amir_coolboy
Registered User
- نوشتهها
- 1,038
- لایکها
- 902
دوستان کسی مدیر سایت websky.ir رو میشناسه ؟
اگه کنارش بتونی چیزی بفروشی آره واقعا میصرفه (یعنی مثلا تعدادی محصول آموزشی با ارزش کنار محصولات رایگان) ولی روی درآمد پاپ آپ و اینها حساب نکن طرف بیاد ببینه توی یه سایت علمی و آموزشی پاپ آپ و تبلیغات عینک و شرت و کرست گذاشتی عمرا دیگه پاشو بذاره اونجا... اینو به تجربه میگمآغا سایت آموزشی بزنی میگیره ؟ بازدید داره ؟ همه مطالب هم اخصاصی باشه ؟
این وردپرس هم قاطی داره ها:general710:
دیروز زده سایت شما به طور خودکار به نسخه ی جدید بروزرسانی شد
الان باز تو پنل اومده که سایت رو به نسخه ی جدید بروزرسانی کنید:general405:
دیروز با نسخه اصلی (انگلیسی) بروز شده بود ولی امروز نسخه فارسی رو زده واسه آپدیتاین وردپرس هم قاطی داره ها:general710:
دیروز زده سایت شما به طور خودکار به نسخه ی جدید بروزرسانی شد
الان باز تو پنل اومده که سایت رو به نسخه ی جدید بروزرسانی کنید:general405:
آقا سانسور ام خوب چیزیه ها :دیاگه کنارش بتونی چیزی بفروشی آره واقعا میصرفه (یعنی مثلا تعدادی محصول آموزشی با ارزش کنار محصولات رایگان) ولی روی درآمد پاپ آپ و اینها حساب نکن طرف بیاد ببینه توی یه سایت علمی و آموزشی پاپ آپ و تبلیغات عینک و شرت و کرست گذاشتی عمرا دیگه پاشو بذاره اونجا... اینو به تجربه میگم
افزونه: Disable All WordPress Updates
دقیقا، خودمم از تبلیغات متنفرم میشه بعضی از آموزش هارو هم به صورت VIP گذاشت.اگه کنارش بتونی چیزی بفروشی آره واقعا میصرفه (یعنی مثلا تعدادی محصول آموزشی با ارزش کنار محصولات رایگان) ولی روی درآمد پاپ آپ و اینها حساب نکن طرف بیاد ببینه توی یه سایت علمی و آموزشی پاپ آپ و تبلیغات عینک و شرت و کرست گذاشتی عمرا دیگه پاشو بذاره اونجا... اینو به تجربه میگم
بهترین راهش ورودی گرفتن از موتور هاست بقیه راه ها فقط واسه مدت کمی تاثیر دارن بعدش دوباره برمیگردن به همون رتبه قبلیشونآقا تنها راه بهبود رتبه الکسا بصورت اصولی، پاپ آپ هست؟
من آیفریم گذاشتم، اصلا تاثیری نداشت
http://s2.picofile.com/file/7161959137/Track06.mp3.html@ufont
بترکی انشالله :|
مخم سوت کشید از بس دنبال اسم اون زنگ موبایله گشتم :|
پیدا نشد.
پیداش میکنم من پیداش میکنم من
قالب کدوم سایت های هستن حالا ؟! :general703:بزودی چندین قالب پرمیوم و ارزشی جدید وب رو به رایگان در وبسایت های تم منتشر میکنیم
منتظر باشید فقط کمی!
خخخخخ خودتیقالب کدوم سایت های هستن حالا ؟! :general703:
آدرس سایت ؟ :general703::general703::general703::general703::general703::general703::general703::general703:
تو که میخوای رایگان منتشر بدی، حداقل آدرس سایت هاشو پ.خ کن :دی
خدا لعنتت نکنه :دیخخخخخ خودتی
ایشالا سعی میشه قالب های ترجمه شده رو منتشر کنیم (همین الان به اطلاع رسید حدود 10 قالب حرفه ای نزیر DIVI و الیوم )
دقیقا، خودمم از تبلیغات متنفرم میشه بعضی از آموزش هارو هم به صورت VIP گذاشت.
هواوی اصلا به درد نمیخوره همون سری گوشی های اکسپریا خیلی خوبهدوستان گوشی حدود 500 چی خوبه؟ برای آشناها میخوام خودم نظرم روی مدلهای هواوی هست اما هواوی نمیخواد.
xperia L چطوره؟!
هواوی که عالی هستهواوی اصلا به درد نمیخوره همون سری گوشی های اکسپریا خیلی خوبه
یکم آقا میلاد رو اذیت کنیم:general711:هواوی اصلا به درد نمیخوره همون سری گوشی های اکسپریا خیلی خوبه
زغال برزی خاموش نشهخدا لعنتت نکنه :دی
آتیش به دلم میزنی :دی