sepehri302
Registered User
کلاس کارشو نشون میدهدوستان یه فروم گنده یا نه اصلا فیس بوک . اگر مدیرش تیمش ضعیف باشه و نتونه به مشکلات کاربرهاش رسیدگی کنه این نقض حساب میشه یا نه نشون دهنده کلاس کاریه و...
کلاس کارشو نشون میدهدوستان یه فروم گنده یا نه اصلا فیس بوک . اگر مدیرش تیمش ضعیف باشه و نتونه به مشکلات کاربرهاش رسیدگی کنه این نقض حساب میشه یا نه نشون دهنده کلاس کاریه و...
بله یکی دیگر از دوستان هم گفتن.@tissit
منظورت انجمن پژوهشکده هست که داخل امضات هست آیا؟ این که نیاز به مدیر نداره کاربر میخواد!!
به نظر من 100% نقض هست :general405:دوستان یه فروم گنده یا نه اصلا فیس بوک . اگر مدیرش تیمش ضعیف باشه و نتونه به مشکلات کاربرهاش رسیدگی کنه این نقض حساب میشه یا نه نشون دهنده کلاس کاریه و...
از نظر من نقصه.دوستان یه فروم گنده یا نه اصلا فیس بوک . اگر مدیرش تیمش ضعیف باشه و نتونه به مشکلات کاربرهاش رسیدگی کنه این نقض حساب میشه یا نه نشون دهنده کلاس کاریه و...
دوستان یه سوال
این اپلیکیشن های ایرانی که توی بازار هست
درآمدی هم دارن ؟
آخه هیچ جایی واسه تبلیغات و بنر و اینا نذاشتن ..
کسی تجربه داره تو این زمینه که مارو راهنمایی کنه
درسته با اونها کاری ندارم ...بعضی هاشون دارن.
رو سر ما جا داری داداسیاوش خان لایق دونستی تارنما مارو هم دریاب:general406:
امیر جان بعضی از اپ ها معمولا برنامه بلند مدتی دارند ممکنه بعد از مدتی خدمات پولی ارائه بدهند.در یک وهله زمانی شروع به جذب کاربر می کنند و بعد...درسته با اونها کاری ندارم ...
یکی از معروف ترین هاش جملک هست .. همین الان برنامه رو نصب کردم اما هیچ تبلیغاتی نداره
+اینکه سایتشم رفتم تبلیغاتی نداشت :general505:
عزیزی عزیزم:دیرو سر ما جا داری دادا
سری دوم حتما مینویسم
موقع نوشتن ادرسا رو یادم نبود.حتی ادرس سایت حمید رضا رو فراموش کرده بودم
نه نشدهوردپرس کاران عزیز... تا حالا شده پست هایی که سیو میکنید یا میزارید یه دفعه خودبه خود پاک بشه؟!!!!
امکانش هست ... داستان هک چیزی باشه؟!!!
@MOHAMMAD026_1 @ufont
@nassera
@navid_x66 @MihanV
و...
فقط یه سوال آیا بنظرتون این سایتها پرو بانک ، حسابداری آنلاین و شبکه اجتماعی حسابداری آنلاین و ...... که اسم و آدرسشون رو فراموش کردم خیار هستنمعرفی سایتای دوستان در ویکی
http://wikiforum.ir/thread1844.html
پ.ن:ناصرا واسه تو موندم چی بزنم:general711:
@nassera
سری دوم اضافه میکنم:general601:سلام
سایت ما رو هم اگه مایل بودید اضافه کنید
نقص و ضعف تیمش رو میرسونه ولی بعضیا اینو کلاس کاری واسه خودشون میدونن که یعنی سرمون خیلی شلوغه (حتی بیکار باشه) و امکان جواب به سوال پیش پا افتاده شما نداریمدوستان یه فروم گنده یا نه اصلا فیس بوک . اگر مدیرش تیمش ضعیف باشه و نتونه به مشکلات کاربرهاش رسیدگی کنه این نقض حساب میشه یا نه نشون دهنده کلاس کاریه و...
چون برای ایران تحریمه دانلود نمیشه باید با پیز شکن بریچرا هر پلاگین گوگل کروم میخوام نصب کنم NETWORK_FAILED میده؟؟
والا یه مورد دیده بودم حالا نام نمی برم! کاربرای سایتشونو هیچی هم حساب نمی کردن، همونا از رقباشون محبوب تر بودن! حالا بستگی داره دیگه! یه وقتی شما اینکارو نکنید! :دیدوستان یه فروم گنده یا نه اصلا فیس بوک . اگر مدیرش تیمش ضعیف باشه و نتونه به مشکلات کاربرهاش رسیدگی کنه این نقض حساب میشه یا نه نشون دهنده کلاس کاریه و...
معرفی سایتای دوستان در ویکی
http://wikiforum.ir/thread1844.html
پ.ن:ناصرا واسه تو موندم چی بزنم:general711:
@nassera
با این وضع اینترنت شیطونه میگه سایتامو بفروشم یا ببندم لپ تاپ مپ تاپم بفروشم بزنم تو کار دستفروشی سیگار یا کلا برم عضو مسجدی جایی بشم کمک کنم تو کارا بهشون ثواب داره
افزونه WP-Optimize نصب داری ؟والا مورد اول 240 تا پست بود که انتشار داده بودم.. حذف شده بود ... لینکهاشون رو پیدا کردم ... برگشت زدم...
مورد دوم که دیشب اتفاق افتاده 25 تا پست بوده ... که پیش نویس کرده بودم... که حذف شده الان نمیدونم راهی هست که برگشت بزنی یا نه!
از کدوم ریجیستر دامنه داری؟حالا که بحث دامنه شد منم سوال کنم
مشخصات شخصی که برای دامنه ی دات کام ثبت شده رو میشه تغییر داد؟
خیلی وقتهدوستان الکسا پولی شده؟؟؟؟
خوش اومدیسلام ما هم به جمعتون پیوستیم !
امیدوارم حالتون خوب باشه...
معمولا وقتی به اینترنت وصل هستی، یه تبلیغ کوچیک اون پایین ظاهر میشهدوستان یه سوال
این اپلیکیشن های ایرانی که توی بازار هست
درآمدی هم دارن ؟
آخه هیچ جایی واسه تبلیغات و بنر و اینا نذاشتن ..
کسی تجربه داره تو این زمینه که مارو راهنمایی کنه
آقا نبندبا این وضع اینترنت شیطونه میگه سایتامو بفروشم یا ببندم لپ تاپ مپ تاپم بفروشم بزنم تو کار دستفروشی سیگار یا کلا برم عضو مسجدی جایی بشم کمک کنم تو کارا بهشون ثواب داره
@sulduz195
دادا افزونه رو پیدا کردی کارت رو را انداخت !!!!؟؟؟
من افزونه رو آپدیت نکردم ، لینک رو که خودت دیدی بدون مشکل با نسخه جدید وی پی کار میکنه