پیشنهاد وسوسه کننده ای می باشد :general703::general703::general703::general703:بذار من بزنم بعد هر چی خواستی بده
فلت میخواهم میتوانی بزنی برادر :general210:
بازم میگم منتظر 1-2 تا خبر هستم که هفته دیگه مشخص میشه ، و ماجرای فروشگاه رو 100% میکنه
پیشنهاد وسوسه کننده ای می باشد :general703::general703::general703::general703:بذار من بزنم بعد هر چی خواستی بده
پیشنهاد وسوسه کننده ای می باشد :general703::general703::general703::general703:
فلت میخواهم میتوانی بزنی برادر :general210:
بازم میگم منتظر 1-2 تا خبر هستم که هفته دیگه مشخص میشه ، و ماجرای فروشگاه رو 100% میکنه
سایت دانلودبودآپلود سنتر عکس بود؟!
اولین پستتو ویرایش کنdark knight rises میشه خیزش شوالیه تاریکی معنای rises رو جا انداختیبا سلام خدمت دوستان گرامی ...
وبسایت صداباز یکی از مراجع فعال موسیقی ، میزبان تبلیغات شما می باشد . به طور میانگین وبسایت صداباز حدود 2000 بازدید کننده در روز دارد که نسبت به تعرفه های مشخص شده ، تبلیغ در صداباز برای شما بسیار با ارزش خواهد بود .
تعرفه ها :
تبلیغ در هدر سایت ، قابلیت نمایش در تمامی صفحات سایت
بنر 728 * 90 ، ماهی 50 هزارتومان
بنر 468 * 60 ماهی 35 هزارتومان
تبلیغ در سایدبار ( سمت چپ یا راست ) :
بنر 240 * 120 ، ماهی 25 هزارتومان
تبلغ پاپ آپ :
ماهی 200 هزارتومان ( 2 بار کلیک برای هر IP در شبانه روز ) حدود 1500 در هر روز بازدید کننده به سایت شما فرستاده خواهد شد .
آدرس وبسایت :
http://3dabaz.ir
شماره ی تماس :
09393982868
اقا شما که واردی زبان اینو ترجمه کن :اولین پستتو ویرایش کنdark knight rises میشه خیزش شوالیه تاریکی معنای rises رو جا انداختی
یه ماهه چند حاجی؟بلي.
رنك ٥
ncnos.ir
مرسی عزیز بابت یاد آوریاولین پستتو ویرایش کنdark knight rises میشه خیزش شوالیه تاریکی معنای rises رو جا انداختی
رایز میشه برخاستن :general705:اولین پستتو ویرایش کنdark knight rises میشه خیزش شوالیه تاریکی معنای rises رو جا انداختی
با استفاده از wordpress و افزونه BBpressfitnessmagazine.ir/forums این انجمن چه جوری یا با چه افزونه ای تو خود سایت درست شده ؟
اا جون من؟!!!شما ببین برخاست (برخاستن) شوالیه تاریکی درسته؟جور در میاد؟رایز میشه برخاستن :general705:
:general707:حاژی من و زبان؟!!!!! بده این دوست بالایمون..ترجمش خوبهاقا شما که واردی زبان اینو ترجمه کن :
جدی نگیر مسخره هارو
+دوستان دیگه هم یاری رسانند
با تچکر موسسه اونوری
سرور بنده رو کانفیگ کردن خیلی هم عالیبله. بگو راهنمایی ات کنم
پ.ن: برای ایشون @LordShadows , @نادر. و یکی از بچه های دیگه پی تی، کانفیک کردم
چه فرقی کرد حالا ؟ (منظورم فرق اش با طراحی اون روزی ات )
داداش ناصر جون من بکش بیرون از گرافیک :دی خب باید گرافیست ها هم نون ببرن : )))))))))))))