:| ریست کردی CSS رو ؟قضیه چیه
طرف مثلا تو اموزش مارجین 20 پیکسل میده اوکی میشه من منفی 50 بدم اوکی میشه :دی
بستگی به این داره که المنت های اطرافش رو چه جوری داده باشی .قضیه چیه
طرف مثلا تو اموزش مارجین 20 پیکسل میده اوکی میشه من منفی 50 بدم اوکی میشه :دی
اسکریپشتون اختصاصیه ؟ حدود قیمت این اسکریپت ها چ قدره ؟سایتش چیز خاصی نداره که . یه سری متن ساده + آیفریم . 3تا نکته طلایی داره که هر کی دیگه استفاده کنه میتونه باهاش وب رو به چیز بده .
یکیش اینه که در هر لحظه که یکی از سایت ها به روزرسانی میشه این میفهمه مثل خبرفارسی که ساده ترین روش بررسی منابع هست و خیلی ساده اس .
2تا دیگه اش هم نگم بهتره . اما کلا سایت های به درد نخوریه و 24 ساعته هم باید پاش بشینی .
رحم کن
شما این فونتا خودت درست میکنی؟ اگه آره اسماشم خودت انتخاب میکنی؟
@MOHAMMAD026_1 بهترین نرم افزار منیجر هست دیگه
@k-boy نه عزیز این رو طراحش ارسال کرده برام من خودم وقتشو ندارم فونت خیلی وقت میبره
پ ن :
آقایون واسه تبدیل و کم حجم کردن فیلم آموزشی چه نرم افزاری خوب پرشین جی اف ایکس اموزشاش حجمشون خیلی پایینه و کیفیتشونم خوبه ؟
MP4 میزنه
این واسه رکورد هست؟ من رکورد کردم میخوام تبدیل کنم حجمش بیاد پایینFastStone Capture من از این استفاده میکنم اگه بهتر پیدا کردی معرفی کن
از مخابرات سرویس داری ؟این dns jumper چجوری کار میکنه؟ برای من همه رو ارور میزنه که :(
مشاهده پیوست 645599
Find Fastest DSN رو میزنی سریع ترینش رو پیدا میکنه بعد Apply Fastest DSN رو میزنی ستش میکنهاین dns jumper چجوری کار میکنه؟ برای من همه رو ارور میزنه که :(
مشاهده پیوست 645599
خصوصی بازخورد میدادی خوب :| .دی:general210::general210::general210::general705::general705:
مشاهده پیوست 645609
راستی حجمش رو هم اشتباه زدی
167مگابایته