alireza9401
Registered User
- نوشتهها
- 448
- لایکها
- 331
این سایتو یه نگاه بندازاز کجا میشه فهمید یه سایت از چه سایت هایی بک لینک داره؟لطفا یه سایت معرفی کنید که فلو و نوفلو بودن رو بگه ممنون
http://opensiteexplorer.org/
این سایتو یه نگاه بندازاز کجا میشه فهمید یه سایت از چه سایت هایی بک لینک داره؟لطفا یه سایت معرفی کنید که فلو و نوفلو بودن رو بگه ممنون
عاشق اون تیکه از یاسم که تو آلبوم برماست میگه آژادی آژادیاین خواننده ها مارو میخوان به کشتن بدن :|
آلبوم Overdose با حضور YAS | Erfan | Ho3ein | Pishro | Sadegh | Dayan | AlirezaJJ | Khalseh | Moer
یعنی من با دیدن حصین و صادق یجا سکته رو زدم
خرید : http://www.khatproduction.com
هیچی به لطف اقای مچکریم بیکار شدم:general710:
مگه اسمش ساو میوزیک نبود؟اطلاع زیادی ندارم اما اینطوری که شنیدم میگن قراره 10-15 شهریور یه سایت توپ تاسیس بشه میخواد بترکونه.:general705:
teh-music مخصوصا قسمت فول آلبوم سیاوش از سایتهای دیگه کامل تره.
خخخخخعاشق اون تیکه از یاسم که تو آلبوم برماست میگه آژادی آژادیتهی هم که دیگه رفته دنباله در آوردن نون:general304:
بازدید چطوره؟بک لینک خریدی؟بهبود پیدا کرده؟
ساو میوزیک چه صیغه ایه دیگه؟ :general707:هیچی به لطف اقای مچکریم بیکار شدم:general710:
عوض شش ماه امسال همش دوماه کار کردم:general710:
مگه اسمش ساو میوزیک نبود؟![]()
savemusic.com:general705::general705::general705:(ساوه محل سکونتت)ساو میوزیک چه صیغه ایه دیگه؟ :general707:
اجبار به بازنویسی عنوانها این تیک خورده یا نه؟سلام دوستان 1 مشکلی برای من پیش اومده ... تنظیمات افزونه yoast رو درست طبق آموزش ها انجام دادم ولی وقتی تگ ها ایندکس میشن توی سرچ گوگل به این صورت میاد
![]()
در حالی که من در تنظیمات زدم
![]()
الان من میخوام وقتی سرچ میشه اون بخش مرجع تخصصی حقوق قانون 3 که اسم صفحه اول سایتم بوده نیاد و فقط جرم فروش مال غیر بیاد
همین مشکل دقیقا برای پست های که ارسال می کنم هست ...بعضی ها درست دقیقا مثل همون چیزی که افزونه نشون میده میاد تو گوگل ولی بعضی ها عنوان صفحه اصلی سایت رو هم اضافه می کنه
از دوستان اگه کسی بتونه کمکش کنه از خجالتش در میام![]()
آهانsavemusic.com:general705::general705::general705:(ساوه محل سکونتت)![]()
تخصصتون چیه؟یارو اومده از من سوال کنه !
کلی هم تعریف می کنه و....
سوالشو میپرسه
جواب میدم
بعد خودش 10 برابر من حرف میزنه ! خب عزیزم تو که منو قبول نداری پس چرا میپرسی ! اگه بلدی چرا میپرسی ! هر چقدر هم راه بیای با طرف باز ... میشه !
ممنون از شما نه تیک نخوردهاجبار به بازنویسی عنوانها این تیک خورده یا نه؟
بزارش اینشالا فروش میره . موضوعش تو نت خیلی کمه نه؟من تاحالاندیدم بایان موضوععلیرغم میل باطنیم به یه نفر پیشنهاد کردم انجمنم رو بخره :general602:
دوستان استایل این انجمن چقد میارزه بنظرتون؟
www.Delkash.net
هزینه طراحیش برا خودم شدم 400، البته فقط کد نویسی. کلی هم خودم زحمت طراحی PSD رو کشیدم. پروفایل کاربرا و پست بیت و صفحه پست ها هم بطور کامل اختصاصی هست.
اگه بذارمش تو همین پی تی فروش میره؟
موسیقی سنتی؟بزارش اینشالا فروش میره . موضوعش تو نت خیلی کمه نه؟من تاحالاندیدم بایان موضوع
علیرغم میل باطنیم به یه نفر پیشنهاد کردم انجمنم رو بخره :general602:
دوستان استایل این انجمن چقد میارزه بنظرتون؟
www.Delkash.net
هزینه طراحیش برا خودم شدم 400، البته فقط کد نویسی. کلی هم خودم زحمت طراحی PSD رو کشیدم. پروفایل کاربرا و پست بیت و صفحه پست ها هم بطور کامل اختصاصی هست.
اگه بذارمش تو همین پی تی فروش میره؟
بزارش اینشالا فروش میره . موضوعش تو نت خیلی کمه نه؟من تاحالاندیدم بایان موضوع
همه سایتهای زیرنویس را ف.یلتر میکنن
يور الاكسا رنك ايز وري داغون.یس، ایت واز نِسِسِری :general707:![]()