parsipersian
Registered User
- نوشتهها
- 1,173
- لایکها
- 1,789
( با حضور : یاس ، حسین تهی ، صادق ، بیداد ، شایع ، جاستینا ، پرهام سزار ،T-dey ، نیموش )مال کیه؟؟!!!!؟؟!!!
فروش هم گذاشتن که درامدش برای محک هستش
( با حضور : یاس ، حسین تهی ، صادق ، بیداد ، شایع ، جاستینا ، پرهام سزار ،T-dey ، نیموش )مال کیه؟؟!!!!؟؟!!!
منم قبلا این مورد پیش اومد واسم یه هفته نشد رفع فیلتر شد... بریم به سمت با قدرت کار کردن ..
پ . ن : دامنه خریداری شده بود و فیلتر از آب در اومد ( چک نکرده بودم قبلش ) اما خوب نامی داره .. ببینیم چی میشه .
مشاهده پیوست 650501
هیچ چی وقت گیر تر سایت اندروید نیست (دوستانی که سایت موزیک دارن
روزانه چقدر وقت میذارن واسه سایتشون ؟
سایت موزیک خیلی وقت گیره ؟
هیچی بدتر از سایت فروشگاه قالب نیس مشتری خوابیدی؟! @ozil20 2 تا پلن تبلیغاتی اضافه گزاشتم حال کنیهیچ چی وقت گیر تر سایت اندروید نیست (
جون من سه خواننده آخر رو مقایسه کن..:| واقعا که..قیمتش چنده؟فقط بخاطر یاس و صادق میخرم من( با حضور : یاس ، حسین تهی ، صادق ، بیداد ، شایع ، جاستینا ، پرهام سزار ،T-dey ، نیموش )
فروش هم گذاشتن که درامدش برای محک هستش
فوق العاده زیاد..من یه ساله وقت میذارم هنوز هیچ گ*ی نشدهدوستانی که سایت موزیک دارن
فروم برگ تولز رو میخوایی تغییر بدی؟راهی هست که بشه MYBB رو به xenforo تبدیل کرد ؟
یه روز شاید 1 ساعت و یه روز شاید 10 ساعت ولی در کل وقت زیادی رو میگیرهدوستانی که سایت موزیک دارن
فکر کنم بیشتر بخش نظرات وقت بگیره تا بروزرسانی خود سایت!هیچ چی وقت گیر تر سایت اندروید نیست (
سلام وبمسترون
عزیزان وردپرس کار حرفه ایی از نوع کار درست سراغ دارید؟
( از اینا که 4 تا قالب ادیت می کنن نمی خواما!)
آدم حرفه ایی به قول معروف این کاره باشه دنبال کار ارزون نیستم، کار حرفه ایی می خوام هزینه حرفه ایی هم پرداخت می کنم
در خدمتتون هستمسلام وبمسترون
آدم حرفه ایی به قول معروف این کاره باشه دنبال کار ارزون نیستم، کار حرفه ایی می خوام هزینه حرفه ایی هم پرداخت می کنم
ووکامرسسلام
به نظرتون برا یه فروشگاه فیلم و بازی وردپرس بهتره با افزونه ووکامرس یا پرستا شاپ ؟؟
سلام وبمسترون
عزیز یه آموزش برای لوگین خودکار به سایت x با curl معرفی میکنید؟فرزاد عزیز تایید میشن بهش پیام بدید @P R O
شرمندتم باور کن اگه داشتم کمکت میکردم :general503: توی این روزگار نون حلال در اوردن خیلی سخته داداش:general505:سلام.
اومدم ورشکستیم رو اعلام کنم
از انجمنم (امضام) حدود 1میلیون 800هزار تومن ضرر کردم که 1میلیونش رو از برادرم قرض گرفته بودم و الان پولش رو میخواد از قضا باهاش کلی رودربایستی دارم و امروز وقتی گفت پولم رو بده کلی عرق کردم و از خجالت رسماً آب شدم.
دیگه باید یه چیزی رو بفروشم ضررها رو جبران کنم.
انجمن رو با توجه به اینکه درآمدی نداره کسی نمیخره.
هیچ پس اندازی هم ندارم. رسماً و عملاً در مونده شدم.
از کسی هم نمیتونم یک میلیون قرض بگیرم. احتمالاً از وبمستری بکشم بیرون.
چون اصلاً توش موفق نبودم. شاید تو حوزه ای که کار میکردم مناسب نبود... بهرحال...
شما تا حالا این موقعیت رو تجربه کردید؟
نصیب گرگ بیابون نکنه...
شما خیلی محبت داری داداش... دشمنت شرمنده.شرمندتم باور کن اگه داشتم کمکت میکردم :general503: توی این روزگار نون حلال در اوردن خیلی سخته داداش:general505: