AhangCity.CoM
Registered User
اینجا ایران ...
بابا زلزله تو ایلام بود یا کل ایران رو تکون داده؟
مراجعه شود به این آدرس :اینجا ایران ...
داداش زیاد بازدهی نداره. من امتحان کردم، حدود 50 تا نظر فرستادم تو بلاگفا. رو بازدید تاثیر نداشت زیاد، شایدم من متوجه نشدم. ولی یه دونه نظر ثبت شد از ورودی های بلاگفانیازمند اسپمر سیستم های وبلاگدهی![]()
ارهع امیر تتلو هم دیدی چیکارش کرداین رادیو جوان جدیدا زودتر از ساعت هماهنگ شده آهنگ ها رو پخش میکنه ، کار قشنگی نیست این کار
سایت خوبیه کلا، درسته، باید این چیزا رو رعایت کنهاین رادیو جوان جدیدا زودتر از ساعت هماهنگ شده آهنگ ها رو پخش میکنه ، کار قشنگی نیست این کار
تتلو چیکار کرد؟ارهع امیر تتلو هم دیدی چیکارش کرد)
شکایتسایت خوبیه کلا، درسته، باید این چیزا رو رعایت کنه
تتلو چیکار کرد؟![]()
دیفیسشون کرد تو چیزبوکسایت خوبیه کلا، درسته، باید این چیزا رو رعایت کنه
تتلو چیکار کرد؟![]()
من هر موقع نت قط میشه زنگ میزنم دعوا میگیرم :دی بعد درست میشه. خیلی حال میده لامصباینترنت مخابرات ، بازم هنگ کرده بود فقط آی پی های ایران بالا میومد ، اول تست کردم با فیلتر شکن و خاموش روشن کردن مودم برای تغییر رنج آی پی ، درست نشد،
زنگ زدم پشتیبانی میگه تیم ویوور نصب کن زنگ بزن میگم چه ربطی داره مشکل که از طرف من نیست ، میگه میخوام پینگ کنم ببینم کجا گیر داره:general707::general707::general707:
با تیم ویوور از طرف سیستم من :general707: میگم مگه شما اونجا دسترسی نداری یا بلد نیستی !!!؟؟ مگه آی پی منو نمیبینی !!!!؟؟؟؟
میگه همینیه که هست نمیخوای سرویست رو جمع آوری کن :general208::general208::general208::general208::general208::general208:
منم با این حرفش اساسی توپیدم بهشون میگم عزیزم مجبورم از مخابرات استفاده کنم وقتی ، رانژه های سرویس دهنده های دیگه مثل های وب و شاتل و ..... محدود هستن و تموم شدن و هیچ سرویس دهنده ای بجز مخابرات تو مرکز مخابراتی ما سرویس نمیده ، مجبورم :general211::general211::general211::general211:
زنه از رو هم نمیرفت ، میگه پس باید کاری رو که ما میگیم انجام بدی :general208::general208::general208::general208:
جالب هم اینه تا تلفن رو قطع کردم نت درست شده ،
قدرتی که زنگ زدن و توپیدن به مخابرات توی تعمییر نت مخابرات داره هیچ چیزی نداره ، :general711:
حالا بهم حق میدن کوچ کنم رو 3G![]()
اره خدایی ، اگه این پشتیبانها نبودن ما انرژی منفیمون رو کجا باید خالی میکردیم سر کیبوردمن هر موقع نت قط میشه زنگ میزنم دعوا میگیرم :دی بعد درست میشه. خیلی حال میده لامصب
سایت خوبیه کلا، درسته، باید این چیزا رو رعایت کنه
تتلو چیکار کرد؟![]()
الانه که میلاد و زولفقارش بیان :general509: بعد از آهنگ تهی شدیدا دلبسته تتلو شدم :| میگن سگ به گربه شرف داره همینهاینارو تتلو گفته
كلاه بردار ترين ، بى شعور ترين و بى انصاف ترين آدماى دنيا جمع شدن و سايتِ راديو جوان رو درست كردن !! سايتى كاملا پولى و خالى بند كه به هركى پول بيشتر بده لايك بيشتر ميده و ميبرتش بالا و داره هركارى كه دلش ميخواد با موزيكِ ما ميكنه !!! اصلا همين كاراى خودمو ببينيد !! مگه داريم يك ميليون پلى كنن و ٧٠ تا كامنت ؟!؟؟ اينجا ما پاى هر پستمون ٥٠٠٠ تا كامنت مياد !!!! خلاصه كه خيلى خيلى بى ناموسين و من تو اين ١٢ ساله شمارو خيلى خوب شناختم !! منتظر يه بهونه بودم كه الان دادين دستم !!! كلاه بردارى از اين بدتر امير تتلو كليك ميكنى يه خواننده ديگه باز ميشه !!! ميدونن تتليتيا به ما لطف دارن سواستفاده ميكنن !!! خلاصه كه يه سايت بيشتر نيستين ولى هرچى هم كه باشين بايد به تتليتيا احترام بذارين و كارو سر ساعت و درست پخش كنيد !!! ١٠ بار زود تر گذاشتين بگين خفنين هيچى نگفتم !!!! الانم لطف كنيد همه كاراى منو كه مفت و مجانى اين همه سال گذاشتين رو سايتتون رو سريع پاك كنيد چون حالم از سايت كلاه بردارتون بهم ميخوره !!!! تتليتيااااا حق اين آشغالارو بذارين كف دستشون و سايتشون رو تعطيل كنيد لطفا !!!!!!
دوستاى عزيزِ " همكار " ، ميدونستين كه ميتونيد از سايتِ بى همه چيز و بى خودِ راديو جوان شكايت كنيد ؟!؟ ايشون ركورد ليبل هستن و اسپانسر ميشن و كلّى از تبليغات پول در ميارن ، بعد آهنگاى مارو مجانى ميذارن رو سايت !!! تازه پُر رو و بى ادبم هستن ! اما ايندفعه ديگه بد جايى گير كردن !!! من كه به مدير برنامه هام در اروپا گفتم حتما اين كار رو بكنن و اينارم همين روزا با كمکِ تتليتيا ميتركونم !! در ضمن تشكرِ ويژه دارم از " بياتو و رپفا " كه هميشه با بيشعوريِ اين آدماى چفت كنار اومدن و كارها رو سَرِ موقع گذاشتن ، از اين به بعد فقط با بياتو و رپفا كار ميكنيم تا بفهمن ما لطف ميكنيم كه آهنگ ميديم و تتليتيان كه حال ميدن آمار سايتتون رو ميبرن بالا نه شما !!! اون جى جى و ولش كنيد اون بچَس يه چيز ميگه خودشم بعدا پشيمون ميشه ، زرزراشم همه از راه دورِ ، اينجا مياد مؤدب ميشه ولى اين راديو جوان تا به تتليتيا نگه غلط كردم ولش نميكنم چون فِک ميكنه خيلى خبریِ مرتيكه به درد نخور !!!!
چیه این داداش؟اوه اوه .. عجب گندی خورده توش !!
مشاهده پیوست 651905
11 میلیون چطوری؟ :general707::general707::general707:اوه اوه .. عجب گندی خورده توش !!
مشاهده پیوست 651905
برای بازدیدگرفتن نمیخوامداداش زیاد بازدهی نداره. من امتحان کردم، حدود 50 تا نظر فرستادم تو بلاگفا. رو بازدید تاثیر نداشت زیاد، شایدم من متوجه نشدم. ولی یه دونه نظر ثبت شد از ورودی های بلاگفا