afshin313
Registered User
یه ترول پرشیتن تولزی .
@miladgraphگفتم شمام ی خنده بیاد رو لباتون
:general711::general711::general711::general711::general711::general711::general711::general711:
یه ترول پرشیتن تولزی .
@miladgraphگفتم شمام ی خنده بیاد رو لباتون
نیازی به ورودی گوگل ندارمخب ببین عزیز سایت ها کلا دو دسته هستن یه دسته مثل فیس*بوک نیازی به گوگل و این مدل سایت ها ندارن
یه مدل سایت ها فقط انتظارشون از ورودی گوگل و این چیزاست شما اول باید جایگاه خودتو مشخص کنی از کدوم دسته ای...
اره داداش برای شروع کار باید تبلیغ کنم ، امیدوارم سایت های پربازدید رو واسه اینکار بهم معرفی کنیناگه از دسته اولی که باید بچسبی به تبلیغات پاپ آپ . بنر و ... و پول و سرماییه زیادی میخواد
برای جا انداختنش فقط باید تبلیغ کنم ، کسی که یکبار باهاش اشنا بشه دیگه نمیتونه بیخیال بشه حداقل هفته ای یکبار میاد صد درصدبعد ببین درسته شما رقیب نداری همچین سایتی نیست اما بزرگترین مشکل جا انداختن اون هست و خودش هنر میخواد ..
از اینجور سایتها که توی ایران داریمالان خیلی سایت ها تو ایران نیستن مثلا سایت س*ک*س*ی نیست باید رفت زد ؟
برای شما هم ارزوی موفقیت میکنمایشالا موفق باشی اما خوب فکر کن
سعی هم بکن از همون اول فاز منفی ندی چون کارت پیش نمیره ....
نیازی به ورودی گوگل ندارمخب ببین عزیز سایت ها کلا دو دسته هستن یه دسته مثل فیس*بوک نیازی به گوگل و این مدل سایت ها ندارن
یه مدل سایت ها فقط انتظارشون از ورودی گوگل و این چیزاست شما اول باید جایگاه خودتو مشخص کنی از کدوم دسته ای...
اره داداش برای شروع کار باید تبلیغ کنم ، امیدوارم سایت های پربازدید رو واسه اینکار بهم معرفی کنیناگه از دسته اولی که باید بچسبی به تبلیغات پاپ آپ . بنر و ... و پول و سرماییه زیادی میخواد
برای جا انداختنش فقط باید تبلیغ کنم ، کسی که یکبار باهاش اشنا بشه دیگه نمیتونه بیخیال بشه حداقل هفته ای یکبار میاد صد درصدبعد ببین درسته شما رقیب نداری همچین سایتی نیست اما بزرگترین مشکل جا انداختن اون هست و خودش هنر میخواد ..
از اینجور سایتها که توی ایران داریمالان خیلی سایت ها تو ایران نیستن مثلا سایت س*ک*س*ی نیست باید رفت زد ؟
برای شما هم ارزوی موفقیت میکنمایشالا موفق باشی اما خوب فکر کن
سعی هم بکن از همون اول فاز منفی ندی چون کارت پیش نمیره ....
:|اینو راسچین کنید ببینم بلدید یا نه :دی
بزودی راه اندازی خواهد شد ، جنس 100% اصلاقا کسی همکاری در فروش پوشاک زنانه میشناسه؟ که با کیفیت باشه...
به سلامتی... مبارکه... شیرینی کی میدی انشاء الله؟:general707:بزودی راه اندازی خواهد شد ، جنس 100% اصل
انشالله استارت کار برای دوستان پی تی یه شیرینی مشدی گذاشتم کناربه سلامتی... مبارکه... شیرینی کی میدی انشاء الله؟:general707:
حالا اگر کسی راه اندازی شده هم میشناسه معرفی کنه... که شدیدا نیازمندیم...:general711:
انشاالله...:general707:انشالله استارت کار برای دوستان پی تی یه شیرینی مشدی گذاشتم کنار
مشکل از سیم نبوده حاژیآقا مشکل نتم گوش شیطون کر درست شد این کوچیکه اسمش چیه ؟ مشکل از اون بود که سر سیم میخوره نویز رو میگیره
بزودی راه اندازی خواهد شد ، جنس 100% اصل
راه اندازی شد حتما پخ بده.
مثل برخی دوستان فراموش نشه، بعد تاپیکشو ببینیم به ته دیگش برسیما!
نصب هارد که کاری ندارهنمردیم و هارد روی سرور نصب و مرج هم کردیم =))..فقط بعدش باید ریبوت میکردم زدم الان میخوام وارد بشم نمیشه باید از طریق پنل روشنش کرد؟؟؟