afshin313
Registered User
ادم رو این بشینه نمیسوزه؟ :دینظرتون چیه ؟
ادم رو این بشینه نمیسوزه؟ :دینظرتون چیه ؟
ن نمیسوزی :دیادم رو این بشینه نمیسوزه؟ :دی
تو نسخه جدید زنفور، ادیتور عوض شدهلینک ها نوفالو هستن صرفا جهت اطلاع!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
دوستان شکل و شمایل ادیتور پی تی عوض شده یا من چند روز نبودم اینجوری احساس میکنم؟
مِستر اسپم نده لطفانمیدونم!!!!!!!!!!!! هههههههههه
ولی فکر نکنم توجهی کنه!!!:general506:
طرح فکری - گروهی بوده :دی@aalireza439 این راهنماییت از چند ترم کلاس های آموزش زبان بار علمی اش بیشتر بود
@miladgraph طرح خوب شده کار خودت هست یا کسی دیگه؟
پ.ن: دور جدید از کی استارت خواهد خورد؟
ج.پ.ن: فکر کنم بزاری یه مدت خاموش بمونه و بعدش یه دفعه روشنش کنی تب و تابش بیشتر بشهطرح فکری - گروهی بوده :دی
دوره جدید فعلا در کار نیست ... باید یه مدتی بگذره ...
پ ن : دوستان عزیز نظر شما درباره دوره جدید صندلی داغ چی هست ؟ ایا شروع کنیم ؟
گوگل رو فقط یکم سردرگم میکنی مثلا گوگل میگه این چطور دیروز ارسال شده بعد تو سایت مپ امروز ایجاد شدهبه نظرتون ارسال پست با تاریخ دیروز یا روزهای گذشته ، به طوری که پست بره صفحه های دو به بعد ، از نظر گوگل مشکلی ایجاد میکنه ؟
اصلا گوگل به این تاریخی که خود پست ها دارند توجه ای میکنه ؟ یا تاریخ رو بر اساس زمان ایندکس شدن حساب میکنه ؟
تاریخ رو رو حساب زمان ایندکس شدن حساب میکنه. مگه اینکه تو کدای قالبت گزینه های structured data رو رعایت کرده باشی تا گوگل بتونه تشخیص بده تو چه زمانایی پست گذاشتی. البته زیاد مهم نیست که رعایت کنی یا نه :دیبه نظرتون ارسال پست با تاریخ دیروز یا روزهای گذشته ، به طوری که پست بره صفحه های دو به بعد ، از نظر گوگل مشکلی ایجاد میکنه ؟
اصلا گوگل به این تاریخی که خود پست ها دارند توجه ای میکنه ؟ یا تاریخ رو بر اساس زمان ایندکس شدن حساب میکنه ؟
منظورش ده روسی ع؟! کیه مدیرش؟! دعوا داره هاا
دوستان با تجربه چند سوال داشتم ممنون میشم کمک کنید
1) اینکه دسته بندی ها رو اجازه بدیم ایندکس بشن یا نه ؟
2) تگ ها رو اجازه بدیم ایندکس بشن یا نه ؟
در این دو مورد حرفهای ضد و نقیض زده شده
3) داخل تنظیمات seo yoast به نظرتون عنوان صفحه رو وقتی که سرچ میشه داخل گوگل فقط اسم پست بزارم یا اینطوری بزارم : اسم پست + نام سایت
ممنون میشم کمک کنید
برای چی میخواید اجازه ایندکس ندید ؟دوستان کسی چیزی اطلاع نداره در این مورد ؟
جون من کدومشون بهتر از صادقه؟وقتي نميشناسيشون نظر نده :| اتفاقن من خيلي قبولشون دارم :/
محک..قبلا چنتا هکر بودن هر سایتی هک میکردن بنرشو میزاشتنمنظورمو متوجه نشدید هدفم در آمدزایی نیست میخوام بنر خیریه بزارم اون قسمتو
گفتم دیگه..چیزه شوکه کننده ای هم نیستممد بن شد
اسپم؟؟جرمش ی هفتس؟محمد به خاطر اسپم ی هفته بن شده
حالا کجا اسپم داده خدا داند:general710:
تحویل بگیرینمولتی یو*زر:general405::general706:آقا 1 هفته دیگه از بن در میام
کاری داشتید، پ.خ بدید
بیا2رپ تو فیسپوک گفته که طرف خودش البومشو فقط به ما داد برای پخشبا حسام حصار حرف زدم خیلی دلش پر بود :دی یه فحشای بدی میاد به سایتا :دی بش نمیخورد فحش بلد باشه
نظرتون چیه ؟
پینت؟؟اساتید ادامه ندید ...
new user همیشه مدافع حقوق بشره اینو بدونید :دی
منظور از عوض شدن همون تغییر رنگ آیکن های ادیتوره؟لینک ها نوفالو هستن صرفا جهت اطلاع!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
دوستان شکل و شمایل ادیتور پی تی عوض شده یا من چند روز نبودم اینجوری احساس میکنم؟
محک و اهدا رو گزاشتم بازم میشناسید بگید بزارمجون من کدومشون بهتر از صادقه؟
محک..قبلا چنتا هکر بودن هر سایتی هک میکردن بنرشو میزاشتن
گفتم دیگه..چیزه شوکه کننده ای هم نیست
اسپم؟؟جرمش ی هفتس؟
تحویل بگیرینمولتی یو*زر:general405::general706:
بیا2رپ تو فیسپوک گفته که طرف خودش البومشو فقط به ما داد برای پخش
پینت؟؟
منظور از عوض شدن همون تغییر رنگ آیکن های ادیتوره؟