خخخ ، حالا ما یه چیز گفتیم .دی
مثلا برم دستفروشی خخخخخ
ولی واقعا کیفیت اینترنت افتضاحه ، دوستان های وب که کلاس میزاره بنظرتون از کجا سرویس بگیرم که ( کمتر ) اذیت کنه ،
مثل حرفای
@nassera دقت کنید معنی داره حرف بالا .دی
بابت کپی رایت ممنون :general711:
@snitomb به خدا دارم ماهانه بالای 80ت پول نت میدم در روز 30 40 بار قعطی داره
همدردیم دادا ماهی 10-15 گیگ مصرف دارم رو سرعت 2 مگ ،
راستی یادتون هست مشکلی که مخابرات داشت رو پیگیر بودم امروز زنگ زدم پرسیدم گفتن حل کردن
یه جور دزدی تو روز روشن بود ، هر گیگ 1024 مگه هست درسته هر مگ هم 1024 کیلوبایت منو وقتی 10 گیگ تمدید میکردم باید 10485760 کیلو بایت حسابم شارژ میشد که 10000000 کیلوبایت شارژ میکردن
حالا فکر کنید چندین هزار کاربر در روز چقدر شارژ میکردن و چقدر ، پول فرت میشد .....
چند باری زنگ زده بودم پشتیبانی و مطرح کرده بودم که پیگیرم تا حل شه که امروز زنگ زدم گفتن درست شده میتونید تست کنید ، پیشتیبان های قبلی خوب بودن و میگفتن ارجاع میدیم و پیگیریم تا سیستم اصلاح شه اما کسی که امروز باهاش صحبت کردم ، هی میگفت قیمت حجم ما ارزون این حجم چیزی نیست که در مورد بحث و ... گفتم شما انگار سایتهای شرکت های دیگه رو نگا نمیکنی از شما خیلی ارزون تر هم هست ، گفتم اصلا هر گیگ رو بکنید 20 هزار اما این جور کارا خوب نی
شمام توی منطقه خودتون تست کنید تا همچین مشکلی اگه بود رفع بشه
پارس آنلاین توی منطقه ما پوشش نداره ، آسیاتک ببینم چطوره ، حالا یه چیزیم هست بخوام درانژه کنم 1 هفته طول میکشه خخ
اینجاست که داشتن 2 خط ثابت به درد میخوره
امروز رفتم برای یه خط دیگه هم پرسیدم ، هزینه خط رو کردن 80 هزار تومن :general210: قبلاً 50 بود کرده بودن 80 :general210: بعد 120 :general210:باز به خاطر اعتراضی که شده کردن 80
،
بدبختیه داریما ، فعلا منصرف شدم ثبت نام نکردم :general705: