پس بگو چرا بیدار شدی وگرنه فک کنم الان داشتی خواب هک کردن Google رو میدی :general206:سر صبحی(ساعت 12 ) مهمون اومد خونمون نزاشت بخوابم :general312::general312::general312::general211:
پس بگو چرا بیدار شدی وگرنه فک کنم الان داشتی خواب هک کردن Google رو میدی :general206:سر صبحی(ساعت 12 ) مهمون اومد خونمون نزاشت بخوابم :general312::general312::general312::general211:
وقت نشناسها، منم با اجازت ساعت 8.30 با زنگ گوشیم (روشن )شدم فکر کردم از 195 زنگ زدن برا همین پریدم بالا دیدم آسیا تک هست خخخسر صبحی(ساعت 12 ) مهمون اومد خونمون نزاشت بخوابم :general312::general312::general312::general211:
البته نرم افزار معظم پینت جایگاه بالایی داره! ما قبلنا باهاش طراحی صنعتی می کردیم!!! یادمه باهاش طراحی اتوبوس های ولوو رو میکردم :دیتوی هر کاری یه دستی دارم ، هم طراح حرفه ای گرافیک هستم(زمینه تخصصی پینت :general206: دوستان شرمنده میکنن و میگن استاد :general709: )که مهمترینشونه و
خودت امتحان کن ببین با سرعت نت خودت اگه ویدئو لود بشه خوشت میاد :general711: هر چیزی را برای خود نمی پسندی برای دیگران هم مپسندپیام پزشکی :دوستان من اویل که سایتمو زدم به مدت 2سال شب ها همانند جفد زیستم و روزها هم سرکار میرفتم ، بیمار شدم لطفا این کار را نکنید ! خواب شب مهم است و البته من اون موقه میدونستم اینو ولی خوب سایتم مهم تر بود خخخخ
پ ن » @nassera حجمش زیاد نخواهد بود یه ویدئو کوچولو کمتر از 500 کیل
با تشکر :general711:به مدت ؟ اگر طولانی بوده باشه و صبح ها هم زود بیدار شی 100% بیمار میشی
آره منم اصلا روزا نمیتونم کار کنم چرا ؟
@nassera (این تگ جنبه ،سرکاری دارد)
اینجا وقتی کسی سایتش رو معرفی نمیکنه ، من نه ها :general711:دوستان فکر میکنن ، طرف یا مالک و یا مدیر یک سایت ......:general703: ( معلوم الحال:general705: ) می باشد .nassera
ما که خودمون رو چیزی نمیدونیم ولی اگر میخواید بدونید که میگم!
بنده خب چندتا سایت دارم که اگر اجازه بدید فعلا در موردشون چیزی نگم!
تخصص هامم روی html و css و وردپرس هست که مثلا همه سایتام قالباشون اختصاصی هست و همه کاراشونو خودم کردم!
هر چقدر هم میخوام برم رو Php و js کار کنم نمیدونم چرا وقت نمیرسه یا نمیخوام!
طراحی هم دست و پا شکسته میکنم!
مثلا لوگو و طرح سایتامو همه رو خودم انجام میدم!
آخه دلم نمیاد به کسی پول بدم :دی
اگر چیز دیگری هست بپرسین تا بگم من در خدمتتونم!
در این عرصه خاطرات زیادی هست که بعدا اگر زنده بودیم میگم!
فکر نمی کنم کاربر علاقه داشته باشه هر دفعه که می یاد تو سایت یه ویدئو اجرا شه...پیام پزشکی :دوستان من اویل که سایتمو زدم به مدت 2سال شب ها همانند جفد زیستم و روزها هم سرکار میرفتم ، بیمار شدم لطفا این کار را نکنید ! خواب شب مهم است و البته من اون موقه میدونستم اینو ولی خوب سایتم مهم تر بود خخخخ
پ ن » @nassera حجمش زیاد نخواهد بود یه ویدئو کوچولو کمتر از 500 کیل
نه آخه ربطی به بازدیدش نداره!!!اینجا وقتی کسی سایتش رو معرفی نمیکنه ، من نه ها :general711:دوستان فکر میکنن ، طرف یا مالک و یا مدیر یک سایت ......:general703: ( معلوم الحال:general705: ) می باشد .
مهم نی اگه بازدید هم نداره معرفی کنید ، (شاید ایده اش خوب بود از دوستان که میتونن زود سایت رو بالا بیارن و معروف کنن به دردشون خورد و ایده تون رو کپی کردن البته اجازه میگیرنا :general705::general711
نام کاربری تو عوض کن بزار محمد نیستمنه آخه ربطی به بازدیدش نداره!!!
فعلا میخوام هیدن (مخفی) باشم! :general403:
با این حرفت یاد @...Rahim... افتادم .نه آخه ربطی به بازدیدش نداره!!!
نام کاربری تو عوض کن بزار محمد نیستم
ایا پورن ؟نه آخه ربطی به بازدیدش نداره!!!
نمیشناسم؟ کی هست؟ آواتارشم مثل منه!با این حرفت یاد @...Rahim... افتادم .
تسبیح من کو؟!!!!ایا پورن ؟
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
پورن ایا؟نمیشناسم؟ کی هست؟ آواتارشم مثل منه!
تسبیح من کو؟!!!!
تسبیحمو بکوبم تو سرت ؟ایا پورن ؟
این نت افراز اگه سی پنل میداد میومدم روش ! نمیدونم چرا نمیده! پارسپک فکر کنم پاسخگوییشون خیلی عالی باشه!الان پاسخگویی به تیکت نت افراز رفته رو 45 دقیقه اوایل نهایتا سر 20 دقیقه جواب میدادن!
آقا مارو منشوری نکنید دیگه!پورن ایا؟
.دی
حاژی بک آپ نداری با این موضوع خخخخخ تسبیحو بیخیالتسبیحمو بکوبم تو سرت ؟
هان ؟ هان ؟
:دی
ایشان خیلی سفت هستن و لو نمیدن سایتشونواین نت افراز اگه سی پنل میداد میومدم روش ! نمیدونم چرا نمیده! پارسپک فکر کنم پاسخگوییشون خیلی عالی باشه!
آقا مارو منشوری نکنید دیگه!
نه بابا ولی اگر کسی بتونه قانونی بره توش، فکر کنم پولش خوب باشه!
قانونیش رو هم داریم ، ایده جالبه اگه کسی خواست میتونه بهتر از اینم بالا بیاره ، اما باید خیلی دقت کنه ، یهو دیدی اشتباهاً آموزش ویدئوی گذاشت و ..... :general707::general707::general707::general711::general711::general711:این نت افراز اگه سی پنل میداد میومدم روش ! نمیدونم چرا نمیده! پارسپک فکر کنم پاسخگوییشون خیلی عالی باشه!
آقا مارو منشوری نکنید دیگه!
نه بابا ولی اگر کسی بتونه قانونی بره توش، فکر کنم پولش خوب باشه!
از پاپ آپ ماهانه 20 تا 40 هزار تومان و از جایگاه های تبلیغاتی بستگی به بازاریابی شما داره.دوستان یه سوال
به نظرتون از 1000تا ip در روز چقدر میشه در آورد؟!!!
و اینکه چه راه هایی رو در نظر گرفتید که به این رقم رسیدید؟!
از یه دونه پاپ آپ یا دوتا؟از پاپ آپ ماهانه 20 تا 40 هزار تومان و از جایگاه های تبلیغاتی بستگی به بازاریابی شما داره.
بررای پیشرفت هم تبلیغ تو انجمن ها سایت ها بک لینک و پاپ آپ خوبه.