:general105:حالا شما چقدری از زیر مجموعات سود داری؟(در ضمن خاطرات وبمستریت هم تو حلقم خیلی ختدیدم آقو)
درامد جزو سکریاته عزیزم
:general105:حالا شما چقدری از زیر مجموعات سود داری؟(در ضمن خاطرات وبمستریت هم تو حلقم خیلی ختدیدم آقو)
الیکان داره دزدی میکنه؟ 2 3 ماهه سفارشا رو تغییر وضعیت نمیده
پارسال در حالت عادی جواب نمیدادن الان هم فکر نمیکنم جواب بدن , ولی فردا تماس میگیرم ببینم چی میشه.
اینا رو جواب نمیدن؟
توی شاپ کیپر یه تاپیک بود، گفتن انگار دیگه جمع کرده رفته.پارسال در حالت عادی جواب نمیدادن الان هم فکر نمیکنم جواب بدن , ولی فردا تماس میگیرم ببینم چی میشه.
کسی خبری نداره ازشون؟
یعنی فقط %%term_title%% زدید و باز هم نشد؟تو عنوان تگ ها اول عنوان سایت میاد بعد عنوان تگ چیکار کنم که فقط عنوان تگ باشه؟!!
تو قسمت افزونه سئو عنوان و متا قسمت برچسب رو تایتل قرار دادم ولی درست نشد.
تقریبا 80 درصد شماره تلفن ها برای دل خوشی تو سایت ها قرار میگیره :دی
اینا رو جواب نمیدن؟
اون که همینطوره، ولی احتمالا شماره همراه رو جواب میدن. قبلا رابطه نسبتا نزدیک داشتم با مدیر الیکانتقریبا 80 درصد شماره تلفن ها برای دل خوشی تو سایت ها قرار میگیره :دی
دمت گرم این term جا انداخته بودم :general711:یعنی فقط %%term_title%% زدید و باز هم نشد؟
:general105:
درامد جزو سکریاته عزیزم
شماره تماس گذاشتن برای جلب اعتماد مشتری تاثیر عالی داره ولی اگه جواب ندی و نمایشی باشه تاثیر معکوس میذارهتقریبا 80 درصد شماره تلفن ها برای دل خوشی تو سایت ها قرار میگیره :دی
پیدا کردی به ما هم بگو! فریب تبلیغاتشون را هم نخور! همیشه یک ماهه بخر و اگه دیدی خوبه یه ساله تمدید کن!یه هاستینگ مطمئن و معتبر معرفی کنید دوستان! (غیر از نت افراز)
دردسر زیاد دارهدوستان به نظرتون همکاری در فروش مواد غذایی ( مثل چایی درجه یک ) جواب میده ؟
فکر کنم میگه کسانی که با گوشی های هوشمند وارد سایت شما میشند انتقال پیدا میکنند به هوم پیج!اینو گوگل وبمستر گفته:
Google systems have detected that your desktop site URLs redirect smartphone users to the homepage of the smartphone site rather than the page they found in Search results. This critical issue causes problems for Googlebot for smartphones because it can’t access your smartphone URLs. It also confuses your users.
یعنی چی؟
این دو تا رو نگاه کن :مقیاس پیکسل از نظر کروم و فایرفاکس یکی نیست؟
دردسرش به کنار ، فروش داره آیا ؟دردسر زیاد داره
یه هاستینگ مطمئن و معتبر معرفی کنید دوستان! (غیر از نت افراز)