Ehsan_king99
Registered User
این خیلی فوق العاده بودد
این خیلی فوق العاده بودد
c.o.d رو هم مردم خبر داشته باشن ازش خرید نمیکنن ، هزینه که برای پست میپردازن کمی بیشتره ، فکر کنم 3 درصد باشهاصافا خودت حاضری جنساییکه تو اینترنت میفروشنو نقدی بخری؟
اگرم میخوای جنس با کیفت بدی بیرون (طبعا پورسانت میاد پایین) طبق گفته های @MihanV نمیگیره!
این جملرو باید طلا گرفت چسبوند سردر فروشگاه ولی کو گوش شنوا :|c.o.d رو هم مردم خبر داشته باشن ازش خرید نمیکنن ، هزینه که برای پست میپردازن کمی بیشتره ، فکر کنم 3 درصد باشه
و چه فرقی میکنه من که جنس رو میخرم چه اول پرداخت کنم ، چه بعد از این که بیاد دم در ، دم در که نمیتونم بسته رو باز کنم اگه خوشم نیومد پسش بدم
فقط اینجا میمونه بحث اعتماد سازی فروشگاه ، که با نماد و تبلیغ و ..... شاید تا بخشی بشه اینم حل کرد ،
استارت رو نقدی میزنم ، اگه خوب و رضایت بخش بود نقدی رو ادامه میدم اگه نه میرم سراغ یه پنل پستی
همچنان در انتظار شروع به کار این فروشگاهc.o.d رو هم مردم خبر داشته باشن ازش خرید نمیکنن ، هزینه که برای پست میپردازن کمی بیشتره ، فکر کنم 3 درصد باشه
و چه فرقی میکنه من که جنس رو میخرم چه اول پرداخت کنم ، چه بعد از این که بیاد دم در ، دم در که نمیتونم بسته رو باز کنم اگه خوشم نیومد پسش بدم
فقط اینجا میمونه بحث اعتماد سازی فروشگاه ، که با نماد و تبلیغ و ..... شاید تا بخشی بشه اینم حل کرد ،
استارت رو نقدی میزنم ، اگه خوب و رضایت بخش بود نقدی رو ادامه میدم اگه نه میرم سراغ یه پنل پستی
افتتاح همزمان با ظهر امام زمان ( نامشخصه و فقط خدا میدونه )همچنان در انتظار شروع به کار این فروشگاه
از استادان پینت همچون @nassera دعوت میشه تا تو این مسابقات شرکت کنن :دی
بروی چشم اگه وقت کردم حتماًاز استادان پینت همچون @nassera دعوت میشه تا تو این مسابقات شرکت کنن :دی
لینک بدون فیلتر :دیدستش درد نکنه
آموزش دانلود کلیپ از فیسبوق
سلامهاست 500mb با پهنای باند نامحدود رو دارن میدن سالی 29 هزار تومن اون وقت این داره انقدر کم فروشی میکنه :|
حالا تبلیغ نباشهسلام
این رو کدام هاستینگ داره؟
بعد یه سوال دیگر پلاگینی هست برای وردپرس که خودش اتوماتیک پست ارسال میکنه از rss سایتهایی تعیین شده اون روی این هاست که شما معرفی کردیم قابل نصب هست؟
Sent from my C6603 using Tapatalk
برات پیام خصوصی کردم. والا من روی هاستاش سایت وردپرس داشتم ولی اون افزونه رو نمیشناسم میتونید ثبت نام کنید از طریق پشتیبانیش بپرسید.سلام
این رو کدام هاستینگ داره؟
بعد یه سوال دیگر پلاگینی هست برای وردپرس که خودش اتوماتیک پست ارسال میکنه از rss سایتهایی تعیین شده اون روی این هاست که شما معرفی کردیم قابل نصب هست؟
رند باشه آرهیه دامین 4 حرفی (بدون عدد) یه کمی معنی دار ir ارزش ثبت داره ؟ :general405:
میشه این هاست که مناسب کاری که من میخواهم رو بهم معرفی کنید ارزانترین.حالا تبلیغ نباشه
میتونید از سرویس های ما هم دیدن کنید
پ.ن: برای ارسال پست خودکار، میتونید از افزونه فرجاد جان کمک بگیرید @MihanV
تایپیک پلاگین @MihanVمیشه این هاست که مناسب کاری که من میخواهم رو بهم معرفی کنید ارزانترین.
و در مورد این افزونه که فرمودید بیشتر توضیح بدین.
با تشکر
اهوم معنا دار، گفتم بدونه عدد دیگه 3 حرفی با عدد ارزشی نداره چه برسه 4رند باشه آره
معنا دار ؟ مگه عدد هم معنی داره؟ :دی
دمت گرم.