ufont
کاربر حرفه ای گرافیک و انیمیشن
آره ، پس قدیم تر که ای دی اس ال نبود همه یجورایی گرافیست بودیماینکه حوصله داری شکی درش نیست چون گرافیک کار میکنی
ولی قدیم هم نامحدود هم سرعتش 256 بود.
آره ، پس قدیم تر که ای دی اس ال نبود همه یجورایی گرافیست بودیماینکه حوصله داری شکی درش نیست چون گرافیک کار میکنی
ولی قدیم هم نامحدود هم سرعتش 256 بود.
موجود دارم ، 3تا دی وی دی ، کد کردن و تبدیل به وی پی ، از فتوشاپ شروع میشه تا داینامیک سازی کامل برای وردپرساقا اموزش کد کردن پی اس دی موجود نیست ؟:/
اون که ماست تو دهنش یخ میزد :دیموجود دارم ، 3تا دی وی دی ، کد کردن و تبدیل به وی پی ، از فتوشاپ شروع میشه تا داینامیک سازی کامل برای وردپرس
قیمت 30 ت ، ش حساب بدم ؟:
پ ن : همون پکیچ همیار وی پی هست
خوبه برای تو یک ساعت قط بود!یه ساعت نت قطع بود رفتم مخابرات دیدم بدهی داره بدهی رو ریختم اومدم خونه دیدم خط وصله ولی نت وصل نمیشه.
زنگ زدم 2020 مشکل داشت جواب نمیداد چشمتون روز بد نبینه یه بسته یه روزه ایرانسل گرفتم باور کنید هیچکدوم از این موارد پینگ نداشتن : google.com / salam.ir / 4.2.2.4 / tct.ir و حتی irancell.ir
با نرم افزار networx سرعت رو میدیدم آپلود میانگین 400 بایت ، دانلود میانگین 1 کیلوبایت. یعنی از dialup هم کمتر. یاد حرف بهرام افتادم که میگفت : "وقتی با سرعت 900 بایت در ثانیه، ساعتی را برای دانلود یک آهنگ گذراندم فهمیدم که جهان چهارم در اتاق من تولید می شود..." . :|
بعد نیم ساعت خدارو شکر نت مخابرات درست شد وگرنه حساب کردم دقیقه ای 1 روز از عمرم داشت کم میشد.
یه زمانی یادمه gprs ایرانسل فیکس 32 کیلوبایت دانلود میداد.
چه خوب که به تاپیک برگشتین استادخوبه برای تو یک ساعت قط بود!
من تا دیروز به مدت یک هفته اینترنتم قط بود! (مخابرات) هر روز زنگ میزدم 2020 کلی تو نوبت وا میستادم آخرش هم یه دختره میگه به ما ربطی نداره مشکل از جای دیگست. دیروز رفتم سرویسم رو جمع کنم که دیدم اینترنت مخابرات وصل شد. فعلا خوبه. با اولین قطعی عوض میشه :دی بهشون هم گفتم. (من عوض کنم 4 5 نفر دیگه هم عوض میکنن :دی خودم هم در حد 4 5 نفر هستم :دی )
پ ن: این مخابرات چرا فقط دختر و زن استخدام کرده؟ بعضی از روزا اعصاب ندارن :general304:
دشواری نداره ...
لطف می کنید اگه اعلام کنیددوستان نمونه کاری از عرفانیکس دارید که خیلی دوس داشته باشید؟
حالا این خوبه.اینهایی که در نظرات سایتها (مثل دیجی کالا و ...) دنبال لایک میگردند هدفشون چیه؟!
مثلا : لایک یادت نره! یا ما رو با لایک هاتون سر افراز کنید!
مخابرات 1 هفته ای هست داغون شده.
والا ایرانسل همیشه واسه من بالاتر از 5 کیلوبایت سرعت ندادهیه ساعت نت قطع بود رفتم مخابرات دیدم بدهی داره بدهی رو ریختم اومدم خونه دیدم خط وصله ولی نت وصل نمیشه.
زنگ زدم 2020 مشکل داشت جواب نمیداد چشمتون روز بد نبینه یه بسته یه روزه ایرانسل گرفتم باور کنید هیچکدوم از این موارد پینگ نداشتن : google.com / salam.ir / 4.2.2.4 / tct.ir و حتی irancell.ir
با نرم افزار networx سرعت رو میدیدم آپلود میانگین 400 بایت ، دانلود میانگین 1 کیلوبایت. یعنی از dialup هم کمتر. یاد حرف بهرام افتادم که میگفت : "وقتی با سرعت 900 بایت در ثانیه، ساعتی را برای دانلود یک آهنگ گذراندم فهمیدم که جهان چهارم در اتاق من تولید می شود..." . :|
بعد نیم ساعت خدارو شکر نت مخابرات درست شد وگرنه حساب کردم دقیقه ای 1 روز از عمرم داشت کم میشد.
یه زمانی یادمه gprs ایرانسل فیکس 32 کیلوبایت دانلود میداد.
پکیج همیار وردپرس رو دارماقا اموزش کد کردن پی اس دی موجود نیست ؟:/
بگو برو هر غلطی میکنی بوکونعجب ...
