتریاست.با پینت بک گراند و ایکون ها رو زدم برای یه جا جمع کردن از فتوشاپ استفاده میکنم ، بزودی امکان پی اس دی زدن رو به پینت اضافه میکنم و روی نسخه ویندوز 9 ارائه میدیم :general707 قرار بود سورپرایز ماکروسافت باشه به کسی نگینا :general711: )
داداش مهدی فکر کنم کارای من باعث کسادی بازار شما بشه :general705::general705::general705::general705::general705:
کار میکنم در حد ادیسون :general404::general404::general404::general304::general304::general304:
راستی نمونه کار فروشگاهی اگه دارم برام پ.خ کن ممنون فعلاً فقط مال ای وحید به دلم چسبیده
داداش منو شما نداریم که نمونه کار شما نمونه کار من ، نمونه کار منم نمونه کار شما :general711:کرده . اصلا حضورتون باعث ریزش مشتریاست.
نه نمونه کار قالب فعلا ندارم البته من برداشتم از این پستت این بود ببین خودت چی نوشتی:
راستی نمونه کار فروشگاهی اگه دارم برام پ.خ کن
.دی
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
اگه سرمايه داشته باشي دست به خاك بزني طلا ميشه اين كه جاي خودشو دارهدوستان عزیز
آیا به نظرتون سیستم همکاری در فروشی که از اول فقط روش پرداختش نقدی باشه و از c.o.d استفاده نکنه با وضعیت فعلی کارش میگیره یا نه !!!!!!؟؟؟؟؟
اصافا خودت حاضری جنساییکه تو اینترنت میفروشنو نقدی بخری؟دوستان عزیز
آیا به نظرتون سیستم همکاری در فروشی که از اول فقط روش پرداختش نقدی باشه و از c.o.d استفاده نکنه با وضعیت فعلی کارش میگیره یا نه !!!!!!؟؟؟؟؟
اینو سرچ کن تو گوگل:اینو تو گوگل سرچ کنید
do a barrel roll
و شاهکاری دیگر از Paint@ufont و @miladgraph و @MOHAMMAD026_1 و @ali-ahmari و بقیه دوستان