4.900 میتونم براتون انجام بدم .:general609:● یه سوال و یا به نوعی هم فکری از وبمسترهای بزرگوار دارم.
● به نظر شما مناسب ترین تعرفه برای ارسال پیام تبلیغاتی برای 500 هزار نفر چقدر هست؟
● ممنون میشم نظرتون رو در این مورد بهم بگید...
مهمترین دغدغه یه وبمستر هزینه و پایداری اینترنتشه ، اگه ببریم جای دیگه ، خب ایجا در مورد چی میتونیم بحث کنیمآقایون موافقین یه تاپیک جامع با عنوان "بحث و تبادل نظر در مورد سیستم های ADSL" بزنیم؟
هم هروقت بخوایم میتونیم سرعت و اینجور چیزارو چک کنیم هم اینکه خیلی از بحثاییکه تو اینجا دارن تکرار میشن جمع میشن تویه تاپیک!
فکر کنم یه همچین تاپیکی زده شده باشه.آقایون موافقین یه تاپیک جامع با عنوان "بحث و تبادل نظر در مورد سیستم های ADSL" بزنیم؟
هم هروقت بخوایم میتونیم سرعت و اینجور چیزارو چک کنیم هم اینکه خیلی از بحثاییکه تو اینجا دارن تکرار میشن جمع میشن تویه تاپیک!
با اینکه اینجا بحث بشه یا جای دیگه کاری ندارم ولی اگه یجا جمع بشه بنظرم بهتر باشه. اینطوری قاطی بحثای دیگه گم میشه!مهمترین دغدغه یه وبمستر هزینه و پایداری اینترنتشه ، اگه ببریم جای دیگه ، خب ایجا در مورد چی میتونیم بحث کنیم
فرق چندانی نداره اگه کسی از فروم سر در نیاره که کلاً سر درنمیاره و هیچ چیزی رو نمیتونه پیدا کنه اگه اما بلد باشه که دیگه بلده ، نیاز به بخش بندی هم نی ،:general609:با اینکه اینجا بحث بشه یا جای دیگه کاری ندارم ولی اگه یجا جمع بشه بنظرم بهتر باشه. اینطوری قاطی بحثای دیگه گم میشه!
همین موردکه کدوم سیستم هزینه کمتر و سرعت بیشتری داره فکر کنم چندبار تابحال بحث شده ولی چون تو این تاپیک بوده رفته پایین و اگه کسی بخواد بهش دسترسی داشته باشه دیگه نمیتونه!
تلاش کن منظورمو بد برداشت نکنی. منظورم این نبود که این بحثا اسپمن :دی
بله درستهالبته اینترنت هر شرکت تو هر منطقه و شهر فرق داره ، قبلش اگه میتونید یه آمار از کافی نتیای محل و بقیه هم محله ای ها بگیرید
پ ن : حاجی MOHAMMAD026_1 نباشی اینجا سوت کوره
@MOHAMMAD026_1
اره دیگه.اون نقطه 8(8دهم) یعنی کمتر از یه دلار؟
@MOHAMMAD026_1دامنه .ga کسی ثبت کرده ؟ چجوریاس ؟؟
مثل .tk هستش ؟ :general507:
والا داشتم رو یه سایتی کار میکردم و 3 ساعتی سرم شلوغ بودالبته اینترنت هر شرکت تو هر منطقه و شهر فرق داره ، قبلش اگه میتونید یه آمار از کافی نتیای محل و بقیه هم محله ای ها بگیرید
پ ن : حاجی MOHAMMAD026_1 نباشی اینجا سوت کوره
@MOHAMMAD026_1
دامنه های :دامنه .ga کسی ثبت کرده ؟ چجوریاس ؟؟
مثل .tk هستش ؟ :general507:
حاژی وقت نمیکنم دامنه Be.ga رو ثبت کنم :general707::general711:
:general707::general707::general707::general707:حاژی وقت نمیکنم دامنه Be.ga رو ثبت کنم :general707::general711:
تسبیح ام رو بکوبم تو سرت؟:general707::general707::general707::general707:
شمام میخوای بزنی تو کار سایتهای اونجوری یا نکنه داری و ما خبر نداریم !!!!؟؟؟:general703::general703::general703::general703::general703:
الان دنبال تسبحی ، فردا خبر میاد گرفتنت ول کن دادا آخر عاقبت نداره ، همه چی که پول نی :general707:تسبیح ام رو بکوبم تو سرت؟
هان؟
هان؟
:دی :general711:
اصلا کو تسبیح من :| :general711: