.omid.64
Registered User
- نوشتهها
- 259
- لایکها
- 32
ببخشید تکرار می کنم.رفقا الان چه فروشگاهی بزنم جواب میده؟؟
فیلم رو که گفتید جرم هستش |:
سایت فروش بازی جواب میده؟؟
ببخشید تکرار می کنم.رفقا الان چه فروشگاهی بزنم جواب میده؟؟
فیلم رو که گفتید جرم هستش |:
دوست عزیز قالب های تم هم مگه مشکل داره؟!مشکل از قالب هست که داره تمام عکس ها را با سایز اصلی لود میکنه
دمت گرم داداش وظیفه من بود راهنمایی کنم ولی نمیدونم چرا اوزیل خان مارو قابل نمیدونناگر تو قالب از Post Thumbnails استفاده می کنی ، باید thumbnails دوباره سازی بشه ، الان چون عکس هات دوباره سازی نشده ، برای اون سایز جدیدی که قالب اضافه کرده هیچ عکس برش خورده وجود نداره ، وردپرس به صورت خودکار از تصویر اصلی استفاده میکنه و فقط تغییر اندازه میده ، به همین خاطر لود صفحه اصلی چون تصویر کامل لود میشه کنده.
برای ایتکه تصاویرت برای اندازه های جدید دوباره بازسازی بشه ، از این افزونه استفاده کن. http://wordpress.org/plugins/regenerate-thumbnails/
اگه هنوز اوکی نشد پخ بده برات اوکیش کنم داداشی:general601:ممنون یه سوالم در مورد کد تبلیغات داشتم من می خوام بنر های تبلیغاتی در تمام صفحات قابل مشاهده باشند باید از چه کدی استفاده کنم الان از این کدی که داره استفاده می کنم فقط توی صفحه اصلی بنر ها ی تبلیغاتی رو نشون میده و اگه روی ادامه مطلب کلیک کنی بالای اون مطلب دیگه نیست اگه کدی در این زمینه می شناسید ممنون می شوم معرفی کنید
تو افتابه انلاين بفروشي هم كارت ميگيره.به شرطي كه سر مايه داشته باشي.ببخشید تکرار می کنم.
ببخشید تکرار می کنم.
نه نترس من دعا ميكنم كه نشي63,268
خیلی هم عالیمیترسم هفته دیگه تک رقمی شیم
![]()
من بالاخره عملکرد فروشگاه هارو نفهمیدم چه جوریاستتو افتابه انلاين بفروشي هم كارت ميگيره.به شرطي كه سر مايه داشته باشي.
چقدر داري؟
محض اطلاع بگم من تولبار الکسا ندارمنه نترس من دعا ميكنم كه نشي
از بس سايتتو ريلود ميكني رتبه ميندازه.وگرنه تورو چه به بازديد![]()
حدود 1تتو افتابه انلاين بفروشي هم كارت ميگيره.به شرطي كه سر مايه داشته باشي.
چقدر داري؟
والا خودمم نگران خودمم@AmirST دیگه کم کم داشتم نگرانت میشدم
من بالاخره عملکرد فروشگاه هارو نفهمیدم چه جوریاستاز کجا میخرن؟چندتا میخرن؟کجا نگه میدارن؟....:general304:
با این امید بخوای سایت بزنی نه فروش میره نه به جایی میرسه! اتفاقا اسکندر به شدت طرفدار داره. شخصیت اصلیه برنامه شکرستون و عشق دوم دختراس :دیمیخوام یه سایت تفریحی داغون بزنم بعد بفروشم .دی
دامنشم قبلا گرفتم اسکندر.ای ار
لوگوشم حاضره میمونه قالب که اونم میدم بزنن
نظر؟
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
به نظرم این مبلغ برای طراحی سایت و کمی تبلیغ و سئو مناسب هست.حدود 1ت
بیشتر می خوام فروشگاه داشته باشم. شریک هم دارم.به نظرم این مبلغ برای طراحی سایت و کمی تبلیغ و سئو مناسب هست.
ولی چی میخوای بفروشی؟باید dvd بخری.دستگاه رایتر بخری.پرینتر بگیری و..
بابا این که بدتر از فروشگاه فیلمه و هنوز مدیرش داره کار میکنه.بنظرتون صاحب این سایت رو چند درصد ممکنه که بگیرن zanasho4.com @mojazshop
با توجه به این پیستی که من چند وقت پیش گذاشتم ،
بنظرتون جرمش رو چی اعلام میکنن و چه حکمی براش میبرن
@mojazshop دوست عزیز قصد جسارت نداشتم فقط خواستم به برخی مسائل آگاهتون کنم ، اگه مجوزی برای فروش محصولاتتون دارید بهتره تو سایتتون ارائه کنید
چون فتا به صراحت اعلام کرده که فروش این محصولات غیر مجازه و وقتی که دامنه های قبلی شما رو فیلتر کردن باید بدونید که یه جای کار می لنگه
در مورد این که آدم رو میگیرن هم میتونید از @payam-nice سوال کنید و بدونید که چه دردسرهایی میتونه داشته باشه ،
تاجایی که من میدونم اگر صرفاً به عنوان فروشگاه اینترنتی فعالیت کنید ، نماد فعلا کفایت میکنه تا بعد ببینیم ، ماجرای اتحادیه فروشگاههای اینترنتی به کجا میرسه@nassera برا فروش محصولاتی که غیر مجاز نیستن هم نیاز به مجوز هست؟مثلا البسه
ببخشید کمی مشغول کاری بودم نتونستم پیست های قبلی رو بخونم ، چه کمکی ازم برمیاد!!؟؟بابا این که بدتر از فروشگاه فیلمه و هنوز مدیرش داره کار میکنه.
آقا یه راهنمایی هم به ما بده ...
بنظرتون صاحب این سایت رو چند درصد ممکنه که بگیرن zanasho4.com @mojazshop
با توجه به این پیستی که من چند وقت پیش گذاشتم ،
بنظرتون جرمش رو چی اعلام میکنن و چه حکمی براش میبرن
@mojazshop دوست عزیز قصد جسارت نداشتم فقط خواستم به برخی مسائل آگاهتون کنم ، اگه مجوزی برای فروش محصولاتتون دارید بهتره تو سایتتون ارائه کنید
چون فتا به صراحت اعلام کرده که فروش این محصولات غیر مجازه و وقتی که دامنه های قبلی شما رو فیلتر کردن باید بدونید که یه جای کار می لنگه
در مورد این که آدم رو میگیرن هم میتونید از @payam-nice سوال کنید و بدونید که چه دردسرهایی میتونه داشته باشه ،
حالا چرا پیست؟:general402::general705:ببخشید کمی مشغول کاری بودم نتونستم پیست های قبلی رو بخونم ، چه کمکی ازم برمیاد!!؟؟