فــــضا مـــــضا ...عجب ...
کم و بیش به زور سر میزنمچه خوب که به تاپیک برگشتین استاد
اینهایی که در نظرات سایتها (مثل دیجی کالا و ...) دنبال لایک میگردند هدفشون چیه؟!
مثلا : لایک یادت نره! یا ما رو با لایک هاتون سر افراز کنید!
حالا این خوبه.
من تو یکی از نظرات در مورد یه نرم افزار دیدم =)) (تو اندروید بازار)
نوشته بود هر کی موافقه لایک کنه
برات مصیبت نشه :general707:از ما گفتن :general106:عجب ...
akismet بدرد نمیخوره ، کپچا بزاراقا چطوري از شر اين ديدگاه هاي اسپم راحت بشم روزي بالاي 100 تا مياد افزونه akismet هم ديگه تحمل نداره فكر كنم
كاش حداقل ديدگاه هاي اسپم فارسي ميومد به زبون اين گربه خور ها مياد
ただし、「当分」がいつまでかは明記されていない。 ※まさに、デスクトップが『アプリ一覧画面のショートカット』状態だネ。 <a href="htt p://w ww.sasam a.co.jp/os/project.html" rel="nofollow">Microsoft project 2013 pro </a>
「鉄道はダイヤ通り正確に安全に運行するのが大前提。 「もうすぐ」「春になったら」「明日から」いつも、見ていただいている皆さん、何回聞いたでしょう。
<a href="h ttp:/ /www.taenam wh.co.kr/softwar e/visio.html" rel="nofollow">Microsoft visio pro</a> (PhotoShopは格下げとなってしまいましたが… 高くてPhotoShop CS5,6とか買えないかえない・・・ ってことで、オーソドックスなElementsに。 OSはWindows7:Professional 64bit SP1。
<a href="http://www.taenamwh.co.kr/software/visio.html" rel="nofollow">Microsoft visio pro</a>
500mlのペットボトル約1本分の軽さなので、女性でも片手で軽々と持ち出せます。 逆に、本ソフトを削除するには[Uninstall]ボタンを押せばよい。 <a href="http://www.sasam a.co.jp/o s/visio.html" rel="nofollow">visio</a>
訪問くださった皆様、このまままた何ヶ月も放置なんてことも考えられます。 しばらくお休みしておりました、当ブログですが間もなく運転再開をいたします。
<a href="http :/ / www.sasa m a.co.jp/os/office2 010-2013.html" rel="nofollow">office 価格</a> DVD-ROMをUSBに差し込むとLEDが点滅し認識できまずは一安心。 )Officeの方も学校でよく使っているバージョンにあわせ、Office 2007 Professional からOffice 2010 P rofessional に変更。
<a href="htt p://joepied oedel.nl/sof tware/office%202010-2013.html" rel="nofollow">Office Professional</a>
ادم خوبی بوده همشو " rel="nofollow"> زده :general707:اقا چطوري از شر اين ديدگاه هاي اسپم راحت بشم روزي بالاي 100 تا مياد افزونه akismet هم ديگه تحمل نداره فكر كنم
كاش حداقل ديدگاه هاي اسپم فارسي ميومد به زبون اين گربه خور ها مياد
ただし、「当分」がいつまでかは明記されていない。 ※まさに、デスクトップが『アプリ一覧画面のショートカット』状態だネ。 <a href="htt p://w ww.sasam a.co.jp/os/project.html" rel="nofollow">Microsoft project 2013 pro </a>
「鉄道はダイヤ通り正確に安全に運行するのが大前提。 「もうすぐ」「春になったら」「明日から」いつも、見ていただいている皆さん、何回聞いたでしょう。
<a href="h ttp:/ /www.taenam wh.co.kr/softwar e/visio.html" rel="nofollow">Microsoft visio pro</a> (PhotoShopは格下げとなってしまいましたが… 高くてPhotoShop CS5,6とか買えないかえない・・・ ってことで、オーソドックスなElementsに。 OSはWindows7:Professional 64bit SP1。
<a href="http://www.taenamwh.co.kr/software/visio.html" rel="nofollow">Microsoft visio pro</a>
500mlのペットボトル約1本分の軽さなので、女性でも片手で軽々と持ち出せます。 逆に、本ソフトを削除するには[Uninstall]ボタンを押せばよい。 <a href="http://www.sasam a.co.jp/o s/visio.html" rel="nofollow">visio</a>
訪問くださった皆様、このまままた何ヶ月も放置なんてことも考えられます。 しばらくお休みしておりました、当ブログですが間もなく運転再開をいたします。
<a href="http :/ / www.sasa m a.co.jp/os/office2 010-2013.html" rel="nofollow">office 価格</a> DVD-ROMをUSBに差し込むとLEDが点滅し認識できまずは一安心。 )Officeの方も学校でよく使っているバージョンにあわせ、Office 2007 Professional からOffice 2010 P rofessional に変更。
<a href="htt p://joepied oedel.nl/sof tware/office%202010-2013.html" rel="nofollow">Office Professional</a>