afshin313
Registered User
نه ديگه اوني كه پست پا ك ميكرده رفته ( فيلينگ روحاني )الان پستت پاک می شه :general210:
فعلا نه, مگر اینکه دوستان فرق تاپیک تخصصی و غیر تخصصی رو متوجه بشن.
نه ديگه اوني كه پست پا ك ميكرده رفته ( فيلينگ روحاني )الان پستت پاک می شه :general210:
فعلا نه, مگر اینکه دوستان فرق تاپیک تخصصی و غیر تخصصی رو متوجه بشن.
میشه شماره رو ادیت کنی دادا ممنونازین شماره**************:general710:
خیر سرم خوابیده بودم بیدارم کرد:general503:
احساس میکنم کار تو باشه
خب من مثه شماها وبمستر نیستم ساعت خاصی بخوابم هر وقت خوابم بیاد میخوابم:general711:میشه شماره رو ادیت کنی دادا ممنون
ساعت 4و38 دقیقه کی میخوابه ، شما خواب بودی :general307::general307::general307:
حالا فکر میکنی کی بوده باشه مزاحم خوابت شده :general711::general711::general711::general711:خب من مثه شماها وبمستر نیستم ساعت خاصی بخوابم هر وقت خوابم بیاد میخوابم:general711:
کپی مگه بک لینک حساب میشه :general210::general711: تو مطلبت لینک داخلی داشتی :general405:ی سوال پیش اومده
ی سایت اومده از من کپی کرده بعد ی سایت دیگه رفته ازونی که ازمن کپی کرده ,کپی کرده:general210:
الان واسه من دوتا بک لینک حساب میشه یا نه؟
نمبدونم ولی فک کنم اینم ی جورایی حساب میشه:general705:کپی مگه بک لینک حساب میشه :general210::general711: تو مطلبت لینک داخلی داشتی :general405:
پست ها دیگه پاک نمیشه :general711:من که اعلام کردم, دیگه تو این تاپیک نمیام.
دوستان هنوز فرق تاپیک گفتگوی آزاد و تاپیک تخصصی رو نمی دونن هی پستهارو پاک می کنن.
تا اونجایی که من میدونم و احساس میکنم حساب میشه :general609:نمبدونم ولی فک کنم اینم ی جورایی حساب میشه:general705:
اره
چی چیو روحانی مچکریم.وضع همینطوری پیش بره من این انگشتمو قط میکنم تا دوباره نرم جلو صندوق:general710:پست ها دیگه پاک نمیشه :general711:
روحانی مچکریم :general609::general711:
پ.ن: از شما و @reza0002 درخواست داریم به این تایپیک برگردید :general504:
یکی از آرزوهای بنده در حال حاضر فهمیدن اینه که تو دقیقا چیکاره هستیتا اونجایی که من میدونم و احساس میکنم حساب میشه :general609:
نه ديگه اوني كه پست پا ك ميكرده رفته ( فيلينگ روحاني )
جدی؟ جریان چیه؟ چرا پستها پاک نمی شه؟پست ها دیگه پاک نمیشه :general711:
روحانی مچکریم :general609::general711:
پ.ن: از شما و @reza0002 درخواست داریم به این تایپیک برگردید :general504:
همیشه دوس داشتم رئیس جمهور شم :general609:، الان بیکارم :general711:، کار داری داد خبرم کن باهم بریم کار کنیمیکی از آرزوهای بنده در حال حاضر فهمیدن اینه که تو دقیقا چیکاره هستی
چه سوتی؟ماهم سایتو ببندیم بهتره انگاری الان فهمیدم چند تا سوتی عجیب دادم :general503:
سانسور ...:general112::general711:جدی؟ جریان چیه؟ چرا پستها پاک نمی شه؟
برید تو پوشه قالبتوندوستان عزیز من میخوام توی سایت http://linkshorter.ir/ کد پاپ آپ قرار بدم
کدوم فایل رو باید ویرایش کنم؟
خیلی از فایل ها رو ویرایش کردم نشد :|
تگ <head> رو پیدا کنید ، زیر این تگ قرارش بدید.دوستان عزیز من میخوام توی سایت http://linkshorter.ir/ کد پاپ آپ قرار بدم
کدوم فایل رو باید ویرایش کنم؟
خیلی از فایل ها رو ویرایش کردم نشد :|
برای انتقال خودکار از یک صفحه سایت به یه صفحه یا سایت دیگه هم میشه از کد HTML هم PHP هم اسکریپت استفاده کرد .یکی پیدا نشد این پست رو جواب بده
http://forum.persiantools.com/threads/بحث-و-گفتگو-بین-وبمسترها.440895/page-5370#post-9956971