e4lyas
Registered User
سی میلیون زیاده عایا؟:general705:
چطور آهنگ های غیر مجاز ( از دید سایت اینترنت ! ) میزاره ولی کاری ندارن باهاش ؟
سی میلیون زیاده عایا؟:general705:
Vinton Gray Cerf که از او با عنوان پدر اينترنت ياد ميشود، براي حضور در اجلاس بين المللي Persian ICT Week به ايران ميآيد.
http://www.ebconference.com/
پ ن : بنده خدا با دیدن سرعت نت ایران سکته نکنه خوبه :دی
شما خودت فونت درست نمیکنی؟ اختصاصی برای سایتتچشامون خشک شد ، همش امید جهان امیدجهان امیدجهان امیدجهان امید جهان امیدجهان امیدجهان امیدجهان امید جهان امیدجهان امیدجهان امیدجهان حامد پهلان حامد پهلان حامد پهلان حامد پهلان حامد پهلان حامد پهلان حامد پهلان حامد پهلان حامد پهلان امید جهان و حامد پهلان حامد پهلان حامد پهلان حامد پهلان حامد پهلان مصطفی یگانه امیدجهان حامد پهلان اه امیر تتل تتل امیر امیر تتل تتل امیر
قمیشی ممیشی ، پیشرو میشرو خبری نیست ازشون . دوستان یه فونت رو طراحش بهم چندوقت پیش داد یادم رفت منتشر کنم خخخخ
امشب حتما اشتراک میزارم فونت بی نظیریه
(در انتظار تایید مدارک, پرداخت شده)
(در انتظار تایید توسط واحد ثبت, پرداخت شده)
2-3 روزه تایید نمیشن چرا :/
اگه مشکلی باشه قبلش تو مرکز پیام میگن دیگه؟
اصلا جای هیچ نگرانی نیست من بن نشدم خودم آواتار بن رو گذاشتم:دی
اسکرین شات بفرست قیمت بدمهرينه تبديل PSD به wp چنده ؟
بعد از گذشت 100 صفحه تازه الان سوالت رو دیدمجدیدا بلاگفا شخمی شخمی وبلاگ زیاد پاک میکنه
یه بک آپ بگیر از مطالب
در قسمت تنظیمات
تازه میدونی ؟
پس فک کردی مولتی یوزر های به یه مروگر دیگه میان ؟
نه عزیزم
@MihanV
منم به نوبه خودم تبریک میگم فرجاد جان @MihanV
منم همین سوال رو دارم
شیرینی اش یدونه خبر خوان هست
حالا چرا ثامن بلاگ ؟
برای بلاگفا، میهن بلاگ و رزبلاگ بساز که میتونی خیلی هم بفروشی
البته کد رجیستر برای نرم افزار ات بزار 100%
نه چون روزنامه هستبه نطرتون سایت کاریابی جواب میده؟؟؟؟
اگه بتونی خوب گسترشش بدی چرا که نه..!!!به نطرتون سایت کاریابی جواب میده؟؟؟؟
با آدرس جدید شروع کرده؟متوجه شدم که mdir اسکریپت جدیدی رو داره استفاده میکنه !!! این یکی مطمئنا تا یک سال آینده وب فارسی رو کامل میگیره :|
ما که رفتیم تو کار سایت عربی و انگلیسی .
سایتش چیز خاصی نداره که . یه سری متن ساده + آیفریم . 3تا نکته طلایی داره که هر کی دیگه استفاده کنه میتونه باهاش وب رو به چیز بده .با آدرس جدید شروع کرده؟
مدیرش کیه؟ نمیشه اسکریپتش رو یه جوری بدست آورد :دی
اوهومسایتش چیز خاصی نداره که . یه سری متن ساده + آیفریم . 3تا نکته طلایی داره که هر کی دیگه استفاده کنه میتونه باهاش وب رو به چیز بده .
یکیش اینه که در هر لحظه که یکی از سایت ها به روزرسانی میشه این میفهمه مثل خبرفارسی که ساده ترین روش بررسی منابع هست و خیلی ساده اس .
2تا دیگه اش هم نگم بهتره . اما کلا سایت های به درد نخوریه و 24 ساعته هم باید پاش بشینی .