Haj_Ehsan
Registered User
سلام ؛ دوستان بک لینک فروش بنده یه تعداد لینک می خواستم ؛ لطفاً اگر موجود دارید پیام بدید
@afshin313سلام ؛ دوستان بک لینک فروش بنده یه تعداد لینک می خواستم ؛ لطفاً اگر موجود دارید پیام بدید
حاجی به میلاد پی ام بده!سلام ؛ دوستان بک لینک فروش بنده یه تعداد لینک می خواستم ؛ لطفاً اگر موجود دارید پیام بدید
خوب کامنت ها رو میخونیامیلاد جیگرت رو میگم دیگه
@miladgraph
خخخخخوب کامنت ها رو میخونیا
به یه نفر که اینکارس و اعتماد داری بش ایدتو بگو.میدونم باید هاست و دامین بخرم ولی نمیدونم از کجا بخرم که معتبرتر باشه
راگه یکنفر که وبسایتش بازدید کننده ی زیادی داری بیاد از روی وبسایتم کپی بزنه باید چکار کنم دوستان ! ایده ی نابی دارم که مطمئنم خیلیا (ادم هایی که استقلال فکری ندارن) میان از من تقلید میکنن ! دراینصورت باید چکارکنم به نظرتون
Sent from my iPhone 2G using tapatalk
سلام ؛ دوستان بک لینک فروش بنده یه تعداد لینک می خواستم ؛ لطفاً اگر موجود دارید پیام بدید
حالا این خوبه.
من تو یکی از نظرات در مورد یه نرم افزار دیدم =)) (تو اندروید بازار)
نوشته بود هر کی موافقه لایک کنه
حالا اینارو ول کنین : )) تو شبکه های اجتماعی خیلی رایج شده
نخ سوزن لاین :|
سلام داداش پایه لایکتم
داداش لایک = لایک
داداش چرا لایک نمیکنی ؟
داداش لینکمو بذار لایکت کنم .
ای داداش و کوفت :|
معضلی شده این جریان لایک هر روز هم داره بیشتر میشه :| نمیدونم چی میشی یکی لایکت میکنه احساس غرور شاید بهشون دست میده
یکی نون نداره بخوره . یکی دیگه به فکر اینه قسط هاشو چجوری پرداخت کنه یه سری هم به فکره اینجور کارا هستن
به نظر من جز خودنمایی چیزی دیگه ای نیست
شرمنده دلمون پره حرف زیاد میزنم
کد کپچا من روزانه 15000تا اسپم داشتم یه دیقه کپچا نصب کردم الان سالانه 1 دونه هم ندارم خخخخاقا چطوري از شر اين ديدگاه هاي اسپم راحت بشم روزي بالاي 100 تا مياد افزونه akismet هم ديگه تحمل نداره فكر كنم
كاش حداقل ديدگاه هاي اسپم فارسي ميومد به زبون اين گربه خور ها مياد
ただし、「当分」がいつまでかは明記されていない。 ※まさに、デスクトップが『アプリ一覧画面のショートカット』状態だネ。 <a href="htt p://w ww.sasam a.co.jp/os/project.html" rel="nofollow">Microsoft project 2013 pro </a>
「鉄道はダイヤ通り正確に安全に運行するのが大前提。 「もうすぐ」「春になったら」「明日から」いつも、見ていただいている皆さん、何回聞いたでしょう。
<a href="h ttp:/ /www.taenam wh.co.kr/softwar e/visio.html" rel="nofollow">Microsoft visio pro</a> (PhotoShopは格下げとなってしまいましたが… 高くてPhotoShop CS5,6とか買えないかえない・・・ ってことで、オーソドックスなElementsに。 OSはWindows7:Professional 64bit SP1。
<a href="http://www.taenamwh.co.kr/software/visio.html" rel="nofollow">Microsoft visio pro</a>
500mlのペットボトル約1本分の軽さなので、女性でも片手で軽々と持ち出せます。 逆に、本ソフトを削除するには[Uninstall]ボタンを押せばよい。 <a href="http://www.sasam a.co.jp/o s/visio.html" rel="nofollow">visio</a>
訪問くださった皆様、このまままた何ヶ月も放置なんてことも考えられます。 しばらくお休みしておりました、当ブログですが間もなく運転再開をいたします。
<a href="http :/ / www.sasa m a.co.jp/os/office2 010-2013.html" rel="nofollow">office 価格</a> DVD-ROMをUSBに差し込むとLEDが点滅し認識できまずは一安心。 )Officeの方も学校でよく使っているバージョンにあわせ、Office 2007 Professional からOffice 2010 P rofessional に変更。
<a href="htt p://joepied oedel.nl/sof tware/office%202010-2013.html" rel="nofollow">Office Professional</a>
خب ببین عزیز سایت ها کلا دو دسته هستن یه دسته مثل فیس*بوک نیازی به گوگل و این مدل سایت ها ندارناصن شک ندارم این ایده بدجور جواب میده و برای بالا اومدن نیازی به سئو نداره چون کاربرای زیادی توی ایران هستن که حداقل هفته ای یک دفعه به وبسایتم نیاز دارن ، من یه هفته ی دارم راجع به ایده ای که دارم تحقیق میکنم . اگه خدایی نکرده جواب نده میخوام تجربه کسب کنم و وب مستری رو ادامه بدم
Sent from my iPhone 2G using tapatalk
میخوای مودم بخری ؟ یا نه اینترنت گوشی رو میخوای اوکی کنی ؟اینترنت رایتل در اصفهان جواب میده؟
میخواستم یک بسته بخرم اینترنت فعاله؟
درسته درسته