afshin313
Registered User
١٥یه ماهه چند حاجی؟
١٥یه ماهه چند حاجی؟
واتر مارک زیاد نی نام فامیلیم و آدرس سایتم یه کم طولانیهاینقدر روشو واتر مارک کردی زیرشو نمیتونم ببینم! :دی
بی نظیره نه !!!؟؟؟؟ :general707::general707:این چیه ؟ :angrybirds8:
خواهش میکنم این فقط یه چشمه ازشه :general609::general711:شاهکار هنری @nassera با استفاده از نرم افزار فوق پیشرفته و حرفه ای Paint :general609::general707:
رنگش و اون بخش ورودعالی شده
کجاش تغییر کرده ؟
یعنی شما استاد اعظم ادبیات جهانی هستی !!!!؟؟؟ :general707::general707::general707::general707: :general304::general304::general304::general304::general304:سطح گرافیکت = سطح ادبیات من
میلاد جان سرم شلوغه فعلا کر جدید نمیگیرماقا انقدر بر علیه @nassera هجمه های تبلیغاتی نکنید :دی
کارش هم خیلی خوبه ... اصلا گرافیکش بیسته :دی
من خودم به شخصه میخوام سفارش PSD بدم بهش :دی
دستت درد نکنه سیاوش جان اینجا فقط انگار شما با کارای من مخالفی و ازم خوشت نمیاد درسه !!!!؟؟؟ همه نظر شخصی و قلبیشون رو بیان کردن . :general705::general705::general705::general705:داری بهش اعتماد به نفس کاذب میدی؟:general210:
دستت درد نکنه سیاوش جان اینجا فقط انگار شما با کارای من مخالفی و ازم خوشت نمیاد درسه !!!!؟؟؟ همه نظر شخصی و قلبیشون رو بیان کردن . :general705::general705::general705::general705:
اگه اشتباه نکنم آدرس سایتت رومانسرا بود درسته !!!!؟؟؟؟ :general703::general703::general703::general703::general703: :general705::general705::general705:
من اشتباه برداشت کردم فکر کردم ، نظر بدی نسبت به طرحم دارم ، سوءتفاهم بودهمن کجا مخالفت کردم؟
اتفاقا من از تو خیلی خوشم میاد.خب چی بگم وقتی همه نظرشون رو گفتن چیز دیگه ای نبود که بگم:general505تازه میخواستم خودم ی طرح واست بزنم بفرستم:general709:)
یادت نره یکی از فروشندگانت خودمم:general406:
میخوای چه بلایی سرش بیاری؟:general410::general410::general410:
بیا پ.خ در موردش گفتگو و مزاکره نماییم :general609:@nassera آقا عجله داری ؟
برات اوکی میکنم ولی یکم وقت بده بهم
پا قدم خوبی داشتی بازدید سایت رفته بالا:general504:من اشتباه برداشت کردم فکر کردم ، نظر بدی نسبت به طرحم دارم ، سوءتفاهم بوده
هیچی فقط خواستم آدرسش رو بدونم ،:general703:
نه که میگن سرانه مطالعه کشور پایینه :general609:
گفتم شروع کنم به مطالعه رمانهای سایتت و سرانه رو ببرم بالا :general711:
به به خوش اومدین از اینورا !!!؟؟؟دوستان فیلترینگ ایمیل داده یکی از پربازدید ترین پست های سایتم رو باید حذف کنم .... اگه پست رو ادیت منم بنویسم : این پست به دلیل دستور كارگروه تعيين مصاديق محتواي مجرمانه حذف شد . کفایت میکنه ؟ یا باید کلا پست پاک بشه ؟ خواهشا اگه خودتون تجربه دارید بگید چون خیلی حساسه سایت فیلتر بشه دیگه بیچاره میشم ...
اگه کفایت میکنه اون جمله که گفتم همون اکیه ؟ یا جور دیگه باشه ؟ :دی
مرسی
بله این مایم دیگه ، :general711:پا قدم خوبی داشتی بازدید سایت رفته بالا:general504:
اگه به محتواش گیر دادن ادیت کنی کفایت میکنه ولی اگه به خود لینک گیر دادن باید پاک کنی.دوستان فیلترینگ ایمیل داده یکی از پربازدید ترین پست های سایتم رو باید حذف کنم .... اگه پست رو ادیت منم بنویسم : این پست به دلیل دستور كارگروه تعيين مصاديق محتواي مجرمانه حذف شد . کفایت میکنه ؟ یا باید کلا پست پاک بشه ؟ خواهشا اگه خودتون تجربه دارید بگید چون خیلی حساسه سایت فیلتر بشه دیگه بیچاره میشم ...
مرسی
مطلب در چه موردی هست ؟دوستان فیلترینگ ایمیل داده یکی از پربازدید ترین پست های سایتم رو باید حذف کنم .... اگه پست رو ادیت منم بنویسم : این پست به دلیل دستور كارگروه تعيين مصاديق محتواي مجرمانه حذف شد . کفایت میکنه ؟ یا باید کلا پست پاک بشه ؟ خواهشا اگه خودتون تجربه دارید بگید چون خیلی حساسه سایت فیلتر بشه دیگه بیچاره میشم ...
مرسی
زیر مجموعه گیری تو سایت های معتبر سودش خوبه؟به زودی چنگیر پاپ
دانلود GTAمطلب در چه موردی هست ؟
همین :
این پست به دلیل دستور كارگروه تعيين مصاديق محتواي مجرمانه حذف شد .
کفایت میکنه
البته بستگی به مطلب ات داره
همون لینک دانلود رو حذف کنی و اون متن رو جاش بزاری، کفایت میکنهدانلود GTA
ممنون بابت راهنمایی دوستان ... پس ادیت میکنم بهشون میگم ...
باشد که رستگار شویم ...
چنگیز هاست چه شد؟!
این سایت پاپ آپ هستش؟! نرخ برای هر آی پی؟
بستگی به زیرمجموعه هات دارهزیر مجموعه گیری تو سایت های معتبر سودش خوبه؟
با این حرف کشتیش :general304:اقا انقدر بر علیه @nassera هجمه های تبلیغاتی نکنید :دی
کارش هم خیلی خوبه ... اصلا گرافیکش بیسته :دی
من خودم به شخصه میخوام سفارش PSD بدم بهش :دی
بیا پ.خ در موردش گفتگو و مزاکره نماییم :general609:
دوستان فیلترینگ ایمیل داده یکی از پربازدید ترین پست های سایتم رو باید حذف کنم .... اگه پست رو ادیت منم بنویسم : این پست به دلیل دستور كارگروه تعيين مصاديق محتواي مجرمانه حذف شد . کفایت میکنه ؟ یا باید کلا پست پاک بشه ؟ خواهشا اگه خودتون تجربه دارید بگید چون خیلی حساسه سایت فیلتر بشه دیگه بیچاره میشم ...
مرسی
برا من از اردیبهش اس داده بودن که تا آخر شهریور بخوای نخوای وضعیت همینه که هستیچیز کشف کردم ، تو وین 8.1 F3 رو که بزنی سرچ میاد
ما جراهای اینترنت مخابرات ، از صبح تا الان 3000 بار قطع شده فکر کردم مودم خرابه رفتم یه مودم خریدم دیدم نخیر مشکل از نت هست