انشالله پروژه مام استارت بخوره میخوام نمایندگی شمال شرق کشور رو بدم بهتشکر بد نیست ناصر خان :دی
فکرای بزرگی داریم ، به امید خدا اگه خدا هم کمی کمک کنه و راه گشای برخی مشکلاتمون باشه تا آخر شهریور سیستم بصورت 100% افتتاح میشه ،
انشالله پروژه مام استارت بخوره میخوام نمایندگی شمال شرق کشور رو بدم بهتشکر بد نیست ناصر خان :دی
یک فروند حرکت خودجوش مردمیالان دسته جمعی قهریدید؟!![]()
کفیت عکس ها پایین هست یا فیلم ؟نمیکردی اینکارو! یوقت دعوا میشه بینشون خونشون میوفته گردنت حالا بیاو درستش کن :|
:دی
دوستان دوتا اسکرین شات از فیلم که بدونین چیرو بناس ببیننین , البته با اجازه صاحب اثر:
http://img.ir/JcVc.jpg
http://img.ir/KcVc.jpg
@ufont
آقا بنظرم چنتا اسکرین شات از فیلم رو تو سایت بزاری بد نشه ها , چون معمولا واسه مالتی مدیا انکارو میکنن :general609:
سایتام خودکار آپدیت شدن :|wp 3.9.2 اومد کیا آپدیت کردن؟
باشید که رستگار شوی :دیبرای اولین بار یه قالب ریپ کردم آیا خداوند از من راضی میباشد؟:general507:
اقا دست ما رو هم بگیر... یه شعبه هم بما بدهانشالله پروژه مام استارت بخوره میخوام نمایندگی شمال شرق کشور رو بدم بهتتا دست از پاپ آپ برداری :general705::general711:
فکرای بزرگی داریم ، به امید خدا اگه خدا هم کمی کمک کنه و راه گشای برخی مشکلاتمون باشه تا آخر شهریور سیستم بصورت 100% افتتاح میشه ،
چرا و حرف شما کاملا متین :دی@miladgraph آقا مگه نزده بودی ( در مورد کاربر چند سطح توضیح بدید) منم توضیح دادم دیگه :general112:
هه . میهن وب هاست واسه خودش فاکتور ایجاد میکنه خخخ
سفتش موجوده ...دوستان کسی شل داره ؟! لازم دارم یه شل خوب برای فول بک آپ گرفتن
البته سو تفاهم نشه برا یه بچه پر رو که پولمو خورده میخوام شل باشه بهترهسفتش موجوده ...
![]()
فقط شبا امکان گذاشتن این والپیر برای من موجوده ، صبح یکی میبینه فکر میکنه خبریه دیگه نمیدونه که واقعاً خبریه
:general707::general707::general707::general707::general707::general707::general707::general707::general707::general707::general707::general707::general707::general707::general707::general707::general707::general707::general707::general707::general707::general707:
استاد شما دستور بدید براتون یچیز دیگه بنویسم رو دیوارفقط شبا امکان گذاشتن این والپیر برای من موجوده ، صبح یکی میبینه فکر میکنه خبریه دیگه نمیدونه که واقعاً خبریه( یه چند باری بخون جمله آخریه حرف داره برا خودشا
)
حالا دادا دلت هوای کی رو کرده ( عاشق شدی :general703![]()