داداش میشه راهنمایی کنی مگه هزینه ثبت و انتقالب یک دلار نیست؟!درود
خیر. با آنلاین نیک کار نمیکنیم.
داداش میشه راهنمایی کنی مگه هزینه ثبت و انتقالب یک دلار نیست؟!درود
خیر. با آنلاین نیک کار نمیکنیم.
داداش قالب لازم داری در خدمتیمااااا با پینت برات ترجمه میکنم به نظرم نخرش بزار تا ماه دیگه نال میشه این هست نالشم پیدا میشه بخوای خودمم برات ترجمش میکنمواااااااووووووو ، چه قالب فوق العاده ای icarus.imaginemthemes.com/wp
قیمتش 53 دلاره ، حیفم میاد بخرمش ، فرداش ریپ میکنن میزان 20 تومن برا فروش
اما خدایی حرف نداره امکانات فوق العاده ای داره ، حرفه ای حرفه ای ، از این بهتر تو این زمینه یعنی گالری تصاویر و این قسم کارا ، قالب میشناسید معرفی کنید ،
من اشتباه گفتم برای مهرداد خان درستهآخر چی شد :general208::general208:
@Hamidreza23 فقط تو تو تو :general210:
@zgg123 اون جاست ماستش چیه ؟
عزیز قیمت ها در سایت هست : http://www.damaneh.net/داداش میشه راهنمایی کنی مگه هزینه ثبت و انتقالب یک دلار نیست؟!
سیستم core i5 رم 4 و گرافیک 1 و اینترنت 2 مگ مخابرات تست کردم مشکلی نداشت :general711:قالب سایت از وقتی درست کردم هم بازدید بیشتر شده هم الکسا ، واقعا مشخصه خیلیا قبل لود سایت میبستن پنجره رو
دوستان کسی هست اینجا سیستم داغون داشته باشه سایت منو باز کنه ببینه سیستمش یه لحظه هنگ میکنه یانه ممنون میشم
راضی به زحمت نبودیم ، این شیفت و دیلیت من کو :general208:سیستم core i5 رم 4 و گرافیک 1 و اینترنت 2 مگ مخابرات تست کردم مشکلی نداشت :general711:
سرعتش خوبه
دادا تعریف کردم دیگه :general707::general707::general707::general707::general707::general707::general707::general711::general711::general711::general711::general711:راضی به زحمت نبودیم ، این شیفت و دیلیت من کو :general208:
توی این سایته زده 3900 تومن؟! شما گفتی 2900؟! :general105: اون یک دلار هم دیگه معلومه قیمت ثبت دامنه های نیکه تو سایتش هست اگه بری تو قسمت بین المللیشعزیز قیمت ها در سایت هست : http://www.damaneh.net/
بنده نمیدونم شما این 1 دلار رو از کجا آوردی!!
کجای این قالب فرق کرده؟قالب سایت از وقتی درست کردم هم بازدید بیشتر شده هم الکسا ، واقعا مشخصه خیلیا قبل لود سایت میبستن پنجره رو
دوستان کسی هست اینجا سیستم داغون داشته باشه سایت منو باز کنه ببینه سیستمش یه لحظه هنگ میکنه یانه ممنون میشم
قالب بهیته شده فونتاش اکسترنال بود اینترنال شده جی اساش کمپرس شده . سایدبارش بهتر شده . کجی و کولگی تامبلایناش درست شده و...کجای این قالب فرق کرده؟
برو اون تولبارو درست کن واسه کروم
این ادرسی که زدی حال میده قالبش برای سایت عکس :دیقالب سایت از وقتی درست کردم هم بازدید بیشتر شده هم الکسا ، واقعا مشخصه خیلیا قبل لود سایت میبستن پنجره رو
والا من چن روز پیش امتحان کردم گف برو گمشو واسه کروم نداریم:general210_O:general710:قالب بهیته شده فونتاش اکسترنال بود اینترنال شده جی اساش کمپرس شده . سایدبارش بهتر شده . کجی و کولگی تامبلایناش درست شده و...
قالب جدید هم در راه است...
واسه کروم هم هست داوش
اقا مگه میشه؟والا من چن روز پیش امتحان کردم گف برو گمشو واسه کروم نداریم:general210_O:general710: