parsipersian
Registered User
- نوشتهها
- 1,173
- لایکها
- 1,789
همه شب زنده دارا
وب مستری که تا الان بیدار نباشد، وب مستر نیست :general711:همه شب زنده دارا
والّـا!!وب مستری که تا الان بیدار نباشد، وب مستر نیست :general711:
پست چطور پیدا کردی ؟ بکلینکای الکسا؟کلاغه خبر رسوند :دی :general703:
پست 2 سال پیش رو نقل قول کردم :دی :general607::general609:
این پیدا کردن ایده برای لوگو رو تو برنامت قرار دادی؟یعنی منتظر باشم؟پست چطور پیدا کردی ؟ بکلینکای الکسا؟
دیشب ساعت 4.30 خوابیدم صبح با تلفن اسیا تک بیدار شدم اجب غلطی کردم سفارش سرویس دادم !!! .دی
نمیردیم و ساعت 8.30 سال 93 رو دیدیم
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
سلام حاژی شما مگه وبمستر نیستید این چه وقت کوت کردنه اصلا انتظار نداشتم شما وب مسترها اینقدر سحر خیز باشید واقعا باورم نمیشه.این پیدا کردن ایده برای لوگو رو تو برنامت قرار دادی؟یعنی منتظر باشم؟
سلام . صبح شما هم بخیر .صبح همه بخیر :general307:
دقیقا مثل منی البته سیستم من روشنه سریع میامسلام . صبح شما هم بخیر .
اقا اولین کار یک وبمستر وقتی چشاش باز میشه چیه؟
من ؟
مودم رو فورا روشن میکنم تا میاد بیاد بالا دست و رومو شستم و ایمیلهامو چک میکنم.دی
بعدم در حین خوردن صبحونه توی پرشین تولز میتابم.
پ ن . البته قبلا سرکار میرفتم زیاد اینجا فعال نبودم
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
اهان. اقا فکر باید کنی.مثلا طرح زیر چطوری به ذهنت رسید؟یعنی همینطوری میاد تو ذهنت یا بر اساس یه قوانینی این کارو میکنید؟خب معلومه که بر اساس قوانین خاصی اینکارو نمیکنید چون هر لوگو کاملا با لوگو دیگه فرق داره...حالا چطوری یه لوگو که مفهوم رو برسونه و گویا باشه تو ذهنمون بسازیم؟(کاری به ÷یاده سازیش تو فتوشاپ ندارم)
http://www.utarh.ir/wp-content/uploads/2014/06/Handpick2.jpg
کسی هست که درباره نحوه عملکرد سایت های پاپ اپ و کوتاه کننده لینک(کسب درامد) بدونه؟یعنی چطوریاست که ضرر نمیکنن . والا من که هرچی 2 . 2تا چهارتا میکنم فک میکنم باید ضرر کنن ولی در واقع اینطور نیست.
من منظورم اینه که آیا سوده خوبی نصیبشون میشه؟آخه هم پاپ آپ فروش محصوله ! یعنی باید فروش خوبی داشته باشن . ولی به نظر من اینقد هم فروش ندارن !! فک کنم اولین بار کلیک طلا پاپ اپ رو مد کرد...پاپ آپ هم مثل هر پدیده نامطلوب دیگه ای یه دوره ای داره، الان با زیاد شدن پاپ آپ دیگه همه دارن Adblock Plus Pop-up Addon روی مرورگرشون نصب میکنن، وقتی که پاپ زیاد بشه به ضد خودش تبدیل میشه چون اکثریت میرن این افزونه رو نصب میکنن تا این قضیه به یک تعادلی برسه. الان کافی نت محل ما هم افزونه فوق را نصب کرده تا پهنای باندش هدر نره فکر کنم بهتره به فکر درآمد پایدار باشیم
من منظورم اینه که آیا سوده خوبی نصیبشون میشه؟آخه هم پاپ آپ فروش محصوله ! یعنی باید فروش خوبی داشته باشن . ولی به نظر من اینقد هم فروش ندارن !! فک کنم اولین بار کلیک طلا پاپ اپ رو مد کرد...
هاست کاناداشون خیلی بهتر از ایرونِتو سرویس کاناداشون هم تفاوت احساس میشه یا نه ؟
چون نت افراز باید برم الماس 1 و ماهی 39ت هستش
مرسی داداشهاست کاناداشون خیلی بهتر از ایرونِ
سایت اس ام اس من رو هاست کاناداست