learndl
کاربر فعال کار و سرمایه
اگر منظورتون هماهنگ کردن با پست و ... هست طوری که وقتی سفارشی ثبت میشه به همون پست هم ارسال بشه و یعنی در کل هماهنگ کردن سفارشات پستی با ووکامرس هست خب الآن فعلاکسی ننوشته براش اینامکانو که هماهنگ بشهتو بحث نحوه ی ارسال پست پیشتاز و سفارشی و محصولات من با ووکامرس مشکل دارم... هر افزونه ای هم که نصب کردم فایده نداشت...
هماهنگ کردن قالب با ووکامرس چه جوریه؟؟
مثلا میشه قالب صحیفه رو برای ووکامرس هماهنگ کرد؟؟
من خودم میخواستم با ایران مارکت ستش کنم که خب کلا کنسل شد فروشگاه و اون پروژه هم کنسل شد
ولی اگر قصدت جدی هست میتونی با هزینه خیلی کم بدی یه برنامه نویس برات اختصاصی کنه و به راحتی حالا از طریق وب سرویس هماهنگ کنه که دیگه مشکلی با ارسال پست پیشتاز و سفارشی نداشته باشی یعنی دقیقا سفارشاتت همونی میشه در سرویس دهندت هست
بله به راحتیمیتونید هر قالبیرو که میخواید با ووکامرس هماهنگ کنید فقط باید چند تا کد رو جا به جا کنید که در آموزشهای خود ووکامرس هست قبلا هم همون موقعی که ووکامرس رو در پرشین اسکریپت فارسیش کردم یه آموزش کوچولو برای هماهنگ کردنش گذاشتم که اگه بگردی شاید هنوز باشه
ولی هماهنگ کردنش در حد چند تا کده که خیلی راحته !
ولی به جرات میتونم بگم ووکامرس میتونه با فروشگاه سازهای خیلی خوبی مثل اپن کارت و پرستا رقابت کنه حتی تو خیلی از امکانات از اون ها برتریداره
شما با ووکامرس فقط یه فروشگاه ساز ندارید بلکه یه پرتال کامل دارید که همه کار میتونید در کنارش کنید که این به خاطر قدرت وردپرس در پست تایپ ها هست ...