amir_coolboy
Registered User
- نوشتهها
- 1,038
- لایکها
- 902
آها ... خلاصه گفتم اگه میخوای من دارم بهت بدم Freeپس سرم کلاه رفته
به دلیل وجود بعضیاااااا دیگه مثال نمیزنم چون دست بالای دست بسیار است:general206:
با اجازه بزرگتر های پی تی، ریش سفید ها، بلههههههههههههه :دی
عاقا مچکریم که یه قالب خوب نصیبمون کردی :دیپس سرم کلاه رفته
به دلیل وجود بعضیاااااا دیگه مثال نمیزنم چون دست بالای دست بسیار است:general206:
بدی که ممنون میشم چون فکز میکنم اون سایتی که اینو فیری بزاره خیلی باحالهآها ... خلاصه گفتم اگه میخوای من دارم بهت بدم Free
:دی سلامتی باشهبا اجازه بزرگتر های پی تی، ریش سفید ها، بلههههههههههههه :دی
چطور ؟
(البته 2 روز پیش فروختم رفت )
چند فروختی؟ سیکرته توی PM بگوها!با اجازه بزرگتر های پی تی، ریش سفید ها، بلههههههههههههه :دی
چطور ؟
(البته 2 روز پیش فروختم رفت )
http://hitheme.ir/product-category/رايگان/
در ضمن یه سری قالب از سایت های معروف ریپ شده داریم موندیم پخش کنیم یانه...
خصوصی لینکشو فرستادم برات :دیبدی که ممنون میشم چون فکز میکنم اون سایتی که اینو فیری بزاره خیلی باحاله
ملی اندروید هم برای خودمه :|:دی سلامتی باشه
هیچی داش حرف ریپ قالب شده بود دیدم قالبش شبیه ملی اندروید هست ...
گفتم شاید ریپ زده بهت خبر بدم :دی
کدوما؟! اونایی که تو سایتن که معلوم الخالن اون 2 تایی هم که گفتم خیلی خوبن دروع چرا اورجینالننسخه ی اصلی انگلیسیه ؟
هر دو قالب کامل و درست ریپ شدن ؟ منظورم اینه که در صورت نصب مشکلی ندارن ؟
خب میدونم :| من فکر کردم فقط سایت ملی اندروید رو داری و قالبشو این سایت زده ازتملی اندروید هم برای خودمه :|
دو تاش یه قالب هست.
اصلا این دو تا سایت رو از کجا دیدی ؟ :general405:
منظورم اونایی که روی سایت هستن .. از نظر کامل بودن اوکی هستن ؟ فروشگاهش برای مثال باگی چیزی نداره ؟کدوما؟! اونایی که تو سایتن که معلوم الخالن اون 2 تایی هم که گفتم خیلی خوبن دروع چرا اورجینالن
اونایی که رو سایتن فیری هستن راحت میتونی دانشون کنی و چک کنی خودتمنظورم اونایی که روی سایت هستن .. از نظر کامل بودن اوکی هستن ؟ فروشگاهش برای مثال باگی چیزی نداره ؟
===
اون اورجینال ها که میگی چی هستند ؟ چقدر خوبن ؟
اونایی که رو سایتن فیری هستن راحت میتونی دانشون کنی و چک کنی خودت
هیچ باگی ندارند و از لحاظ ظاهری کاملا فارسی سازی شده و راستچین دارای فونت های استاندارد فارسی هستند فقط بخش کنترل پنل قالب ترجمه نشده که اونم به زودی توی آبدیت های بعد سعی میکنم اوکیش کنم
اون اورجینال ها فکر نکنم به کارت بیاد اما هردوتاشون قالب موزیک هستند.. درضمن به زودی ده ها قالب اضافه میشوند که بتونید با تنوع خیلی بالا انتخاب کنید
ریلیز اینا لازم نداره قالبا آماده ان فقط باس یه فول تست بشن که اونم کاره 2 ساعتهممنون بایت توضیح .. ( از موزیک استقبال میشه - کی ریلیز میشه ؟ )
==
قالب ها رو تست کردم / از نظر Responsive در سایز های بالاتر درست کار نمیکنه .. کنترل پنل هم همونطور که گفتی .
ممنون
منم به همچین کدی نیاز دارمدوستان عزیز یه کد پاپ آپ که هر 24 ساعت باز شه اگه دم دستتون هست محبت کنید مرسی