afshin313
Registered User
اون سايت هارو راحت ميشه دور زد.بده من چك كنمچطوری میشه فهمید که پیچ رنک یک بسایت فیم یا همون تقلبی هست؟
اون سايت هارو راحت ميشه دور زد.بده من چك كنمچطوری میشه فهمید که پیچ رنک یک بسایت فیم یا همون تقلبی هست؟
خارج از ایندکس گوگل ، صفحه تگ شما به چه صورت هستش؟ مرجع تخصصی حقوق قانون 3 اونجا هم هستش؟ممنون از شما نه تیک نخورده
خیلی عجیبه هرکاری می کنم درست نمیشه
کاری نمیکردم.
آب را قطع نکنید ، شاید این آب روان ..... :general711::general711::general711::general711::general711::general711:
واسه چی؟اسکرول افقی (مثل رابط کاربری مترو ویندوز) رو میپسندید یا
اسکرول عمودی ( مثل همین پی تی ) ؟
2اسکرول افقی (مثل رابط کاربری مترو ویندوز) رو میپسندید یا
بیشتر می خواهم نظرتون رو بدونم.واسه چی؟
واسه سایت؟
باید چه کنم؟لطفا جهت تایید نهایی انتقال کامل دامنه مورد نظر، موافقت کتبی صاحب امتیاز دامنه را بصورت رسمی ،مکتوب و امضا شده به شماره فکس ۲۲۲۹۵۷۰۰ و یا ترجیحا با مراجعه به سامانه دریافت مدارک ایرنیک به نشانی http://www.nic.ir/Upload_Document و با انتخاب گزینه انتقال دامنه از بخش دامنه به این مرکز ارسال نمایید.
واسه من فرقی نداره ولی بیشتر افقیو می پسندم چون یه چیز جدیدهبیشتر می خواهم نظرتون رو بدونم.
به نظر خودم برای PC افقی جالب نیست ، اما برای موبایل به خصوص حالت Landscape عالی هست.
اسکرول افقی (مثل رابط کاربری مترو ویندوز) رو میپسندید یا
اسکرول افقی (مثل رابط کاربری مترو ویندوز) رو میپسندید یا
با نظر مهدی یوفونت شدیداً موافقمواسه من فرقی نداره ولی بیشتر افقیو می پسندم چون یه چیز جدیده
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
منم نظرم عوض شد :android25::android06::android07:اصلا مطلب نباید اونقدر طولانی باشه که به اسکرول برسه خلاصه بنویسی من بیشتر میپسندم
مطلب باید کوتاه باشد مطلبی که کوتاه نباشد مطلب نیست
ماهواره بدتر نیست؟نرم افزاری وجود داره که بشه باهاش شبکه های ماHواره رو استریم کرد ؟
تلویزیون دیگه داره حالمو به هم میزنه. این کلمه ها همش تو مغزم میچرخه : پلین ، آگرین ، تن تاک .... :general702: