مردم آزاری تا این حد:general710:
سایت نیازمندی نیست، سایت با موضوع دیگه ای هست میخوام یه قسمت به عنوان نیازمندی بهش اضافه کنم که بخشی از نیازمندی ها تو قسمتی از صفحه اول هم نشونو داده بشه. امکانش هست ؟!از پوسته http://demos.appthemes.com/classipress استفاده کنید به جرات میتونم بگم بهترین پوسته در این زمینه هست که یه مدیریت آگهی کامل هست
سایتم در شرف هکه :|
از طریق حفره امنیتی یکی از اسکریپت های نصب شده.
محمد هم که بن شده از شانس بد ما.
ممد بن شد
آقا محمد چرا بن شده؟! دمش گرم خیلی پسره کار راه اندازیه لطفن مدیرش کنین @afshin313 از ماست که بر ماست اومد ولی انگار دزدیه چون هنو خواننده هاش شیرش نکردن
محمد به خاطر اسپم ی هفته بن شده
حالا کجا اسپم داده خدا داند:general710:
جون من سه خواننده آخر رو مقایسه کن..:| واقعا که..قیمتش چنده؟فقط بخاطر یاس و صادق میخرم من
فوق العاده زیاد..من یه ساله وقت میذارم هنوز هیچ گ*ی نشده
@MOHAMMAD026_1 چرا بن شده باز...:| :|
با حسام حصار حرف زدم خیلی دلش پر بود :دی یه فحشای بدی میاد به سایتا :دی بش نمیخورد فحش بلد باشهآقا محمد چرا بن شده؟! دمش گرم خیلی پسره کار راه اندازیه لطفن مدیرش کنین @afshin313 از ماست که بر ماست اومد ولی انگار دزدیه چون هنو خواننده هاش شیرش نکردن
سایت نیازمندی نیست، سایت با موضوع دیگه ای هست میخوام یه قسمت به عنوان نیازمندی بهش اضافه کنم که بخشی از نیازمندی ها تو قسمتی از صفحه اول هم نشونو داده بشه. امکانش هست ؟!
وبمستره ایشونم 3 تای اولشو گوش دادم عالیه به خصوص بیدادبا حسام حصار حرف زدم خیلی دلش پر بود :دی یه فحشای بدی میاد به سایتا :دی بش نمیخورد فحش بلد باشه
بیشتر راهنمایی میکنید ؟ واسه این کار باید حتما این پوسته رو بندازم رو کل سایت ؟بله به راحتی میتونید این کارو انجام بدید
حاجی کار دماغی تحویلش بده حالش جا بیاد دیگه نیاد اینجا بگه زود باش زود باش:general707:نامردا منو بستن به تخت سیگارو ترک کنم :general112:الان دارم با دماغ تایپ میکنم ، @nassera خیالت راحت با دماغ کارارو میزنم اصلا غصه نخور :general206:
اگه آثار دماغ روی کار مونده نباشه اشکالی نداره ، توی گینس به عنوان اولین کار دماغی ثبتش میکنیمنامردا منو بستن به تخت سیگارو ترک کنم :general112:الان دارم با دماغ تایپ میکنم ، @nassera خیالت راحت با دماغ کارارو میزنم اصلا غصه نخور :general206:
داشم کارت رو ب اتمام دیگه ، برات میفرستم ایشالله خوشحال میشی !اگه آثار دماغ روی کار مونده نباشه اشکالی نداره ، توی گینس به عنوان اولین کار دماغی ثبتش میکنیم
تو سایتای وبمستری مث سایت منداشم کارت رو ب اتمام دیگه ، برات میفرستم ایشالله خوشحال میشی !
دوستان بنظرتون تبلیغات برای سایت طراحی کجا بدم ؟
webhostingtalk.irداشم کارت رو ب اتمام دیگه ، برات میفرستم ایشالله خوشحال میشی !
میشه نرم افزار اتوماتیکی که داری و برات طرحات رو میزنه به منم بدی :general711::general711::general711::general711:داشم کارت رو ب اتمام دیگه ، برات میفرستم ایشالله خوشحال میشی !
پخو چک کن :general710: حرف در نیار برامونمیشه نرم افزار اتوماتیکی که داری و برات طرحات رو میزنه به منم بدی :general711::general711::general711::general711:
والا شما که 24 ساعته اینجایی طرح رو کی میزنه :general405:
ببینیم و تعریف کنیم ،
گوگل بهترین گزینه برای تبلیغاته
کسی از هزینه تبلیغات گوگل خبر داره ، اینجا کسی هست که تبلیغ بگیره !!!؟؟