100% جرمه وو مشکلات قانونی ایجاد میشهینی هر چی سایت فروش فیلم خارجی هست مدیراش در خطرند؟؟
100% جرمه وو مشکلات قانونی ایجاد میشهینی هر چی سایت فروش فیلم خارجی هست مدیراش در خطرند؟؟
مشکل از قالب هست که داره تمام عکس ها را با سایز اصلی لود میکنهراهی برای افزایش سرعت سایت هست یاخیر؟
اگر تو قالب از Post Thumbnails استفاده می کنی ، باید thumbnails دوباره سازی بشه ، الان چون عکس هات دوباره سازی نشده ، برای اون سایز جدیدی که قالب اضافه کرده هیچ عکس برش خورده وجود نداره ، وردپرس به صورت خودکار از تصویر اصلی استفاده میکنه و فقط تغییر اندازه میده ، به همین خاطر لود صفحه اصلی چون تصویر کامل لود میشه کنده.
افزونه که معرفی کردید رو فقط کافیه نصب کنم یا تنظیمات هم می خواهد؟اگر تو قالب از Post Thumbnails استفاده می کنی ، باید thumbnails دوباره سازی بشه ، الان چون عکس هات دوباره سازی نشده ، برای اون سایز جدیدی که قالب اضافه کرده هیچ عکس برش خورده وجود نداره ، وردپرس به صورت خودکار از تصویر اصلی استفاده میکنه و فقط تغییر اندازه میده ، به همین خاطر لود صفحه اصلی چون تصویر کامل لود میشه کنده.
برای ایتکه تصاویرت برای اندازه های جدید دوباره بازسازی بشه ، از این افزونه استفاده کن. http://wordpress.org/plugins/regenerate-thumbnails/
رشته کوئری که تو سایت های ورپرسی اغلب ازش استفاده میشه "s" هست ، اما نکته اینجا فقط این پارامتر تنها نیست ، کوئری های پیشرفته زیادی هستن ،قسمت جستجوی وردپرس رو میشه براساس موضوعات کرد؟!!
یعنی جستجو فقط تو مطالب موضوع x انجام بگیره نه تمام مطالب!
<form method="get" action="<?php bloginfo('url'); ?>">
<fieldset>
<input type="text" name="s" value="" placeholder="search…" maxlength="50" required="required" />
<select name="category_name">
<option value="">all categories</option>
<option value="kittens">cute kittens</option>
<option value="puppies">adorable puppies</option>
</select>
<button type="submit">Search</button>
</fieldset>
</form>
<?php
// generate list of categories
$categories = get_categories();
foreach ($categories as $category) {
echo '<option value="', $category->slug, '">', $category->name, "</option>\n";
}
?>
برو بخش ابزار ها > Regenerate Thumbnails > روی دکمه Regenerate All Thumbnails کلیک کن ، اگر عکس هات زیاد باشه ممکنه طول بکشه ، صبر کن تا 100 درصد بره. همین.افزونه که معرفی کردید رو فقط کافیه نصب کنم یا تنظیمات هم می خواهد؟
زدم بره 4657 عکس رو باید کوچیک کنه با این کار سرعت لود بالا میره درسته؟ روی کیفیت عکس ها که تاثیری نداره؟برو بخش ابزار ها > Regenerate Thumbnails > روی دکمه Regenerate All Thumbnails کلیک کن ، اگر عکس هات زیاد باشه ممکنه طول بکشه ، صبر کن تا 100 درصد بره. همین.
الان تو صفحه اصلی به جای اینکه عکس کامل مثلا با اندازه 900 *1280 لود بشه ، یک عکس کوچیک با اندازه 40*40 لود میشه !زدم بره 4657 عکس رو باید کوچیک کنه با این کار سرعت لود بالا میره درسته؟ روی کیفیت عکس ها که تاثیری نداره؟
ممنون یه سوالم در مورد کد تبلیغات داشتم من می خوام بنر های تبلیغاتی در تمام صفحات قابل مشاهده باشند باید از چه کدی استفاده کنم الان از این کدی که داره استفاده می کنم فقط توی صفحه اصلی بنر ها ی تبلیغاتی رو نشون میده و اگه روی ادامه مطلب کلیک کنی بالای اون مطلب دیگه نیست اگه کدی در این زمینه می شناسید ممنون می شوم معرفی کنیدالان تو صفحه اصلی به جای اینکه عکس کامل مثلا با اندازه 900 *1280 لود بشه ، یک عکس کوچیک با اندازه 40*40 لود میشه !
به عکس اصلی هیچ کاری نداره ، فقط یک نسخه جدید رو برش میده و تو جاهایی که از Thumbnail استفاده شده نشون میده.
بستگی به قالب ات داره ، اگر بخش هایی مثل هدر ف فوتر ، سایدبار ، تو فایل جداگانه باشن ، تو صفحات دیگه فراخوانی بشن ، می تونی بنر هات رو توشون بزاری و مطمئن باشی همه جا دیده مشن.ممنون یه سوالم در مورد کد تبلیغات داشتم من می خوام بنر های تبلیغاتی در تمام صفحات قابل مشاهده باشند باید از چه کدی استفاده کنم الان از این کدی که داره استفاده می کنم فقط توی صفحه اصلی بنر ها ی تبلیغاتی رو نشون میده و اگه روی ادامه مطلب کلیک کنی بالای اون مطلب دیگه نیست اگه کدی در این زمینه می شناسید ممنون می شوم معرفی کنید
بالا میاد خوبم میادوبمستر های عزیز
کسی میدونه ف.ب چرا بالا نمیاد؟ با هر نوع قند شکنی تست کردم نشد! :general208:
اگه جای سوالمم اینجا نیس ببخشید دیگه :general710:
adblock plus نصب کن. من حتی بنر بعضی از امضاهای پی تی هم نمیبینمسلام.
آقا کسی هست راه حل از بین بردن این تبلیغاتو بدونه؟!؟!؟ماییده گارو....
پاپ آپ باز میشه..آدرسارو ریداکت میکنه جای دیگه...تو همه سایت هام تبلیغ میزنه..
از نونه که تو پی تی گذاشته عکس گذاشتم...
استاد خودتی و جد ابادت و @nassera
راستش من خودم خوشم اومد بنظرم عالیه رنگ بندی و .. هم عالی خسته نباشید :")
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
این یه جور ویروسه . نرم افزار زیر رو نصب کن و ویروس رو پاک کنسلام.
آقا کسی هست راه حل از بین بردن این تبلیغاتو بدونه؟!؟!؟ماییده گارو....
پاپ آپ باز میشه..آدرسارو ریداکت میکنه جای دیگه...تو همه سایت هام تبلیغ میزنه..
از نونه که تو پی تی گذاشته عکس گذاشتم...
موقع دانلود یه یادی هم از ما بکن :( هــِـیهای وب هنگیده.
اینترنت 1 مگ سرعت دانلود بالای 650 تا 800 هم میره!